Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nα στειλω mail στην Rapidshare?

Ουτε ενα ολοκληρομενο αρχειο δεν εχω κατεβασει και σας ακουω να λετε οτι κατεβαζετε τοσα πολλα...:-(

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Nα στειλω mail στην Rapidshare?

Ουτε ενα ολοκληρομενο αρχειο δεν εχω κατεβασει και σας ακουω να λετε οτι κατεβαζετε τοσα πολλα...:-(

Γιατι δεν δοκιμαζεις να περασεις τα links πρωτα απο το Rapgetfix ???

http://briefcase.pathfinder.gr/file/polot/3803/561312 Ειναι free.

Δημοσ.

Μπορώ να κατεβάζω ταυτόχρονα (την ίδια ώρα) από 2 PC με διαφορετικά IP και με το ίδιο rapidshare.com user account ? Μιλάω για PC γραφείου και PC σπιτιού. Θα μου κόψουν την σύνδεση ή δεν υπάρχει πρόβλημα?

Στο γραφείο έχω γρήγορη σύνδεση και μπορώ να το βάζω να κατεβάζει απόγευμα+βράδυ. Την ίδια ώρα θέλω να μπορώ και από το σπίτι τα "μικρά" αρχεία .

Για το upload δεν με πειράζει. Έχω όποιο PC δουλεύω εκείνη την ώρα. :)

Τhanks!

Δημοσ.

Εμενα παλι το Rapget δεν κανει resume :o

Αν το αφησω να κατεβασει πολλα αρχεια ταυτοχρονα θα τα κατεβασει ολα αψογα!Αλλα αν κανω pause θα ξεκινησει να κατεβαζει το αρχειο που διεκοψα παλι απο την αρχη!Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?

Δημοσ.
Εμενα παλι το Rapget δεν κανει resume :o

Αν το αφησω να κατεβασει πολλα αρχεια ταυτοχρονα θα τα κατεβασει ολα αψογα!Αλλα αν κανω pause θα ξεκινησει να κατεβαζει το αρχειο που διεκοψα παλι απο την αρχη!Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?

Nai kai se mena ta idia alla den me polypeirazei giati synithws to vazw kai katevazei otan den eimai sto pc.

Pantws kalytera na mh kanei resume kai na ksekinaei apo thn arxh, para na exoume to resume tou rapidget (tou official downloader apo rapidshare.de)

Me to rapidget an kaneis pause-resume se arxeio .rar, 99% tha sou vgalei crc error sto extract.

Δημοσ.
Μπορώ να κατεβάζω ταυτόχρονα (την ίδια ώρα) από 2 PC με διαφορετικά IP και με το ίδιο rapidshare.com user account ? Μιλάω για PC γραφείου και PC σπιτιού. Θα μου κόψουν την σύνδεση ή δεν υπάρχει πρόβλημα?

Στο γραφείο έχω γρήγορη σύνδεση και μπορώ να το βάζω να κατεβάζει απόγευμα+βράδυ. Την ίδια ώρα θέλω να μπορώ και από το σπίτι τα "μικρά" αρχεία .

Για το upload δεν με πειράζει. Έχω όποιο PC δουλεύω εκείνη την ώρα. :)

Τhanks!

Φυσικα και μπορεις .Κι εγω και ο γιος μου κατεβαζουμε ταυτοχρονα απο δυο διαφορετικα pc στο σπιτι.

Δημοσ.
Φυσικα και μπορεις .Κι εγω και ο γιος μου κατεβαζουμε ταυτοχρονα απο δυο διαφορετικα pc στο σπιτι.

Mήπως όμως συνδέεστε και οι 2 με την ίδια σύνδεση internet οπότε έχετε και την ίδια IP? Εγώ μιλάω για 2 διαφορετικές συνδέσεις (με άλλο IP address) και με το ίδιο user ID στο rapidshare.com.

Δεν το έχει δοκιμάσει κανείς βρε παιδιά??

Δημοσ.
Mήπως όμως συνδέεστε και οι 2 με την ίδια σύνδεση internet οπότε έχετε και την ίδια IP? Εγώ μιλάω για 2 διαφορετικές συνδέσεις (με άλλο IP address) και με το ίδιο user ID στο rapidshare.com.

Δεν το έχει δοκιμάσει κανείς βρε παιδιά??

Το εχω δοκιμασει κι αυτο εγω απο το σπιτι και φιλος απο την δουλεια.Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι πολυ προσφατα.

Δημοσ.

Φίλε, δεν υπάρχει πρόβλημα.. Εγω και ένας φίλος αγοράσαμε 1 account και κατεβάζουμε απο διαφορετικές IP..

To RapGet και μένα πιάνει χάλια ταχύτητες... Σε 768 συνδεση, όταν αρχίζει να κατεβάζει πιάνει 70-80 αλλά μετά απο ώρα πέφτει στα 40-50. Αυτό με ένα αρχείο αλλά και όταν το βάλω να κατεβάζει 2 ταυτόχρονα τα ίδια κάνει...

Ενώ το FlashGet κατέβαζε σταθερά υψηλά, αλλά τα μισά αρχεια δεν κατεβαιναν σωστα....

Δημοσ.

Γενικά μπορείς να δουλέψεις μία σύνδεση δύο άτομα και έχεις δικαιολογία αν σου πουν τίποτε... ότι είναι άλλο pc στη δουλειά..

Φυσικά έχουν κλειδωθεί λογαριασμοί με πάνω από 6 ή και παραπάνω ταυτόχρονες διαφορετικές διευθύνσεις ip.. τώρα δεν πολυκόβουν γιατί και λόγω του ορίου δεν μπορείς να έχεις ένα λογαριαμό για πάνω από 2-3 άτομα..

Δημοσ.

re paidia na sas pw kt.........

piga kai allaksa sto collectors ton kodiko....kai twra den mpainei sto collectors!!!!!

stelnw email sto RS.....Tiiiiiippota...

apantisi yiok... Iparxei gia premium to lost password.... Ti na kanw??? Na tous pirovolisw???

ma kai na evala 2x la8os to passwd?? K00fo..

Δημοσ.

με τον κολλητό μου έχουμε κοινό λογ/σομ στο ραπιντ,κ μπορούμε κ κατεβάζουμε κ οι 2 ταυτόχρονα,κανένα πρόβλημα!

(με πολύ καλές ταχύτητες τελευταία στο ραπγκετ)!

Δημοσ.

έστειλα mail στο support και έλαβα το κάτωθι....

Dear Mr. ΧΧΧΧΧΧΧ

It is not possible to download with two different pcs on the same time

with the same account.

But you can make a new account for the second station.

Best regards,

RapidShare AG - Support Team

Τελικά ή πάει να με ψαρώσει και να με κάνει να αγοράσω καινούριο account (τρέχω αμέσως... :) ) ή κάτι έχει αλλάξει.

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμη κατεβάζω με 28 απο RapidShare....:( :( :( :(

Με γραμμή 768...

Μου φαίνεται επίσης περιεργο που και ο κολλητός που μοιραζόμαστε τη συνδεση κατεβάζει με κάποιο ποσοστό της maximum ταχύτητας του, γυρω στα 120 σε γραμμή 2048!!!

Δεν είναι περίεργο που μας αφήνει το RapidShare να κατεβάζουμε γύρω στο μισο του maximum bandwidth και όχι με full speed...????

Εσείς πόσο κατεβάζετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...