Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Επίσης όσοι έχετε φορητό, μέχρι πόσες ώρες εμπιστεύεστε να τον αφήσετε ανοιχτό να κατεβάζει??? Μη το κάψουμε κιόλλας....

Γιατί τι θα πάθει δηλαδή; :mrgreen: Πριν 3 μήνες αγόρασα laptop και το άφησα ανοιχτό 2 βδομάδες να κατεβάζει.

Οι core 2 duo σε κατάσταση αναμονής κατεβάζουν τον πολλαπλασιαστή του επεξεργαστή και κατ' επέκταση τη συχνότητα λειτουργίας.

Δημοσ.
Γράφτηκα στο .com τα Χριστούγεννα με την προσφορά για 6 μήνες... Μπορώ τώρα να την επεκτείνω για άλλους 6 με την προσφορά, σαν υπάρχων πελάτης?

Εννοείται ναι, με το ίδιο ποσό,

δες κι εδώ:

Our supporters have received many e-mails with customers asking us why the special-offer is only valid for new accounts whether we don't care for our existing customers. To show you how much we care for our customers, we have extended the special offer until 31.1.2007 and furthermore its now also working for our existing customers. This means you can now also extend your existing account for 30% less than the original price.

(Από http://rapidshare.com/en/news.html)

Προσωπικά πάντως θα σου πρότεινα να μην το κάνεις ακόμα,

γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε 6 μήνες!

Δημοσ.

αυτό ήθελα να ρωτήσω... τα σύγχρονα λαπτοπ έχουν όλα τεχνολογίες τύπου Speedstep (νομίζω έτσι το λέγανε), που ρίχνανε συχνότητα όταν δεν δούλευε φουλ η CPU?

Έχω ένα Acer Ferrari 4002 WLMi με επεξεργαστή AMD Turion 64 Mobile ML-30 1.6GHz....

Δημοσ.

Ρε σεις, το rs έσβησε όλα τα αρχεία μου από τους φακέλους που έχω στην υπογραφή μου!!!

Έτυχε σε κανέναν άλλο;

Δημοσ.
Ρε σεις, το rs έσβησε όλα τα αρχεία μου από τους φακέλους που έχω στην υπογραφή μου!!!

Έτυχε σε κανέναν άλλο;

καποιος εκανε report τα link σου στο rapidshare.

ΡΟΥΦ ΡΟΥΦ ΡΟΥΦ!!!

Δημοσ.

Εγώ έχω account στο rapidshare.com και τις τελευταίες μέρες όταν πάω να κάνω download μου βγάζει το εξής message: We have applied a traffic limit of 5 GB per day to this account. You have downloaded 25890 MB in the last 5 days.

και δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα.Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα? :evil:

Δημοσ.
Εγώ έχω account στο rapidshare.com και τις τελευταίες μέρες όταν πάω να κάνω download μου βγάζει το εξής message: We have applied a traffic limit of 5 GB per day to this account. You have downloaded 25890 MB in the last 5 days.

και δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα.Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα? :evil:

Όταν κατεβάζεις 20 gb σε 3 μέρες τότε η εταιρεία εφαρμόζει ένα limit 5gb την ημέρα,όταν σε 5 τελευταίες μέρες,έχεις περάσει τα 25 gb που τα πέρασες, δε μπορείς να κατεβάζεις για 1-2 μέρες νομίζω,οπότε υπομονή ...

Δημοσ.
to rapget re sy pairnei to alias kai to kanei 123123...

telika liste mou mia aporia....exete vrei tropo na katevazete free apo RS.com i oxi???

giati opoios endiaferete exw ena tutorial...

Δε ρίχνεις ένα πμ με το tutorial...

Δημοσ.
Όταν κατεβάζεις 20 gb σε 3 μέρες τότε η εταιρεία εφαρμόζει ένα limit 5gb την ημέρα,όταν σε 5 τελευταίες μέρες,έχεις περάσει τα 25 gb που τα πέρασες, δε μπορείς να κατεβάζεις για 1-2 μέρες νομίζω,οπότε υπομονή ...

Αύριο θα μπορείς να κατεβάσεις...

gracias............

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...