MasterX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μήπως είναι χειρότερα αν έχουν επιλέξει αρκετοι Έλληνες τον Level(3) και τον ζορίζουμε περισσότερο?
tonypapadovic Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Εγώ από όταν ήταν μόνο οι Telia, Level3 και Cogent τους είχα δοκιμάσει και τους τρεις και είχα δει απίστευτη διαφορά του Level3 (προς το καλύτερο) σε σχέση με τους άλλους δύο...Από τότε δεν έχω αλλάξει. Αλλά μπορεί να λέω και βλακείες,lol, δεν έκανα και κανά επαγγελματικό benchmark
MasterX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 και τώρα που είναι περισσότεροι Servers ίσως έχουν αλλάξει τα δεδομένα..
patrickdrd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Έχετε υπόψη σας και το άλλο όμως: Τώρα που έγιναν πιο πολλοί οι mirrors, εμένα το rs μου το γύρισε στο random, οπότε για τσεκάρετέ το και οι υπόλοιποι...
mindtrapper Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Εμένα το Flashget με έχει γα.....σει. Δεν λέει να δουλέψει με τίποτα. Όλες οι ρυθμίσεις είναι σωστές κ το ξέρω απόλυτα γιατί κατεβάζω με Internet Download Manager. Με Flashget κατεβαίνουν τα 2-3 πρώτα αρχεία κ μετά απλά αρχεία των 6 kb (web-pages). K θέλω να βρω τρόπο να έχω Flashget γιατί είναι δωρεάν. Στο παράθυρο που σου βγάζει το Flashget όταν κατεβάζεις (εκεί που ρωτάει που να το σώσει κτλ) κάνε tick το Login to Server ακόμα και αν έχεις ήδη αποθηκεύσει τα στοιχεία σου στο Site Manager. Κάθε download που θα κάνεις από εδώ και πέρα θα πρέπει να γράφεις εκεί τα στοιχεία σου, οπότε βάλε να το θυμάται σαν default και τελείωσες, δε θα σου ξαναβγάλει html 6kb αντι για το αρχείο. Βάλε και τα parts στο κάθε αρχείο να είναι 1-2 και είσαι ΟΚ.
kobi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Ευχαριστώ φίλε mindtrapper. Θα το δοκιμάσω κ αυτό κ θα σου πω. Η αλήθεια είναι ότι έχω τα στοιχεία στο Site manager κ νόμιζα ότι τα παίρνει αυτόματα.
MasterX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Για τσέκαρέ το ρε φίλε, μπας και δουλεύει έτσι και ενημέρωσέ μας... Αυτή τη στιγμή μου έκανε waiting στο 99% ενός αρχείου .com το Rapget!!! Φτου..... θα το κατεβάσει πάλι απο την αρχή πιθανότατα... δεν μας φτανει και η 768 σύνδεση, γίνονται και αυτές οι μ@λ@κίες.... Μια 4 Μbit σύνδεση ήθελα τώρα.... :)
NOMIKOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Για τσέκαρέ το ρε φίλε, μπας και δουλεύει έτσι και ενημέρωσέ μας... Αυτή τη στιγμή μου έκανε waiting στο 99% ενός αρχείου .com το Rapget!!! Φτου..... θα το κατεβάσει πάλι απο την αρχή πιθανότατα... δεν μας φτανει και η 768 σύνδεση, γίνονται και αυτές οι μ@λ@κίες.... Μια 4 Μbit σύνδεση ήθελα τώρα.... :) και ποιός δεν την ήθελε!!!!!!!!! 768 έχω και εγώ και όταν συμβαίνουν τέτοια μιλάμε για μεγάλη πίκρα.
patrickdrd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Για αυτό σας λέω, βάλτε FlashGet που υποστηρίζει resume 100%!
MasterX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 να το βάλω ρε συ patrickdrd θέλω και γω, αλλά αμα δεν μου κάνει τη δουλειά... τι να το κανω...?
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Καλόστονα! Τι σου κάνει μωρέ, για πες... Τι πρόβλημα έχεις; Έκανες add το account σου στο site manager;
LNiniogr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Τι πρέπει να κάνεις ακριβως γαι το flashget? παλαιότερα λειτουργούσε κανονικότατα χωρις καμία ρύθμιση. Τους τελευταίους 2 μήνες μου έχει γβάλει την πίστη με τα μισοτελειωμένα αρχεία, και αυτά που κατεβάζει σαν 6kb. Τι ειναι το site manager? Τι πρεπει να κανουμε ακριβως; Ας δωσει καποιος ενα μπούσουλα!!! Sorry αν εχει ξαναθιχθει το θεμα
alfista Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Προσωπικά χρησιμοποιώ μια παλιά έκδοση του DAP που είχα εγκατεστημένη στο pc κι όλα καλά. Ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα. Κι επειδή ελέω προβληματικού ρούτερ χάνει συχνά το σήμα, συνεχίζει το κατέβασμα των αρχείων χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Προσωπικά χρησιμοποιώ μια παλιά έκδοση του DAP που είχα εγκατεστημένη στο pc κι όλα καλά. Ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα. Κι επειδή ελέω προβληματικού ρούτερ χάνει συχνά το σήμα, συνεχίζει το κατέβασμα των αρχείων χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Προφανως εχεις premium acount .Ετσι ????
alfista Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Προφανως εχεις premium acount .Ετσι ???? Ναι Γιάννη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα