Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Our supporters have received many e-mails with customers asking us why the special-offer is only valid for new accounts whether we don't care for our existing customers. To show you how much we care for our customers, we have extended the special offer until 31.1.2007 and furthermore its now also working for our existing customers. This means you can now also extend your existing account for 30% less than the original price.

(Από: http://rapidshare.com/en/news.html)

Δηλαδή με 17 ευρώ κάνετε extend ένα τριμηνάκι!

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά όσο απίστευτο κι αν σασ φαίνετε όχι απλά μεταξύ 1 και 2 η ώρα δούλεως το convert αλλά είχα 9000 πόντους και ανανέωσα για ένα 6μηνο(μέχρι Ιούλιο-δε γινόταν πάνω από 6μηνο extend) και δημιούργησα και 3 νέους μηνιαίους λογαριασμούς μέχρι 31 ιανουαρίου.

Σκέφτομαι να τυος δωσω έτσι τωρα,να τους πουλήσω,ούτε που ξέρω τι θα κάνω...

Πάντως απίστευτο αυτό έτσι?

Δημοσ.
Παιδιά όσο απίστευτο κι αν σασ φαίνετε όχι απλά μεταξύ 1 και 2 η ώρα δούλεως το convert αλλά είχα 9000 πόντους και ανανέωσα για ένα 6μηνο(μέχρι Ιούλιο-δε γινόταν πάνω από 6μηνο extend) και δημιούργησα και 3 νέους μηνιαίους λογαριασμούς μέχρι 31 ιανουαρίου.

Σκέφτομαι να τυος δωσω έτσι τωρα,να τους πουλήσω,ούτε που ξέρω τι θα κάνω...

Πάντως απίστευτο αυτό έτσι?

Εμένα δεν μου φαίνεται απίστευτο γιατί ακριβώς το ίδιο έκανα κι εγώ με τους 9000 πόντους μου, αλλά κάτι παρόμοιο έκαναν κι άλλοι όπως είδα στην προηγούμενη σελίδα.

Πέρα από την πλάκα μια χαρά μας έκατσε! :)

Δημοσ.
Τρελή ατυχία χθες βράδυ ρε παιδιά με το rapidshare!

Έχω premium (6 μήνες) από 5 Δεκέμβρη,

αλλά ο μαμάκας μια από τις προηγούμενες μέρες πήγα κι έκανα convert τους 10000 πόντους μου και έτσι η συνδρομή που πήγε 6 μήνες και κάτι...

Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πάρω το δωράκι του rs,

γιατί ήταν για αυτούς των οποίων η συνδρομή έληγε μέσα στο επόμενο εξάμηνο!

Δεν είσαι ο μοναδικός άτυχος!

Δημοσ.

Για να μην πάνε χαμένοι μου έμεινα 2 μηνιαίοι λογαριασμοί μέχρι 31 του μηνός.

όποιος πραγματικά τους έχει ανάγκη ας μου στείλει να του δώσω.

Δημοσ.

RapidShare reserves the right to close accounts, which are shared with other people.

Με αυτο τι γινεται παιδια?Γιατι σκεφτομαι να αγορασω ενα κοινο με φιλο μου για να το χρησιμοποιουμε και οι δυο.

Δημοσ.

Sorry παιδία αλλά επειδή πρέπει να έχω χάσει πολλάααααα επισόδεια διάβασα φυσικά τις 3 τελευταίες σελίδες αλλά δεν κατάλαβα και πολλά!!!Εκτός ίσως από το γεγονός ότι πρέπει να έχω χάσει τρελές προσφορές....Γιαυτόι λοιπόν ρωτάω και γω...Έχω premium account πoυ τελειώνει μεθαύριο και 9000 points. Τι μπορώ να κάνω εκτός από ένα κλασικό extend?

Δημοσ.

dancer το έχουμε πει πολλάκις ότι αυτό είναι γνωστό, αλλά μάλλον ψαρωτικό ή έστω για να είναι καλυμένοι σε περίπτωση που θελήσουν να αλλάξουν πολιτική. Μέχρι στιγμής αρκετοί εδώ μέσα μοιραζόμαστε το account χωρίς κανένα πρόβλημα.

tonypapadovic λογικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Απλά πληρώνεις και κάνεις extend. Τουλάχιστον οι τιμές παρέμειναν καλύτερες από παλαιότερα.

Δημοσ.

Αν κάνεις extend θα έχεις τις τιμές της προσφοράς που ισχύουν μέχρι 31.1.2007. (6.99e, 16.99e, 29.99e, 54.99e)

Με 10.000π μπορείς να επεκτείνεις το acc κατά 1 μήνα. Αν δεν κάνω λάθος μετά τη λήξη του λογαριασμού έχεις περιθώριο 1 μήνα να κάνεις κάνεις extend.

Δημοσ.
thanx for the info.

Να ρωτήσω σήμερα κατεβάζετε σταθερά ψηλά από rapid???Γιατί εγώ μετά από 2 μήνες σχεδόν κατεβάζω χάλια...

Και εμένα σε γενικές γραμμές κατεβάζει χαμηλά σήμερα (με 768 Mb δίνει γύρω στα 40 ταχύτητα).

Δημοσ.

Ξερετε τι μπορει να φταιει κι ενω φτανει το download στο 99,9%, και στο

100/% μερικες φορες, μου βγαζει σφαλμα και δεν ολοκληρωνει?

Ειμαι premium και χρησιμοποιω Rapget.

Θα σκασω...:roll:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...