Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλόστονα!

Τι σου κάνει μωρέ, για πες...

Τι πρόβλημα έχεις;

Έκανες add το account σου στο site manager;

Αφού τα είπαμε πιο πριν.. το FlashGet κατέβαζε σταθερά υψηλά, αλλά τα μισά αρχεια δεν κατεβαιναν σωστα και σε κάποια φάση κατέβαζε μονο τα 5KB....

Παρατηρώ ότι το βράδυ μετά τις 12 ανεβαίνει λίγο η ταχύτητα που κατεβάζω.. Από 30-35 την υπόλοιπη μέρα πάω στα 45...

Αλλά το πιο κουλό που σκεφτόμουν είναι ότι όσο ήμουν free user και κατέβαζα ένα-ένα τα αρχεία πάντα έπαιζα 70-75!!!! Χρησιμοποιούσα μεταφορτώσεις του Firefox, ενώ τώρα με το Rapget.... :evil:

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στο παράθυρο που σου βγάζει το Flashget όταν κατεβάζεις (εκεί που ρωτάει που να το σώσει κτλ) κάνε tick το Login to Server ακόμα και αν έχεις ήδη αποθηκεύσει τα στοιχεία σου στο Site Manager.

Κάθε download που θα κάνεις από εδώ και πέρα θα πρέπει να γράφεις εκεί τα στοιχεία σου, οπότε βάλε να το θυμάται σαν default και τελείωσες, δε θα σου ξαναβγάλει html 6kb αντι για το αρχείο.

Βάλε και τα parts στο κάθε αρχείο να είναι 1-2 και είσαι ΟΚ.

Φίλε mindtrapper με έσωσες. Τελικά δείχνει να κατεβάζει κανονικά τώρα. Άντε να δούμε στη συνέχεια.

Thanks!!!!!!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν, έχουμε news:

30. Jan. 2007

We have decided to keep the prices we have right now. This means that you can purchase your premium accounts or extend your existing accounts by paying much less than in the past. Furthermore we have adjusted the traffic management as well because some people did not understand the old system. Unfortunately a traffic management is neccessary to keep the prices we have right now. Within five days you may download 20 GB. For example you may download day by day 4 GB without any interruption. An alternative is that you download 10 GB today, 10 GB tomorrow with a break following the next three days. We think this management is by far more flexible than a script 4 GB per day rule. We hope you share this opinion with us.

Δημοσ.
Λοιπόν, έχουμε news:

Σε όλους έβαλαν limit τελικά;

Είδα ότι με είχαν κόψει αλλά νόμιζα ότι το παράκανα μέσα σε 3 μέρες και ενεργοποιήθηκε το όριο, όπως λέει στο FAQ τους.

kobi παρακαλώ :)

Δημοσ.

Το είδα κι εγώ σήμερα το πρωί κι ετοιμαζόμουν να ρίξω καντήλια στο φίλο μου με τον οποίο μοιραζόμαστε το account. Τελικά είδα ότι μας την έκανε πάλι τη λαδιά το rapidshare. ΟΚ λογικό για να κρατηθούν οι τιμές σε χαμηλά επίπεδα. Αυτοί όμως που έχουν προπληρώσει με τις παλιές τιμές γιατί να υπόκεινται στα νέα μέτρα; Εγώ βέβαια τη συνδρομή την επέκτεινα μέχρι τον Ιούλιο στο τζαμπέ χάρη στην προσφορά που είχε στην αλλαγή του χρόνου αλλά και πάλι σπάστηκα. Πόσο μάλλον αυτός που πλήρωσε γι αυτήν.

Δημοσ.

Εμ, για αυτό το κάνανε, για να μην μοιράζεται ο λογαριασμός...

Σου λέει ρίχνουμε τις τιμές,

όποιοι θέλουν ας αγοράσουν...

Κι εγώ όταν τον αγόρασα ήταν να τον μοιράσω με έναν φίλο,

για αυτό και πήρα εξάμηνο,

αλλά την άλλη μέρα βάλαν τα όρια και δεν.. προκάναμε (ο άλλος τσίνησε - οπότε προτίμησε να ταλαιπωριέται σαν free αλλά έτσι είναι αυτά... για άλλη μια φορά αποδεικνύεται το σοφό δόγμα "ότι πληρώσεις παίρνεις"!)

Δημοσ.

Με 768 και με τις ταχυτητές που δίνει όλη ημέρα αν εξερέσεις κάποιες ώρες το βράδυ και να θέλω δεν το περνάω το όριο.

πχ βλέπω τώρα

In the last 5 days you have downloaded 12451 MB.

Δημοσ.

Τα ίδια και απο μένα όσον αφορα την 768 και τις ταχύτητες...

Βέβαια εμεις είμαστε 2 ατομα που μοραζόμαστε το λογαριασμό... αλλά και πάλι φτάνει..

Δημοσ.

kai egw me 768 eimai ton moirazw me ena filo pou exei kai autos 768 kai mera para mera -sxedon- mas kobei.

Eimai kai ligo tixeros twra teleutaia giati den peftei katw apo 70 oli tin mera!!!!

Den exei ksanaginei auto, mono mesa stis giortes.

Δημοσ.

τι εννοείται ρε παίδες ότι σας κόβει;

για πόσες μέρες;

και, δεν μπορείτε να κατεβάσετε τίποτα για αυτές τις μέρες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...