patrickdrd Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Να ρωτήσω κάτι; Με δυο τρίμηνα που έκανα (το αρχικό + το extend του account) στο rs ως premium μου έδωσαν δώρο την πρώτη φορά (με την εγγραφή) 8000 points και με το extend άλλες 3000, το ερώτημα είναι να κάνω "convert points" ή να τους κρατήσω στο "καλάθι" μου; Τι προτείνετε;
saxon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Den kserw an exei eipothei alla afth th stigmh to rapidshare.com mou vgazei oti den exw orio traffic alla tha energopoihthei to orio an katevasw 20gb mesa se 3 meres. Thn prohgoumenh fora pou eixa kanei account sto .com den mou eixe vgalei kati tetoio. Eixe orio kat eftheian.
spirosta Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Αν διαβάσεις τα news ρου RS θα δεις το νέο τρόπο τοποθέτησης ορίων.. Όσο για τους πόντους έχω και εγώ κάπου 11000 με τον ίδιο τρόπο αλλά περιμένω πρώτα να λήξει και μετά να ανανεώσω..
Greg7vas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 To rapget δουλευει κανονικα? Κατεβαζει καθολου η σας εχει και εσας στο waiting?
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Κανονικά κατεβάζει... Περνας τα links απο το grab πρωτα για να σου δωσει αλλα ή κατ ευθειαν ?
spirosta Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Κατευθείαν.... Δοκίμασα και με IDM και δεν έχω πρόβλημα... Μήπως έχετε μπει σε όριο και δεν σας αφήνει?
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Κατευθείαν.... Δοκίμασα και με IDM και δεν έχω πρόβλημα... Μήπως έχετε μπει σε όριο και δεν σας αφήνει? Εμενα απ ευθειας με βαζει σε αναμονη .Αν τα περασω απο το grab (RCG.exe) τα δεχεται και ξεκναει.:twisted: :twisted:
bikali Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση στο πολύ καλό θέμα που ανοίξατε για όλους εμάς που κατεβάζουμε αβέρτα. Πόσο ασφαλές είναι οεο? Και εννοώ οτι από ένα φιλαράκι που είναι στην forthnet άκουσα ότι λαμβάνουν καθημερινά e-mails από την Warner bros για θέματα πνευματικών δικαιομάτων σε ταινίες και ζητούν να τους δώσουν στοιχεία για συνδρομητές που τα μοιράζουν από torrents. Προφανώς για να κινηθούν δικαστικά. Βέβαια μου είπε επίσης ότι η νομοθεσία καλύπτει για την ώρα εμάς τους χρήστες και δεν τους δίνουν κανένα στοιχείο. Αλλά ως πότε? Αν αποφασίσουν να δώσουν στοιχεία των χρηστών θα το μάθουμε προφανώς όταν θα είναι αργά. Και για να μην είμαι εκτός θέματος για εμένα που μόνο κατεβάζω απο rapidshare είναι ασφαλές? Χρησιμοποιήτε τίποτα προγραματάκια για hide ip και τέτοια? Κάνουν τίποτα αυτά ή είναι μπούρδες και αν θέλουν να σε βρούν σε βρήσκουν? Εδώ και καιρό έχω κόψει τα torrents αλλά έχω αρχίσει να προβληματίζομαι και για το rapidshare. Ρίξτε καμιά γνώμη γιατί μπορεί και να αγχώνομαι άδικα
spirosta Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε μου αυτό δεν αφορά το RS... Και επίσης όπως είπες η ελλάδα ακόμη καλύπτεται... Και όπως έχει ήδη καταλάβει το πρόβλημα το μεγάλο δεν το έχουν αυτοί που κατεβάζουν αλλά κυρίως κυνηγάνε αυτούς που μοιράζουν...
bikali Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 thanks φίλε, όχι οτι θα σταματούσα ετσι εύκολα το downloading αλλά είμαι λίγο πιο ήσυχος τώρα.
skullman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Να σας κάνω μια ερωτησούλα βρε παιδιά? Αγόρασα 1 Premium Account στο rapidshare.de. Κάποια στιγμή μου είχανε πει οτι έδινε και δωρεάν account και στο com, μαζί με τον premium του de. Ισχύει ακόμα αυτό και αν ναι, υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί?
kirious Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 paidia paizei kanena programataki kai gia to rapidshare.com opos to rapidget tou rapidshare.de gia multi downloads me seira protaireotitatas ? an nai kante ena reply gia na to katevaso giati troo paidema sto .com na dilono ena ena ta links gia download sto reget ( kaloutsiko alla oxi teleio opos to rapidget) eimai premium user, ara oxi cracks alla kanoniko programa an xerete. thnks oso gia ton filo pou rotaei gia free account sto .com eno exei premium sto .de file sorry alla kai ego 10 meres tora prospathousa na paro ena free account kai telika meta apo merika e-mail pou antalaxa me tous .de, efaga porta mou lene " polu suntoma tha sikothei o .de kai etsi tha prepei na perimeno" eftiaxa loipon kai mia miniai sundromi ston .com kai ysixasa ( tora exoun xristougeniatiki prosfora me 6 kati euro ton mina ston .com ) gia desto. good luck
louben Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Re παιδια τα χει παιξει το rapidshare? Phga na katebasv ena arxeio kai koitate τι μου εβγαλε URL=http://imageshack.us][/url] ειναι νορμαλ αυτο?Na υποθεσω οτι περναω τα γραμματα απο πισω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα