Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ένα mirror αρκεί..120 kb είναι το πρόγραμμα..κατέβασε απλά και το flashget και βάλε τα links και πάτα pause.όταν θα θέλεις να φύγεις από το σπίτι τότε θα το βάλεις.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
το ένα mirror αρκεί..120 kb είναι το πρόγραμμα..κατέβασε απλά και το flashget και βάλε τα links και πάτα pause.όταν θα θέλεις να φύγεις από το σπίτι τότε θα το βάλεις.

Σε ευχαριστώ πολύ,να είσαι πάντα καλά.:-D

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς,εγώ πάντως τώρα κατεβάζω με μόλις 15 KB/sec από το .com..... :evil: :evil:

.

Παρομοίος, τώρα εγώ.

Τόσες ημέρες δεν είχα πρόβλημα τώρα που ωφείλετε δεν γνωρίζω και αν φταίει κάτι άλλο.

Δημοσ.

τα νευρα μου δεν μπορω να κατεβασω με κανενα προγραμματακι. Το rapget δεν συνδεετε συνεχως βγαζει σφαλματα, ενω του εχω βαλει τα στοιχεια του account, το flashget πως στο καλο το ρυθμιζουμε, αυτο το thread δεν ειναι οδηγος απλως εξηγει τι ειναι το rapidshare, αν μπορει καποιος ας μας δωσει τα φωτα του πως ρυθμιζονται αυτα τα προγραμματακια. εχω account στο rapidshare.com

Λοιπον αμα ηρεμισεις ολα γινονται.

Δεν μπορεις να κατεβασεις τα λινκ οπως τα βρισκεις αλλα πρεπει να τα βαλεις στον browser και να πατησεις το premium, και αυτο το λινκ το κατεβαζεις μετα οπως θελεις.

Τελικα ουτε αυτο πρεπει να ισχυει 100% γιατι το rapget μου κατεβασε και ενα κανονικο λινκ.

Δημοσ.

εμένα με 80 όλο το απόγευμα. το flashget το ανοίγεις και πατάς νέα λήψη.στη συνέχεια κάνεις εκεί τα εξής : τσεκάρουμε το σύνδεση με διακομιστή και βάζουμε τα password tou rapidshare.στη συνέχεια πατάμε αποθήκευση σαν προεπιλογή έτσι αποθηκεύεται ο κωδικός.μετά βάζουμε τα link και όλα κομπλέ.

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Πριν λίγο καιρό αγόρασα με την πιστωτική ενος αλλου παιδιού ενα account στο rapidshare(com). Πριν πέντε μέρες άλλαξα τον κωδικό και έβαλα εαν αλλα με 12 ψηφία και μου βγήκε το μήνυμα "password too long" και δεν το πείραξα. Ύστερα απο λίγο πάω να μπω και δεν έμπαινε ούτε με το παλιό ουτε με τον καινούριο κωδικό. Είπα λοιπόν στο φίλο μου τι έγινε και μου είπε οτι ο λογαριασμός μου διαγράφτηκε και πήρα στον λαιμό μου και αλλα τρία παιδιά (επειδή στις ρυθμίσεις είχαμε όλοι το ίδιο e-mail). Το έψαξα λίγο είδα οτι μου τα μάσαγε και μου είπε πως στα αλλα παιδιά τελικά το έφτιαξε αλλα στο δικό μου δεν κατάφερε. Τεσπα θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να βρω τον κωδικό μου. Στο forgot your password δεν μπορώ να βάλω το δικό μου e-mail αφου άφησα αυτό που υπήρχε στις ρυθμίσεις. Έστειλα ενα e-mail στην rapidshare αλλα μου έστειλε "απορίες και απαντήσεις". Το έχασα η υπάρχει τρόπος??? (Να σημειώσω οτι το οταν βάζω τα στοιχεία μου στο rapid μου εμφανίζεται το μήνυμα "accoun found, but the given password is incorrect"). Κάθε βοήθεια δεκτή.

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

αν είναι το ίδιο email σε όλους πράγματι υπάρχει πρόβλημα..αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις με το forgot your password . τι υπήρχε στις ρυθμίσεις για mail?

Δημοσ.
εμένα με 80 όλο το απόγευμα. το flashget το ανοίγεις και πατάς νέα λήψη.στη συνέχεια κάνεις εκεί τα εξής : τσεκάρουμε το σύνδεση με διακομιστή και βάζουμε τα password tou rapidshare.στη συνέχεια πατάμε αποθήκευση σαν προεπιλογή έτσι αποθηκεύεται ο κωδικός.μετά βάζουμε τα link και όλα κομπλέ.

Πέτρο σε ευχαριστώ πολύ.

Σήμερα πάει καλά (70-80).

Δημοσ.
αν είναι το ίδιο email σε όλους πράγματι υπάρχει πρόβλημα..αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις με το forgot your password . τι υπήρχε στις ρυθμίσεις για mail?

Εαν ρώσσικο e-mail οχι δικό μας πάντως... Τέσπα μάλλον έχασα τα λεφτά μου και είχα δυο μήνες ακόμα.:???:

Δημοσ.

με ποιον τρόπο στείλατε τα λεφτά? ένα συγκεκριμένο mail δεν έδωσες?? αυτό να κοιτάξεις για να σου στείλουν τον κωδικό,μαζί με τον αριθμό λογαρισμού που έβαλες τα χρήματα καθώς και με έναν κωδικό χρήστη..κάτι τέτοιο σου δίνουν στην αρχή στο rapidshare.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...