PETROS13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 δεν νομίζω σε τέτοιο ποσό .. χιλιάδες είναι το πιο πιθανό.μην ξεχνάς ότι δεν είναι μόνο το rapidshare υπάρχουν και άλλα sites που μαζεύουν κόσμο...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Και πες ότι μαθαίνουμε τον ακριβή αριθμό,σε τι μας χρησιμεύει;
Bougas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 μην ξεχνάς ότι δεν είναι μόνο το rapidshare υπάρχουν και άλλα sites που μαζεύουν κόσμο.. ολα τα uploads σε διαφορα warez forum του κοσμου,σε rapidshare τα βλεπω. ελαχιστα upload απο αλλα site.
PETROS13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 συνήθως είναι 2 είδη ανθρώπων που παίρνουν premium. 1)να κατεβάσουν μόνο ότι θέλουν και δεν θέλουν με ξεκούραστ τρόπο 2)να ανεβάσουν όσο γίνεται περισσότερα ,μήπως και επεκτείνουν το λογαριασμό τους για επιπλέον διάστημα. ολα τα uploads σε διαφορα warez forum του κοσμου,σε rapidshare τα βλεπω.ελαχιστα upload απο αλλα site. γενικά το rapidshare to εμπιστεύονται πολλά άτομα(όπως και εμείς) υπάρχουν όμως και άλλοι αξιόπιστοι server όπως Megashare, Megaupload κτλ. το 70 % είναι από rapishare και το άλλο 30 % από τα υπόλοιπα... πρόχειρη εκτίμηση μεν , κάποως έτσι πρέπει να είναι δε.
patrickdrd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 τι εννοείται ρε παίδες ότι σας κόβει;για πόσες μέρες; και, δεν μπορείτε να κατεβάσετε τίποτα για αυτές τις μέρες; Ξέρει κανείς να απαντήσει στην παραπάνω ερώτηση να ξέρουμε και οι υπόλοιποι;
Marcos_Aurilius Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 30. Jan. 2007 We have decided to keep the prices we have right now. This means that you can purchase your premium accounts or extend your existing accounts by paying much less than in the past. Furthermore we have adjusted the traffic management as well because some people did not understand the old system. Unfortunately a traffic management is necessary to keep the prices we have right now. Within five days you may download 20 GB. For example you may download day by day 4 GB without any interruption. An alternative is that you download 10 GB today, 10 GB tomorrow with a break following the next three days. We think this management is by far more flexible than a strict 4 GB per day rule. We hope you share this opinion with us. http://rapidshare.com/en/news.html
patrickdrd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 άργησες λίγο φίλε... το είχα βάλει εγώ στην σελίδα 29
tonypapadovic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Patrick, ως απάντηση στην ερώτηση σου ακριβώς πιο πάνω μάλλον το έβαλε ο φίλος! Και καλά ως εξήγηση στο γιατί τους "κόβει"
patrickdrd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Ναι αλλά εγώ ρώτησα τι γίνεται όταν σε "κόψουν" επειδή μου έχει τύχει μια φορά αλλά πιο παλιά, πόσες μέρες μένεις "off"; Πόσες μέρες δεν μπορείς; 1;
sir_platanight Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ πήρα Premium και βρήκα την υγειά μου. Παιδια καλησπερα θα ηθελα να γινω Premium member στο Rapidshare......πως μπορω???μονο πιστωτικη θελει η παιρνει κ χρεωστικη??απαντηστε αναλυτικα.....ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!
Bougas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 pare mia xreostiki apo mia trapeza,vale to poso pou thes,kai meta mpes sto http://www.paypal.com kai gine melos kai meta kane tin sinalagi sou. kali i kinisi sou!
kazantzidis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Ναι αλλά εγώ ρώτησα τι γίνεται όταν σε "κόψουν" επειδή μου έχει τύχει μια φορά αλλά πιο παλιά, πόσες μέρες μένεις "off";Πόσες μέρες δεν μπορείς; 1; Αν διαβάσεις καλύτερα το αγγλικό κείμενο θα δείς οτι λέει οτι δεν μπορείς για 3 ημέρες να κατεβάσεις τίποτα. :?
patrickdrd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δεν λέει αυτό An alternative is that you download 10 GB today, 10 GB tomorrow with a break following the next three days λέει ότι αν κατεβάσεις 10 σήμερα κι άλλα 10 αύριο, τότε πρέπει να περιμένεις τις επόμενες 3 μέρες, anyway η ερώτησή μου ήταν ψιλοχαζή, ακολουθεί κάθε μέρα το 20 τις τελευταίες 5, οπότε...
DimitRi_Del Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Emena proxtes mou to ekopsan alla extes mporousa na katebasw. Malista se ligotero apo 8 wres!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα