louben Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 οχι και εδω ειναι το κουφο.Δεν εχω πειραξει τιποτα απλα ξεκινησε να το κανει απο χθες ενω τις προαλλες δουλευε οκ και η σελιδα παρουσιαζεται καπως διαφορετικη αλλα δεν ξερω αν εχει να κανει με εμενα μονο
tornado21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Και σε εμένα τα ίδια ακριβώς όχι όμως όλες τις φορες αλλά τις περισσότερες.Ίσως το δικό σου anti-virus φταιει γιατί εγώ μόλις το έκλεισα και έμεινε μόνο το NOD32 μου το έβγαλε κανονικά
louben Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ma kai ego mono to nod32 εχω και δεν το εχω πειραξει(κανει μονο update).Τι κουφο και αυτο!!!!!!!!!!!!!!
agoraki_23 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Σας παρουσιάζω τον επίσημο download manager της Rapidshare σε πρώιμη έκδοση(χωρίς πολλά options) alpha release. Kατεβάστε τον από εδώ 1000 sorry παιδιά.Κιε γώ από το νετ το βρήκα
patrickdrd Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Σας παρουσιάζω τον επίσημο download manager της Rapidshare σε πρώιμη έκδοση(χωρίς πολλά options) alpha release.Kατεβάστε τον από εδώ http://rapidshare.com/files/7251976/RScomget.rar Μην το κατεβάσετε! Κι όσοι το κατεβάσατε, σβήστε το αμέσως, περιέχει trojan! Χώρια που σας παίρνει το premium account και το στέλνει στους δικούς του servers!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
tornado21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 louben μ'ηπως έχεις κάποιο firewall spyware ή κατι σχετικό και σου δημιουργεί προβλημα
spirosta Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 agoraki_23 σβήσε το link γιατί το αρχείο αυτό δεν είναι επίσημο και έχει trojan... Μην το κατεβάσει κανας αθώος... Το rapidshare δεν γράφει πουθενα για αυτό το αρχείο.... ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ.... ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΑΤΕ ΑΛΛΑΞΤΕ PASSWORD ΣΤΟ RAPIDSHARE AMESA
agoraki_23 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά το kaspersky όμως δε μου βγαλε ότι έχει τίποτα το αρχείο...
patrickdrd Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Κι εγώ Kaspersky έχω φίλε και δεν έβγαλε τίποτα, αλλά αφού μας λένε ότι έχει trojan, έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε; Εξάλλου, γιατί πρέπει να χρησιμοποιούμε ότι μπούρδα κυκλοφορεί,΄ από την στιγμή μάλιστα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε flashget (οι premium χρήστες); Το λέει εξάλλου και το ίδιο το rs: Χρησιμοποιήστε μόνο well-known download managers!
agoraki_23 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Καλά σίγουρα.Τη δεδομένη στιγμή flashget με κλειστά μάτια. Αλλά θα χει ενδιαφέρον όταν βγει ο επίσημος downloader της Rapidshare. Για αυτό και είδα την alpha release και είπα να τη δω.
patrickdrd Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μπα... Δεν θα άλλαζα το flashget για την μπούρδα (έτσι πιστεύω ότι θα ναι) της rs! Σιγά π.χ. μην υποστηρίζει αυτό το πράμα πολλά ταυτόχρονα splits του αρχείου!
louben Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 louben μ'ηπως έχεις κάποιο firewall spyware ή κατι σχετικό και σου δημιουργεί προβλημα Τα μονα που εχω ειναι το NOd,spyware doctor,spybot,adware.Δεν εκανα κατι διαφορετικο απο αυτα που κανω συνηθως αυτο με προβληματιζει(αν εξαιρεσεις το spybot που ειχα να το ανοιξω καιρο).Μηπως εκαναν κατι τα ΧΡ χωρις να το παρω ειδηση?Υπαρχει αλλος τροπος(ασφαλης) να κατεβασω αρχεια απο το RAPIDSHARE?
patrickdrd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Εντωμεταξύ εγώ θα τους στείλω mail σχετικά με το ότι:1) Θεωρώ εντελώς απαράδεκτο το όριο και χίλιες φορές να ελέγχουν να κατεβάζει μια ip κάθε φορά κι ας κατεβάζει τα άντερά της! 2) Είναι επίσης λάθος ο τρόπος που μετράνε τα downloads! Το ξέρετε ότι αν ξεκινήσετε ένα download και μετά μετανιώσετε για οποιοδήποτε λόγο, αυτοί το μετράνε με το που ξεκίνησε; Μου έτυχε πριν λίγο: Κάνω να κατεβάσω ένα αρχείο (ευτυχώς ήταν μικρό) για να δω αν μπορώ να κατεβάσω από .com με premium. Ξεκίνησε και το κανα cancel. Πάω στα logs και το χα χρεωθεί! Λάθος! Ορίστε και η απάντηση που πήρα από το rs χθες το απόγευμα: Dear Sir or Madam, we understand that you do not like our limit and we're always changing our system. Maybe we'll find a solution in the future that fits to the expectations of all costumers. Furthermore we're only counting the traffic that you cause. This means your account is maybe used by a several persons who hacked into your email-account to steal your login-information. Please ensure that your passwords are safe. If the problem still exists you should consult your ISP to get further information about the dynamic IP-addressing or transparent proxies. We'll improve our system in the future and all matters caused by us will be completely solved. Thanks for your attention. Best regards, RapidShare AG - Support Team [email protected] Μπούρδες δηλαδή...
louben Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 ΚΑι εντελως ξαφνικα ξεκολησσε και αρχισε το PApidshare Να δουλευει.ΜΑ τι γινεται ρε παιδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα