asmilon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 agoraki_23 δε κανουμε ελεγχο σε κανενα, ολοι λιγο πολυ κατεβαζουμε κατι παρανομο για προσωπικη μας χρηση. Πιστευω κανουμε μια επικοδομητικη συζητηση. Η δικη μου αποψη ειναι πως για ενα ατομο, ακομα και για 2-3, τα 150GBGB/μηνα ειναι υπεραρκετα. Ο λογος που εχει μπει οριο ειναι προφανης. Αν δε υπηρχε οριο, τοτε δε θα υπηρχε λογος να αγορασουμε παραπανω απο 1 λογαριασμα. Θα βαπτιζαμε εναν Insomnia και θα κατεβαζαν 60000 χρηστες τζαμπα. Ειναι προφανης ο λογος για εμενα που εχει μπει αυτος ο περιορισμος και δε νομιζω πως δημιουργει πρακτικα καποιο προβλημα, αντε μια μερα να θες να κατεβασεις μονομιας 6-7 GB σιγουρα ομως δε προκειται να κατεβαζει καποιος ετσι καθε μερα...
agoraki_23 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δε διαφωνώ καθόλου... Για αυτόν ακριβώς το λόγο asmilon θα μπορούσε να βγάλει ένα σύστημα ελέγχου ip για 1 χρήστη μόνο. Εφόσον υπάρχουν κάποιοι που μοιράζοντε λογαριασμούς και θέλει να εξαφανίσει το φαινόμενο αυτό,δεν νομίζω τους είναι δύσκολο να βρουν και ένα σύστημα ελέγχου ώστε να χρησιμοποιεί 1 account 1 χρήστης... Έτσι θα γίνετε άφοβα να μην υπάρχει και limit... Kαι έλεος 10 ευρώ για 1 μήνα για μια υπηρεσία απλά να κατεβάζεις και να ανεβάζεις αρχεία είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ... Πάντως οφείλω να παραδεχτώ ότι 5 gb ναι είναι αρκετά για ένα μέσο χρήστη... Aλλά θεωρώ κοροιδία το limit σε σχέση με αυτά που πληρώνω... όσα πληρώνω το adsl για 1 μήνα πληρώνω και το rapidshare...έλεος...
asmilon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Χρησιμοποιησε torrent αν σου φαινονται πολλα οσα πληρωνεις στο Rapid ;-) Να εισαι σιγουρος παντως πως θα ειχαν πολλα πιο πολλα παραπονα αν ισχυε 1 χρηστης - 1 ΙΡ. Μπορει καποιος να θελει να κατεβαζει παραλληλα απο την δουλεια του ή απο το σπιτι καποιου γνωστου του ή οπουδηποτα αλλου και να μην μπορει λογω αυτου του περιορισμου. Εκει να δεις παραπονα και δικαιολογημενα... Επισης, οι ανθρωποι στο Rapidshare φανταζομαι ξερουν πως πολλοι αγοραζουν account και το πληρωνουν μισο ή 1/3 με μια παρεα, απλα δε θελουν παραπανω ατομα να λειτουργουν με αυτο τον τροπο επειδη χανουν accounts. Δε θεωρω πως το συστημα το Ρapidshare αδικει τους χρηστες του, σιγουρα παντως αν εριχνε την τιμη μου πιο κατω δε χαλουσε κανενα ;-)
nontasg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ προσωπικά πάνω από 1 GB τη βδομάδα δεν κατεβάζω(και πολύ λέω).Απλά λέω ότι αν κάποιοι περιόριζαν λίγο το ακατάπαυστο download θα έμενε και λίγο bandwidth για αυτούς με τη φτωχούλα φοιτητική 768/192 like me.....:oops: Από εκεί και πέρα το τι κάνει ο καθένας αυτά που κατεβάζει δε με απασχολεί καθόλου. Η δικη μου αποψη ειναι πως για ενα ατομο, ακομα και για 2-3, τα 150GBGB/μηνα ειναι υπεραρκετα. ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ θα έλεγα......
agoraki_23 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 nontasg και να ήθελα να στο φάω μην ανησυχείς γιατί πάνω από 50/sec δε κατεβάζω...Δηλαδή φαντάσου ότι μπορεί να κατεβάζω χειρότερα και από 768! Και δε νομίζω ότι η λύση είναι να μη κάνουν download κάποιοι ακατάπαυστα, αλλά να δουλέψει...ακατάπαυστα αυτός ο αναθεματιασμένος ο ΟΤΕ. Πάντως έχετε δίκιο 150 gb είναι καλά για έναν χρήστη.
nontasg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 nontasg και να ήθελα να στο φάω μην ανησυχείς γιατί πάνω από 50/sec δε κατεβάζω...Δηλαδή φαντάσου ότι μπορεί να κατεβάζω χειρότερα και από 768!Και δε νομίζω ότι η λύση είναι να μη κάνουν download κάποιοι ακατάπαυστα, αλλά να δουλέψει...ακατάπαυστα αυτός ο αναθεματιασμένος ο ΟΤΕ. Πάντως έχετε δίκιο 150 gb είναι καλά για έναν χρήστη. Κι εγώ με 50-60 Kb/sec κατεβάζω,αλλά απο rapidshare τον τελευταίο καιρό πολύ κωλοταχύτητες.Έχει τύχει να κατεβάζω με 6KB/sec από το .com!!!!:evil: :evil: Με premium φυσικά....
agoraki_23 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Πάντως δεν είναι λόγω rapidshare αλλά λόγω ΟΤΕ γιατί πάντα με rapidshare πιάνεις το max της σύνδεσης σου...
nontasg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Πάντως δεν είναι λόγω rapidshare αλλά λόγω ΟΤΕ γιατί πάντα με rapidshare πιάνεις το max της σύνδεσης σου... Κοίτα,όταν κατεβάζω από .de πιάνω πολύ καλές ταχύτητες όντως ,αλλά από .com άστα να πάνε....
spirosta Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Πάντως δεν είναι λόγω rapidshare αλλά λόγω ΟΤΕ γιατί πάντα με rapidshare πιάνεις το max της σύνδεσης σου... Όχι δεν πιάνεις πάντα το max... Το RS τερματίζει κάπου στα 300-350KB/s... Σε πανεπιστημιακή γραμμή 10Mb του ΕΜΠ κάπου εκεί σκαλώνει... Δεν πάει παραπάνω.. Και από microsoft.com για παράδειγμα πας στα 900KB/s-1.1MB/s Για τα δεδομένα του ελληνικού ADSL πάντως... ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙΣ..
nontasg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Όχι δεν πιάνεις πάντα το max... Το RS τερματίζει κάπου στα 300-350KB/s... Σε πανεπιστημιακή γραμμή 10Mb του ΕΜΠ κάπου εκεί σκαλώνει... Δεν πάει παραπάνω.. Και από microsoft.com για παράδειγμα πας στα 900KB/s-1.1MB/sΓια τα δεδομένα του ελληνικού ADSL πάντως... ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙΣ.. Σωστός...Και εγώ μερικές φορές που έχει τύχει να κατεβάσω κάτι από το πανεπιστήμιο,στα 350 τερματίζει.....Και από microsoft συνήθως πιάνει τα 900 ΚΒ και πολύ σπάνια φτάνει το 1 ΜΒ....
alfista Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Όχι δεν πιάνεις πάντα το max... Το RS τερματίζει κάπου στα 300-350KB/s... Σε πανεπιστημιακή γραμμή 10Mb του ΕΜΠ κάπου εκεί σκαλώνει... Δεν πάει παραπάνω.. Και από microsoft.com για παράδειγμα πας στα 900KB/s-1.1MB/sΓια τα δεδομένα του ελληνικού ADSL πάντως... ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙΣ.. Στην ίδια γραμμή ο φίλος μου κατεβάζει με 1mb/sec και κάτι από rs.com.
patrickdrd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ έχω παρατηρήσει ότι το σουκου πάει κατά διαόλου (μέσο όρο 20-25 kb/s σε 1024 γραμμή της ΟΤΕΝΕΤ!)
spirosta Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Το σουκου πάει κατα διαόλου ο ΟΤΕ όχι το RS. Τώρα κατεβαζω με 200+
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 κάτι οφτοπικ : πωπω το τοπικ έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις ως το 2008 πιστεύω θα αγγίξει τα 10000 ποστ.
patrickdrd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Όντως, μάλλον έχεις δίκιο! Το θέμα είναι ότι ακόμα έχω πρόβλημα εγώ 26 με 28 πάει! Μάλλον τις πρωινές ώρες θα φτιάξει... Οι υπόλοιποι τι ταχύτητες πιάνετε το σουκου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα