Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν νομίζω σε τέτοιο ποσό .. χιλιάδες είναι το πιο πιθανό.μην ξεχνάς ότι δεν είναι μόνο το rapidshare υπάρχουν και άλλα sites που μαζεύουν κόσμο...

Δημοσ.
μην ξεχνάς ότι δεν είναι μόνο το rapidshare υπάρχουν και άλλα sites που μαζεύουν κόσμο..

ολα τα uploads σε διαφορα warez forum του κοσμου,σε rapidshare τα βλεπω.

ελαχιστα upload απο αλλα site.

Δημοσ.

συνήθως είναι 2 είδη ανθρώπων που παίρνουν premium.

1)να κατεβάσουν μόνο ότι θέλουν και δεν θέλουν με ξεκούραστ τρόπο

2)να ανεβάσουν όσο γίνεται περισσότερα ,μήπως και επεκτείνουν το λογαριασμό τους για επιπλέον διάστημα.

ολα τα uploads σε διαφορα warez forum του κοσμου,σε rapidshare τα βλεπω.

ελαχιστα upload απο αλλα site.

γενικά το rapidshare to εμπιστεύονται πολλά άτομα(όπως και εμείς) υπάρχουν όμως και άλλοι αξιόπιστοι server όπως Megashare, Megaupload κτλ.

το 70 % είναι από rapishare και το άλλο 30 % από τα υπόλοιπα... πρόχειρη εκτίμηση μεν , κάποως έτσι πρέπει να είναι δε.

Δημοσ.
τι εννοείται ρε παίδες ότι σας κόβει;

για πόσες μέρες;

και, δεν μπορείτε να κατεβάσετε τίποτα για αυτές τις μέρες;

Ξέρει κανείς να απαντήσει στην παραπάνω ερώτηση να ξέρουμε και οι υπόλοιποι;

Δημοσ.

30. Jan. 2007

We have decided to keep the prices we have right now. This means that you can purchase your premium accounts or extend your existing accounts by paying much less than in the past. Furthermore we have adjusted the traffic management as well because some people did not understand the old system. Unfortunately a traffic management is necessary to keep the prices we have right now. Within five days you may download 20 GB. For example you may download day by day 4 GB without any interruption. An alternative is that you download 10 GB today, 10 GB tomorrow with a break following the next three days. We think this management is by far more flexible than a strict 4 GB per day rule. We hope you share this opinion with us.

http://rapidshare.com/en/news.html

Δημοσ.

Ναι αλλά εγώ ρώτησα τι γίνεται όταν σε "κόψουν" επειδή μου έχει τύχει μια φορά αλλά πιο παλιά, πόσες μέρες μένεις "off";

Πόσες μέρες δεν μπορείς; 1;

Δημοσ.
Εγώ πήρα Premium και βρήκα την υγειά μου.

Παιδια καλησπερα θα ηθελα να γινω Premium member στο Rapidshare......πως μπορω???μονο πιστωτικη θελει η παιρνει κ χρεωστικη??απαντηστε αναλυτικα.....ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!

Δημοσ.
Ναι αλλά εγώ ρώτησα τι γίνεται όταν σε "κόψουν" επειδή μου έχει τύχει μια φορά αλλά πιο παλιά, πόσες μέρες μένεις "off";

Πόσες μέρες δεν μπορείς; 1;

Αν διαβάσεις καλύτερα το αγγλικό κείμενο θα δείς οτι λέει οτι δεν μπορείς για 3 ημέρες να κατεβάσεις τίποτα. :?

Δημοσ.

Δεν λέει αυτό

An alternative is that you download 10 GB today, 10 GB tomorrow with a break following the next three days

λέει ότι αν κατεβάσεις 10 σήμερα κι άλλα 10 αύριο, τότε πρέπει να περιμένεις τις επόμενες 3 μέρες, anyway η ερώτησή μου ήταν ψιλοχαζή, ακολουθεί κάθε μέρα το 20 τις τελευταίες 5, οπότε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...