Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αυτή τη στιγμη κατεβάζω με 28 απο RapidShare....:( :( :( :(

Με γραμμή 768...

Μου φαίνεται επίσης περιεργο που και ο κολλητός που μοιραζόμαστε τη συνδεση κατεβάζει με κάποιο ποσοστό της maximum ταχύτητας του, γυρω στα 120 σε γραμμή 2048!!!

Δεν είναι περίεργο που μας αφήνει το RapidShare να κατεβάζουμε γύρω στο μισο του maximum bandwidth και όχι με full speed...????

Εσείς πόσο κατεβάζετε?

Με την ίδια γραμμή γύρω στα 50,το βράδυ με τα τις 1 πιάνω το μέγιστο 80,5

έχω το flashGet με κανένα παράπονο.

Μια απορία πόσο το αφήνετε ανοικτό το pc το μέγιστο διάστημα?

Δημοσ.

Μια απορία πόσο το αφήνετε ανοικτό το pc το μέγιστο διάστημα?

Den to kleinw pote. Exw na to kleisw 1 xrnono peripou,mono kanena resart an xreiastei :D. (oxi to paliotera to ekleina alla leme twra)

Δημοσ.
Den to kleinw pote. Exw na to kleisw 1 xrnono peripou,mono kanena resart an xreiastei :D. (oxi to paliotera to ekleina alla leme twra)

Έχω αγχωθεί τώρα τελευταία που το έχω και κατεβάζει συνέχεια και είναι ανοικτό περίπου 5 ημέρες σκέφτομαι να το κλείσω μερικά βράδια.

Καλά τι σύστημα έχεις?

Δημοσ.

news:

Today we have integrated two new carriers in our network. Now you can download your files via VSNL and GlobalCrossing as well. We hope that you can download files even faster now. Especially users in countries, where the existing carriers have not the biggest lines will be able to download files much faster than before. Just check out which carrier is the fastest for you. RapidShare is now by far the most flexible and fastest file hoster with the most extensive backbone network world wide.

(Από: http://rapidshare.com/en/news.html πάντα)

Αν έχει δοκιμάσει κανείς τους νέους servers,

ας μας γράψει εντυπώσεις...

Δημοσ.

εγω συνηθως το αφήνω μερικές ώρες να κατεβάζει, κυρίως όταν είμαι σπίτι και ταυτόχρονα κάνω και άλλα πράγματα στο PC. Μερικές φορές το αφήνω και κανένα πρωινο να κατεβάζει, καθώς με τα 768 δεν προλαβαίνει να κατεβάσει και πολλά σε μερικές ώρες...

Τώρα που η μητρική πήγε στο σερβις και δεν δουλεύει το desktop PC, χρησιμοποιώ το Laptop που πρόσφατα αγόρασα, αλλά προτιμώ να μην το αφήνω πολλές ώρες ανοιχτό (κρίμα γιατί δεν εκμεταλεύομαι πλήρως το Rapidshare...). Πάντως προχτές αφησα και το Laptop ανοιχτό ένα 9ωρο!!! Χρησιμοποιώ πάντως και το CPUIdle για να μην δουλεύει πλήρως η CPU.. Στα σύγχρονα φορητά υπάρχει κάποια δυνατότητα να ρίχνω την ισχύ της CPU από τη μάνα της??? Παλιά θυμάμαι είχαν...

Α και το άλλο που θέλω να ρωτήσω....

Τώρα έχω αγοράσει λογαριασμό στο .com μαζί με ένα φίλο.. Αύριο θα αγοράσουμε και έναν στο .de καθώς έχει και εκεί πολύ πράγμα που μας ενδιαφέρει. Το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω να κατεβάζω και από τα 2 ταυτόχρονα για να εκμεταλεύομαι πλήρως την 768 τις ώρες που μπορώ να έχω ανοιχτό το μηχάνημα (καθώς το .com απ'ότι γράφω και πιο πάνω δεν μου δίνει καλές ταχύτητες κατεβάσματος).. Όμως το RapGet αν του ρίχνω ακανόνιστα λινκς απο .com και .de δεν θα κατεβάζει ταυτόχρονα και από τα 2 αλλά όπως τύχει... Τι τακτική ακολουθήτε όσοι έχετε λογαριασμο και στα 2 Rapidshare?????

Δημοσ.
εγω συνηθως το αφήνω μερικές ώρες να κατεβάζει, κυρίως όταν είμαι σπίτι και ταυτόχρονα κάνω και άλλα πράγματα στο PC. Μερικές φορές το αφήνω και κανένα πρωινο να κατεβάζει, καθώς με τα 768 δεν προλαβαίνει να κατεβάσει και πολλά σε μερικές ώρες...

Τώρα που η μητρική πήγε στο σερβις και δεν δουλεύει το desktop PC, χρησιμοποιώ το Laptop που πρόσφατα αγόρασα, αλλά προτιμώ να μην το αφήνω πολλές ώρες ανοιχτό (κρίμα γιατί δεν εκμεταλεύομαι πλήρως το Rapidshare...). Πάντως προχτές αφησα και το Laptop ανοιχτό ένα 9ωρο!!! Χρησιμοποιώ πάντως και το CPUIdle για να μην δουλεύει πλήρως η CPU.. Στα σύγχρονα φορητά υπάρχει κάποια δυνατότητα να ρίχνω την ισχύ της CPU από τη μάνα της??? Παλιά θυμάμαι είχαν...

Α και το άλλο που θέλω να ρωτήσω....

Τώρα έχω αγοράσει λογαριασμό στο .com μαζί με ένα φίλο.. Αύριο θα αγοράσουμε και έναν στο .de καθώς έχει και εκεί πολύ πράγμα που μας ενδιαφέρει. Το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω να κατεβάζω και από τα 2 ταυτόχρονα για να εκμεταλεύομαι πλήρως την 768 τις ώρες που μπορώ να έχω ανοιχτό το μηχάνημα (καθώς το .com απ'ότι γράφω και πιο πάνω δεν μου δίνει καλές ταχύτητες κατεβάσματος).. Όμως το RapGet αν του ρίχνω ακανόνιστα λινκς απο .com και .de δεν θα κατεβάζει ταυτόχρονα και από τα 2 αλλά όπως τύχει... Τι τακτική ακολουθήτε όσοι έχετε λογαριασμο και στα 2 Rapidshare?????

DimitRi_Del Σσε ευχαριστώ για την απάντηση.

MasterX έχω λογαριασμο και στα 2 ,1 χρόνο στο com και ένα 3μηνο στο de

Χρησιμοποιώ το flashGet και κάνω το εξής ομαδοποιώ τα link στο πρόχειρο ολα μαζί για com και όλα μαζί για de και μετά τα φορτώνω βάζωντας 1 φορά τον κωδικό για to com και κάνοντας αποθήκευση και μετά για όλα τα άλλα για το de και πάλι αποθήκευση.

Κατεβάζω συνέχεια μέρες τώρα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και ούτε ένα corapted file.

Δημοσ.

δεν ξέρω αν με καταλάβατε αλλά εγώ θέλω να τα μπερδεύει.. Θέλω ανα πάσα στιγμή να κατεβάζει ταυτόχρονα και απο τα 2!

asmilon μου λες ότι αν έχω σε μια σειρα 5 αρχεια com και αμεσως μετα 4 απο de, θα ξεκινησει να κατεβάζει ταυτόχρονα και απο τα 2, ή θα πρέπει να τελείωσει πρώτα τα 5 com πριν ξεκινησει τα 4 de???? ..εγω το πρώτο θέλω...

Επίσης όσοι έχετε φορητό, μέχρι πόσες ώρες εμπιστεύεστε να τον αφήσετε ανοιχτό να κατεβάζει??? Μη το κάψουμε κιόλλας....

Δημοσ.

To πρωτο θα κανει επειδη διαχωριζει τα sites. Αν του πεις απο το rapidshare.com να κατεβασει πχ 3 ταυτοχρονα και απο το .de πχ 2, οταν του πεταξεις τα links θα σου ξεκινησει τα 3 πρωτα απο το .com και τα 2 πρωτα απο το .de . Μια δοκιμη θα σε πεισει ;-)

Εννοειται πως πρεπει να δηλωσεις στο προγραμμα τα premium account που εχεις για τα 2 site.

Δημοσ.

Κάποια μ@λ@κία γίνεται... Γραφτηκα στο de μόλις, μου έστειλε κωδικους, άλλαξα password και έβαλα alias, τα βάζω στο RapGet και τα αποθηκεύω αλλα δεν κρατάει το UserName!!! Με συνέπεια να μην κατεβάζει απο de, αλλα να με βαζει σε waiting....

ΓΙΑΤΙ δεν αποθηκεύει το Login, αφου πατάω το ΟΚ...??

Θα μας κουφανει... Και θέλω να το αφήσω να κατεβάζει μεχρι το πρωι και να παω για υπνο..

Να σημειώσω ότι δοκιμασα το ιδιο αρχει να το κατεβασω direct απο τον Firefox και το κατεβαζει κανονικά..

edit: τελικά το βρήκα... το RapGet δεν δέχεται το alias... προφανώς αυτό είναι μόνο για να μπεις στο Rapidshare... τεσπα...

Α, επίσης... γραφτηκα σήμερα 11/1 για 3 μήνες και ισχύει εως 13/4... γιατί μου έδωσε 2 παραπάνω μέρες?

Δημοσ.

Μάλλον θα το είχα δει patrickdrd, αφου έχω διαβάσει όλο το τοπικ κάποια στιγμή, αλλά δεν το θυμόμουν... μικρό το κακό... απλώς ψαχνομουν για 10 λεπτα...

κατεβασα αρκετα το βραδυ... αλλα τώρα μου είναι πιο έντονο το αίσθημα ότι δεν αρκεί η 768.... :( :( :(

Οσον αφορά αυτό που έλεγα πιο πανω για τις ταχύτητες, τελικά καταλήγω ότι πρέπει να φταίει ο ΟΤΕ... θα δουμε..

Γράφτηκα στο .com τα Χριστούγεννα με την προσφορά για 6 μήνες... Μπορώ τώρα να την επεκτείνω για άλλους 6 με την προσφορά, σαν υπάρχων πελάτης?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...