patrickdrd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μμμμ... Καλή ερώτηση, την οποία μάλλον πρέπει να μας απαντήσουν όσοι είχαν αυτή την (δυσάρεστη) εμπειρία... Φαντάζομαι αμέσως πάντως...
MasterX Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μπορείτε να δοκιμάσετε να βάζετε, όπως σας είπα, 2 split parts και ένα connection (τρελές ταχύτητες και δεν μπουκώνει και το σύστημα). Φίλε, το connection δεν το έχω τσεκάρει (στο Options/Site Manager/Rapidshare) εκει που λέει Only create one connection for each file in this site.. Σε αυτό το σημείο δεν εννοείς? Τι διαφορά κάνει που δεν το έχω επιλέξει? Επίσης τα split parts που τα επιλέγουμε? Δεν το βρίσκω αυτή τη στιγμή, αλλά βλέπω ότι τα χωρίζει σε 2 κομμάτια τα αρχεια που κατεβάζει γενικά το Flashget... Πάντως και εγώ προτιμώ το Flashget, που μου δουλεύει μια χαρά και με καλή ταχύτητα... Τη Δευτέρα αγόρασα και εγώ μαζι με ένα φίλο, ένα Premium λογαριασμο στο .com για 6 μήνες... Η διαδικασία ήταν πιο εύκολη απ' ότι περίμενα και δεν χρειάστηκε να γίνει κάποιος έλεγχος στην κάρτα μου (αν πας πρωτα στο Paypal να γραφτείς, όπως περιέγραφε κάποιος φίλος πιο πριν ) που είναι χρεωστική και την έβγαλα για τέτοιες αγορές.. Επειδή θέλει και ένας άλλος φίλος να του ανοίξω έναν ακόμα δικό του λογαριασμό με την δική μου πιστωτική, είναι καλύτερα λέτε να χρησιμοποιήσουμε δικό του email, ή το ίδιο που ήδη χρησιμοποίησα (δηλαδή το δικό μου)??? Α και κάτι άλλο..... Τελικά αυτή τη στιγμή στο .com ο μόνος περιορισμός ειναι να μην κατεβάσουμε πάνω από 20GB στις 3 μέρες, ή κάνω λάθος??? Και αν είναι έτσι, υπάρχει κάποιος τρόπος να το παρακολουθούμε εύκολα αυτό? Καθώς απο τα Logs δεν βλέπουμε συνολικά τι κατεβάσαμε ανα ημέρα, αλλά ανα session.... Δηλαδή τρέχα γύρευε.. Κάποιο προγραμματάκι ίσως γι'αυτό το σκοπό? Για αυτούς πότε αλλάζει η μέρα? Είναι Γερμανοί, οπότε μια ώρα πίσω, οπότε στις 1 το βράδυ Ελληνική ώρα?
hydrogen Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 με τους ποντους τι γινεται εχω 8000 σαν αρχαριος ποσους χρειαζομαι για τζαμπα συνδρομη, πρεπει να ανεβασω αρχεια και αλλοι να τα κατεβασουν ,οι ποντοι σε ποσα μβ μεταφραζεται.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δεν χρειάζεται να δηλώσετε άλλο mail,το ίδιο κάνει. Το .com δεν δείχνει πόσα mb έχεις κατεβάσει, όπως το .de?
Silok Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 με τους ποντους τι γινεται εχω 8000 σαν αρχαριος ποσους χρειαζομαι για τζαμπα συνδρομη, πρεπει να ανεβασω αρχεια και αλλοι να τα κατεβασουν ,οι ποντοι σε ποσα μβ μεταφραζεται. Στούς 10000 παίρνεις κούτρα.Για να γίνει αυτό πρέπει να κάνεις upload αρκετά αρχεία θα έλεγα και κάθε φορά που κάποιος free user κάνει download ένα από αυτά παίρνεις πόντο.1 ή 2 δεν είμαι σίγουρος.
patrickdrd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 1) Για τους πόντους: Upload your files in your Premium-Zone, and you will get points for downloads of your files. You can then convert your collected points to free premium-accounts. (Check "Convert points" in your premium-zone.) You can also extend your own premium-account for free. You will get one point per download if the downloader is a free-user AND your file is bigger than 1 MB AND the downloader has generated less than 5 points in the last hour. This rules have been introduced to protect us from abuse. Κάτι που δεν λέει εδώ αλλά ανέφερε ο παραπάνω φίλος, κάθε 10,000 πόντους παίρνεις ένα μήνα δωρεάν ή μπορείς να κάνεις ένα νέο account και να το δώσεις σε φίλο σου (για ένα μήνα πάντα). 2) Το .com δεν δείχνει πόσα mb έχεις κατεβάσει, όπως το .de? Το δείχνει κανονικότατα αν πατήσεις το κουμπάκι "Logs", το interface ούτως ή άλλως είναι το ίδιο... 3) Φίλε, το connection δεν το έχω τσεκάρει (στο Options/Site Manager/Rapidshare) εκει που λέει Only create one connection for each file in this site.. Σε αυτό το σημείο δεν εννοείς? Τι διαφορά κάνει που δεν το έχω επιλέξει?Επίσης τα split parts που τα επιλέγουμε? Όχι, εγώ δεν το έχω ορίσει εκεί, αλλά στο "global" (για όλα δηλαδή), το οποίο το βρίσκεις πηγαίνοντας Tools -> "Default download properties" -> "split file" 2 "part simultaneous". Τελικά αυτή τη στιγμή στο .com ο μόνος περιορισμός ειναι να μην κατεβάσουμε πάνω από 20GB στις 3 μέρες, ή κάνω λάθος??? Σωστά, 20 gb τις 3 τελευταίες μέρες. Αν τα συμπληρώσεις, σου μπαίνει όριο μετά 5 gb / ημέρα για κάποιες μέρες. Αν είσαι "φρόνιμο παιδί", μετά από λίγες μέρες φεύγει πάλι αυτό (δεν ξέρω πόσες). Και αν είναι έτσι, υπάρχει κάποιος τρόπος να το παρακολουθούμε εύκολα αυτό? Καθώς απο τα Logs δεν βλέπουμε συνολικά τι κατεβάσαμε ανα ημέρα, αλλά ανα session.... Δηλαδή τρέχα γύρευε.. Κάποιο προγραμματάκι ίσως γι'αυτό το σκοπό? Κάνεις λάθος! Αν πατήσεις το κουμπάκι "Logs" θα δεις ότι είναι ανά ημέρα! Που το είδες εσύ το session; Για αυτούς πότε αλλάζει η μέρα? Είναι Γερμανοί, οπότε μια ώρα πίσω, οπότε στις 1 το βράδυ Ελληνική ώρα? Σωστός! Στις 1 γίνεται το reset, αν έχεις κάνει "βρωμοδουλειά" την προηγούμενη!
GeorgiaHD Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 yparxi kana add on ston mozilla gia eukolia ? to flashgot! https://addons.mozilla.org/search.php?cat=5&app=firefox&appfilter=firefox&type=E Εγώ την ρύθμιση direct download δεν την έχω τσεκάρει αλλά δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα στο download με premium account και flashget. Εισάγω τα links με το flashgot add on tou mozilla και τα κατεβάζει μια χαρά ακόμα και αν είναι το link για τους free users (δεν ξέρω πως το λένε :-/) Τι κερδίζω αν τσακάρω το direct ?
antreaslam Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 να ρωτήσω κάτι. ανέβασα αρχείο στο .κομ, αλλά δε μου βγάζει πια όπως παλιά το λινκ. τι πρέπει να κάνω για να βλέπω τα λινκς,κ όχι απλά την περιγραφή?
nontasg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Σωστά, 20 gb τις 3 τελευταίες μέρες.Αν τα συμπληρώσεις, σου μπαίνει όριο μετά 5 gb / ημέρα για κάποιες μέρες. Αν είσαι "φρόνιμο παιδί", μετά από λίγες μέρες φεύγει πάλι αυτό (δεν ξέρω πόσες) Μια χαρά είναι το όριο.Και πολύ ελαστικό θα έλεγα....Εγώ πχ πάνω από 5 GB τη βδομάδα δεν κατεβάζω.Καλά εσείς όλο το internet κατεβάζετε;;; :mrgreen:
DimitRi_Del Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 To orio einai 25gb stis 5 meres kai mpainei panta. Egw to exw ftasei polles fores kai feugei meta apo misi/mia mera, ama to peraseis.
patrickdrd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Τελικά εγώ είχα πρόβλημα με το upload του μTorrent!!! Έκανα δηλαδή upload μέσω μTorrent (με 22 kb/s) και αυτό μου έριχνε την ταχύτητα downloading (FlashGet) στο μισό περίπου!!! Έκλεισα το μTorrent και πλέον πιάνω 100άρια σταθερά στο FlashGet (rapidshare πάντα) με 2 split parts και σερφάρω άνετα!
DimitRi_Del Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Egw exw monimows anoixto to Azureus kai kanw upload, 768/192 -> 12k/sec upload kai de mou kobei katholou. Synexeia me 75-80 k/sec. Dokimase na xamilwseis ligo to upload kai deis diafora.
patrickdrd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Σε ευχαριστώ φίλε, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή
patrickdrd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μεγάλη μαμακία τελικά το upload! Το κοψα και πιάνω σταθερά μέσο όρο 100 kb/s (σε 1024)! Με το που πάει να ανέβει το upload, ρίχνει το download! Και μετά σου λένε γιατί δεν κάνεις upload και είσαι leecher κλπ... Γιατί να κάνω, όταν μου ρίχνει την ταχύτητα downloading στο μισό; Πάλι καλά που πρόλαβα κι έχτισα ratio (4 στον έναν private tracker, 8 (!) στον άλλον μετά και από το donation (10 ευρώ), οπότε έχω άπλα ούτως ή άλλως)!
patrickdrd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Ρε σεις, το διαβάσατε αυτό: Uploads will be possible again for our customers on 6.1.2007 approximately (Από rapidshare.de) Δηλαδή, τι, θα πρέπει να χουμε και στα 2 premium accounts; Μας δουλεύουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα