Elena1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Nα στειλω mail στην Rapidshare? Ουτε ενα ολοκληρομενο αρχειο δεν εχω κατεβασει και σας ακουω να λετε οτι κατεβαζετε τοσα πολλα...
glougr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 ποιος έχει account for sale ? P.m. me please !!! elena Μήπως δεν έχεις χόρο στον δίσκο-Partition που πάνε τα downloads σου ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Nα στειλω mail στην Rapidshare? Ουτε ενα ολοκληρομενο αρχειο δεν εχω κατεβασει και σας ακουω να λετε οτι κατεβαζετε τοσα πολλα... Γιατι δεν δοκιμαζεις να περασεις τα links πρωτα απο το Rapgetfix ??? http://briefcase.pathfinder.gr/file/polot/3803/561312 Ειναι free.
stendel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μπορώ να κατεβάζω ταυτόχρονα (την ίδια ώρα) από 2 PC με διαφορετικά IP και με το ίδιο rapidshare.com user account ? Μιλάω για PC γραφείου και PC σπιτιού. Θα μου κόψουν την σύνδεση ή δεν υπάρχει πρόβλημα? Στο γραφείο έχω γρήγορη σύνδεση και μπορώ να το βάζω να κατεβάζει απόγευμα+βράδυ. Την ίδια ώρα θέλω να μπορώ και από το σπίτι τα "μικρά" αρχεία . Για το upload δεν με πειράζει. Έχω όποιο PC δουλεύω εκείνη την ώρα. Τhanks!
ExwFerrariEnzo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Εμενα παλι το Rapget δεν κανει resume Αν το αφησω να κατεβασει πολλα αρχεια ταυτοχρονα θα τα κατεβασει ολα αψογα!Αλλα αν κανω pause θα ξεκινησει να κατεβαζει το αρχειο που διεκοψα παλι απο την αρχη!Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?
saxon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Εμενα παλι το Rapget δεν κανει resume Αν το αφησω να κατεβασει πολλα αρχεια ταυτοχρονα θα τα κατεβασει ολα αψογα!Αλλα αν κανω pause θα ξεκινησει να κατεβαζει το αρχειο που διεκοψα παλι απο την αρχη!Εχει κανεις το ιδιο προβλημα? Nai kai se mena ta idia alla den me polypeirazei giati synithws to vazw kai katevazei otan den eimai sto pc. Pantws kalytera na mh kanei resume kai na ksekinaei apo thn arxh, para na exoume to resume tou rapidget (tou official downloader apo rapidshare.de) Me to rapidget an kaneis pause-resume se arxeio .rar, 99% tha sou vgalei crc error sto extract.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μπορώ να κατεβάζω ταυτόχρονα (την ίδια ώρα) από 2 PC με διαφορετικά IP και με το ίδιο rapidshare.com user account ? Μιλάω για PC γραφείου και PC σπιτιού. Θα μου κόψουν την σύνδεση ή δεν υπάρχει πρόβλημα? Στο γραφείο έχω γρήγορη σύνδεση και μπορώ να το βάζω να κατεβάζει απόγευμα+βράδυ. Την ίδια ώρα θέλω να μπορώ και από το σπίτι τα "μικρά" αρχεία . Για το upload δεν με πειράζει. Έχω όποιο PC δουλεύω εκείνη την ώρα. Τhanks! Φυσικα και μπορεις .Κι εγω και ο γιος μου κατεβαζουμε ταυτοχρονα απο δυο διαφορετικα pc στο σπιτι.
stendel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Φυσικα και μπορεις .Κι εγω και ο γιος μου κατεβαζουμε ταυτοχρονα απο δυο διαφορετικα pc στο σπιτι. Mήπως όμως συνδέεστε και οι 2 με την ίδια σύνδεση internet οπότε έχετε και την ίδια IP? Εγώ μιλάω για 2 διαφορετικές συνδέσεις (με άλλο IP address) και με το ίδιο user ID στο rapidshare.com. Δεν το έχει δοκιμάσει κανείς βρε παιδιά??
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Mήπως όμως συνδέεστε και οι 2 με την ίδια σύνδεση internet οπότε έχετε και την ίδια IP? Εγώ μιλάω για 2 διαφορετικές συνδέσεις (με άλλο IP address) και με το ίδιο user ID στο rapidshare.com. Δεν το έχει δοκιμάσει κανείς βρε παιδιά?? Το εχω δοκιμασει κι αυτο εγω απο το σπιτι και φιλος απο την δουλεια.Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι πολυ προσφατα.
MasterX Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Φίλε, δεν υπάρχει πρόβλημα.. Εγω και ένας φίλος αγοράσαμε 1 account και κατεβάζουμε απο διαφορετικές IP.. To RapGet και μένα πιάνει χάλια ταχύτητες... Σε 768 συνδεση, όταν αρχίζει να κατεβάζει πιάνει 70-80 αλλά μετά απο ώρα πέφτει στα 40-50. Αυτό με ένα αρχείο αλλά και όταν το βάλω να κατεβάζει 2 ταυτόχρονα τα ίδια κάνει... Ενώ το FlashGet κατέβαζε σταθερά υψηλά, αλλά τα μισά αρχεια δεν κατεβαιναν σωστα....
spirosta Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Γενικά μπορείς να δουλέψεις μία σύνδεση δύο άτομα και έχεις δικαιολογία αν σου πουν τίποτε... ότι είναι άλλο pc στη δουλειά.. Φυσικά έχουν κλειδωθεί λογαριασμοί με πάνω από 6 ή και παραπάνω ταυτόχρονες διαφορετικές διευθύνσεις ip.. τώρα δεν πολυκόβουν γιατί και λόγω του ορίου δεν μπορείς να έχεις ένα λογαριαμό για πάνω από 2-3 άτομα..
anthony_crete Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 re paidia na sas pw kt......... piga kai allaksa sto collectors ton kodiko....kai twra den mpainei sto collectors!!!!! stelnw email sto RS.....Tiiiiiippota... apantisi yiok... Iparxei gia premium to lost password.... Ti na kanw??? Na tous pirovolisw??? ma kai na evala 2x la8os to passwd?? K00fo..
antreaslam Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 με τον κολλητό μου έχουμε κοινό λογ/σομ στο ραπιντ,κ μπορούμε κ κατεβάζουμε κ οι 2 ταυτόχρονα,κανένα πρόβλημα! (με πολύ καλές ταχύτητες τελευταία στο ραπγκετ)!
stendel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 έστειλα mail στο support και έλαβα το κάτωθι.... Dear Mr. ΧΧΧΧΧΧΧ It is not possible to download with two different pcs on the same time with the same account. But you can make a new account for the second station. Best regards, RapidShare AG - Support Team Τελικά ή πάει να με ψαρώσει και να με κάνει να αγοράσω καινούριο account (τρέχω αμέσως... ) ή κάτι έχει αλλάξει.
MasterX Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Αυτή τη στιγμη κατεβάζω με 28 απο RapidShare.... :( :( Με γραμμή 768... Μου φαίνεται επίσης περιεργο που και ο κολλητός που μοιραζόμαστε τη συνδεση κατεβάζει με κάποιο ποσοστό της maximum ταχύτητας του, γυρω στα 120 σε γραμμή 2048!!! Δεν είναι περίεργο που μας αφήνει το RapidShare να κατεβάζουμε γύρω στο μισο του maximum bandwidth και όχι με full speed...???? Εσείς πόσο κατεβάζετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα