Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

mporei na mou pei kapios pia ine i diafora metaxy .de kai .com? sto rapideshare.com iparhei twra mia hristougeniatiki prosfora pou simferei polu. axizei na parw sto .com? i na parw sto premium sto .de kai as ehei tis palies times? tha ehw perisotera sto .de?

Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδιά και τους παρεξήγησα τους ανθρώπους...

Δε βάζουν limit 5gb ανά ημέρα ΄όπως μαλώναμε πριν κάτι μέρες αλλά βάζουν τέτοιο limit όταν κατεβάζεις 20 gb σε 3 μέρες,δηλαδή 20/3=6.66 gb την ημέρα που τόσα δύσκολα κατεβάζεις με μέχρι 1024 σύνδεση.Μόνο οι 2048 θα χουν πρόβλημα,αν έχουν...

Και η χριστουγεννιάτικη 3μηνη προσφορά με 17 ευρώ είναι πολύ καλή...

Δημοσ.

Αν ανοιξεις καινουριο account τωρα με τη χριστουγεννιατικη προσφορα στο .com μπορεις να το επεκτεινεις στο .de ?

Δημοσ.
Αν ανοιξεις καινουριο account τωρα με τη χριστουγεννιατικη προσφορα στο .com μπορεις να το επεκτεινεις στο .de ?

Ε; Δεν ξέρω αν μου ξεφεύγει κάτι αλλά μάλλον παράλογη η ερώτηση σου. Ποια η σχέση σήμερα του de και του com;

Δημοσ.

Μμμμ...

Πολύ καλή ερώτηση όντως...

Επίσης, αν το κάνει κάποιος με extend,

μπορεί να μας πει πόσους πόντους παίρνει;

3000;

Βασικά αυτά μάλλον μπορούν να μας τα πουν αυτοί που θα το κάνουν...

Δημοσ.
Ε; Δεν ξέρω αν μου ξεφεύγει κάτι αλλά μάλλον παράλογη η ερώτηση σου. Ποια η σχέση σήμερα του de και του com;

Kala, ki esy mh pairneis tois metrhtois oti lene oi anakoinoseis tou RS.

Fysika kai yparxei sxesh metaksy .de kai .com, apla lene psemata oti den yparxei kamia sxesh.

Alloste mexri prosfata me to pou eftiaxnes account sto .de sou edine dwrean sto .com. Einai dynaton na ginete afto metaksy dyo etaireiwn pou den exoun kamia sxesh?

To parapanw den isxyei allo (Mh parei kapoios acount sto .de kai me vrizei epeidh den tha tou dwsei free sto .com)

To allo pou lene gia to .de, oti dhladh exoun gemisei oi diskoi tous kai den mporeis pleon na kaneis upload, to pistevei kaneis?

Pleon ta misa arxeia tou .de exoun svhstei. Se pososto 50% tha peseis panw se FORBIDDEN h diagrafhke logw adraneias ktlp.

Einai dynaton na exoun svhstei tosa ekkatomyria gb/s arxeia to telefteo diasthma kai na mh se afhnei na kaneis upload 10kb arxeio?

Apla kathe diskos-apothikeftikh monada pou adeiazei metaferete pleon sto .com epeidh to .de to exoun parathsei gia tous dikous tous logous.

Δημοσ.
Μμμμ...

Πολύ καλή ερώτηση όντως...

Επίσης, αν το κάνει κάποιος με extend,

μπορεί να μας πει πόσους πόντους παίρνει;

3000;

Βασικά αυτά μάλλον μπορούν να μας τα πουν αυτοί που θα το κάνουν...

Με extend, δεν παίζει η προσφορά.

Μόνο για νέα accounts.

Δημοσ.
Kala, ki esy mh pairneis tois metrhtois oti lene oi anakoinoseis tou RS.

Fysika kai yparxei sxesh metaksy .de kai .com, apla lene psemata oti den yparxei kamia sxesh.

Alloste mexri prosfata me to pou eftiaxnes account sto .de sou edine dwrean sto .com. Einai dynaton na ginete afto metaksy dyo etaireiwn pou den exoun kamia sxesh?

To parapanw den isxyei allo (Mh parei kapoios acount sto .de kai me vrizei epeidh den tha tou dwsei free sto .com)

Φίλε προφανώς είναι η ίδια εταιρεία και η αρχική προσφορά-σύνδεση του de και com για να μεταφερθούν οι πελάτες ήταν λογική. Αυτό που εγώ έγραψα και δεν είδες είναι ποια η σχέση τους ΣΗΜΕΡΑ. Το μέχρι πρόσφατα εξαρτάται πότε το εννοείς. Αν θυμάσαι καλά ίσχυε μόνο στην αρχική περίοδο εμφάνισης του com η οποία δεν έληξε τόσο πρόσφατα για τα δικά μου χρονικά κριτήρια.

Δημοσ.

Δηλαδή η προσφορά "αγοράζω στο .de - παίρνω δωρεάν σε .com" έπαψε να ισχύει για πάντα???

φτου... και ήμουν έτοιμος να πάρω, παρέα με ένα φίλο.... :( :( :(

Είναι σίγουρο αυτό???

Επίσης, είδα μια προειδοποίηση στο .com που έλεγε...

"RapidShare reserves the right to close accounts, which are shared with other people."

Παίζει αυτή η φάση, ή ψαρωτικό είναι??? Γιατί όπως είπα θα παρω λογαριασμό από μισό με ένα φίλο... Μη την πατήσουμε.. Ας μας πουν όσοι το χρησιμοποιούν 2 και 3 άτομα μαζί αν εχουν κάποιο πρόβλημα πρόσφατα...

Μάλλον πάντως μας κόβω να αγοράζουμε 1 συνδρομή στο .com και 1 ατο .de ...

Υπάρχουν ακόμα αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα στο .de που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε...

Α και κάτι άλλο... Είμαι περίεργος να δω αν θα πέσουν οι ταχύτητες του .com μετά την Χριστουγεννιάτικη προσφορά που πλέον καταντάει πολύ φθηνή υπηρεσία και αξίζει με τα χίλια να το πληρώσεις... Φανταστείτε ποσοι θα αγοράσουν!!!

Θα δείξει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...