x_vagos_x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δηλαδή όποιος θέλει να κατεβάσει από .de και είναι premium στο .com δεν μπορεί ως Premium ??? :shock: :evil:
asmilon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Οχι θεωρουνται διαφορετικες εταιριες, απλα ως προσφορα επετρεπε σε οσους ειχαν ηδη καποιον λογαριασμο σε .de να γινει δωρεαν premium και στο .com
agoraki_23 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Οχι θεωρουνται διαφορετικες εταιριες, απλα ως προσφορα επετρεπε σε οσους ειχαν ηδη καποιον λογαριασμο σε .de να γινει δωρεαν premium και στο .com Βλακεία αυτό γιατί ουσιαστικά το com έγινε λόγω μη ύπαρξης χώρου στο de , επομένως δεν θα έπρεπε να θεωρούνται διαφορετικές. Δε ξέρω με το φτωχό μου το μυαλό το λέω αυτό. Τέλος πάντων αφού όλα από δω και πέρα θα αποθηκεύονται στο com μόνο στα παλιότερα αρχεία θα υπάρχει ένα προβληματάκι...
asmilon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Γκου-γκου....η ανυπαρξια χωρου στο de, νομιζεις οτι ηταν κατι "τυχαιο" και λυθηκε μολις εμφανιστηκε το com? Οι τιμες των δισκων εχουν πεσει σε γελοια επιπεδα και αυτοι οι τυποι εχουν ολοκληρες στοιβαδες ετοιμες για επεκταση και υποστηριξη (replace) των υπαρχoντων... Δε νομιζω να ηταν πραγματικο αυτο που εγινε, απλα δημιουργησαν μια κατασταση ωστε να εμφανιστει το .com και να αρχισει να εχει κοσμο...
x_vagos_x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 asmilon , αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι για ποιο λόγο να παραπέμπεσαι στο com από το ίδιο το de, αν είναι απλά ένα κόλπο...? Πού στηρίζεις την άποψή σου...;
asmilon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Ειχε γινει συζητηση πιο παλια οταν ειχε βγει το com και βγηκαν ενδιαφεροντα συμπερασματα... Σκεψου οτι διαχωριζοντας τα αρχεια σε 2 site θα μπορει να παιρνει διπλη συνδρομη απο τους χρηστες που τα χρειαζονται. Δε ξερω κατα ποσο μπορει να ισχυει αυτο ή οχι, παντως οι τυποι στο rapidshare ειναι τσακαλια και δε κανουν τυχαιες κινησεις...
x_vagos_x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Αχα, αυτό εννοείς... ΟΚ ... Το βουλώνω Εσείς οι υπόλοιποι μην σταματάτε... Postάρετε...
spirosta Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Το .de είναι ακόμη με "γεμάτους" δίσκους... Πιστεύω πως το de κάποια στιγμή θα πάψει να υπάρχει... Απλά ήθελαν έναν "ψιλοανώδυνο" τρόπο να μεταφέρουν τον κόσμο στο .com...
zorbas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Υπαρχει τροπος να δω τη βαση δεδομενων του ραπιντσεαρ? Θελω να πω,πως ειναι δυνατον να πληρωσω για να αγορασω λογαριασμο στο ραπιντσεαρ χωρις να μπορω να ξερω αν εχει πραγματα για κατεβασμα που με ενδιαφερουν?
x_vagos_x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Είναι πολύ εύκολο να βρεις υλικό που να σε ενδιαφέρει... Όσο για εξερεύνηση της database είναι λίγο δύσκολο... Αν υπήρχε, δεν θα ήταν νόμιμη σαν υπηρεσία, αλλά απλά άλλο ένα site γεμάτο με παράνομο υλικό...
tonypapadovic Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Υπάρχει το site http://www.rapidshared.org αλλά και το beta προγραμματάκι rapidsearch.
x_vagos_x Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Ε, καλά... Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας... ...Δεν χωράμε...
agoraki_23 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Κατέβασα κάτι ταινίες από rapidshare 3 συγκεκριμένα και από εκεί που δεν υπήρχε πρόβλημα( τις κατεβάζω με Flashget) prin, μου βγάζει άποια αρχεία corrupt πάντα...Είχαν πρόβλημα τα αρχεία ή έκανα εγώ κάτι λάθος?Μιλάμε για 3 διαφορετικά αρχεία ,όχι 1 πχ...που έχουν 7-8 rar το καθένα... Περίεργο μου φάνηκε...
x_vagos_x Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 @ tonypapadovic : Εννοώ ότι το www.rapidshared.org είναι απλά προφανές ότι δεν είναι μέρος του της εταιρείας rapidshare... [ no offence φυσικά... ] @ agoraki_23 : Ετοιμάζω νέο μέρος στον οδηγό, που θα αφορά το downloading χρησιμοποιώντας download managers Επίσης θα λέει περισσότερα για παράκαμψη του downloading ticket... [ οι 3 χαρακτήρες που εισάγουμε ] Επίσης έχω βρει κάποια πραγματάκια σχετικά με free-premium downloading... Μάλλον θα είναι ενδιαφέρον... Με την πρώτη ευκαιρία, θα το δοκιμάσω και θα σας πω... Προς το παρόν, απραξία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα