Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

an exeis hardware firewall koitakse an filtrarei ta cookies sou apo kei. emena exei epilogi gia filtrarisma cookies, proxy, java kai activex(linksys wag354g). eixa energopoiimeno to filtrarisma tou java kai den mporousa na do videakia apo to youtube...

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντωμεταξύ εγώ θα τους στείλω mail σχετικά με το ότι:

1) Θεωρώ εντελώς απαράδεκτο το όριο και χίλιες φορές να ελέγχουν να κατεβάζει μια ip κάθε φορά κι ας κατεβάζει τα άντερά της!

2) Είναι επίσης λάθος ο τρόπος που μετράνε τα downloads! Το ξέρετε ότι αν ξεκινήσετε ένα download και μετά μετανιώσετε για οποιοδήποτε λόγο, αυτοί το μετράνε με το που ξεκίνησε;

Μου έτυχε πριν λίγο: Κάνω να κατεβάσω ένα αρχείο (ευτυχώς ήταν μικρό) για να δω αν μπορώ να κατεβάσω από .com με premium. Ξεκίνησε και το κανα cancel. Πάω στα logs και το χα χρεωθεί! Λάθος!

ΠΡΟΣΟΧΗ:

*** Βρήκα γιατί κοβόντουσαν τα downloads στο 99% στο FlashGet!

*** Το rs απαιτεί αυστηρά 1 ταυτόχρονο connection!!!

*** Στα πολλά (30 π.χ. που είχα εγώ) τα παίζει!

Δημοσ.
Ρε φίλε agoraki_23 σόρρυ κιόλας, αλλά πότε προλαβαίνεις να κοιτάξεις τα 5gb και σου φαίνονται και λίγα. Εγώ 1-2 gb ημερησίως και δεν προλαβαίνω να τα δω, ακόμα και divx να είναι. Μου φαίνεται αγγίζουμε την υπερβολή.

Μακάρι να υπάρξει μεγαλύτερη γκάμα λογαριασμών ώστε να μπορείς να κατεβάζεις κι εσύ 10gb ημερησίως, να μπορώ κι εγώ να κατεβάζω τα 1-2gb που θέλω χωρίς να πληρώνω τα ίδια με εσένα που θες να κατεβάζεις τα 5πλάσια.

antreaslam τι να σου πω; Αν θες δοκίμασε το στο pc κάποιου φίλου σου, κάνοντας κλασικά login στον internet explorer και μετά δοκίμασε τον download manager του για να βεβαιωθούμε ότι τα κάνεις όλα σωστά και ότι το πρόβλημα είναι στα cookies στο pc σου. Μην ξεχάσεις να κάνεις logout φεύγοντας.

Πίστεψς με φίλε μου κι εγώ έτσι πίστευα αλλά επειδή κατεβάζω κυρίως ταινίες και δεν είναι μόνο για μένα-μου τις ζητάνε φίλοι- δε μπορώ να πω ότι τις βλέπω αμέσως αλλά μέχρι τώρα ότι έχω κατεβάσει μέσα σε 2-3 μήνες το πολύ τα έχω δει,οπότε τα χρησιμοποιώ όλα...

Τώρα για το θέμα τιμής δεν νομίζω να είσαι σίγουρος ότι θα κατεβάσεις 1gb την ημέρα και ένα θες κάποιες μέρες κάτι παραπάνω?

Νομίζω ότι για την υπηρεσία που προσφέρουν που θα μπορούσε να την κάνουν πολοί δεν είναι παρανοικό να ζητάμε no limit...

Δημοσ.

Εγώ πάντως σκεφτόμουν χθες πάλι καλά που έχω 768 και δεν προλαβαίνω να κατεβάσω και άλλα γιατί θα είμασταν ίδια περίπτωση agoraki...

Alfista, πάντως σκέψου πως τα 5gb είναι ένα παιχνίδι όλο και όλο...

Δημοσ.

Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν φίλε (1024)!

Μάλλιστα έλεγα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω διπλασιασμό γραμμής (2048),

αλλά μετά λέω με το σουξέ που έχει το rs και τα όρια του, δεν λέει μάλλον...

Δημοσ.

Επίσημη απάντηση Rapidshare:

Dear customer,

thank you for contacting RapidShare. We are proud to announce that we

have raised the traffic limit from 4 GB per day to 5 GB per day without

raising the prices of the premium accounts.

If you have read our news, you have seen that there were a few days

where we have introduced a flatrate without limits. Unfortunately we had

to cancel this flatrate because of too much extreme downloaders. We will

not re-implement the flatrate.

We are unwilling to raise the prices, which would have been the

consequence if we had kept the flatrate model.

Our technicians have implemented a new traffic counter, which does work

different than the old counter. This is necessary to allow fast

downloads from our servers. Because of this, it's technically impossible

to change anything.

As soon as your download counter of the last 5 days falls below 25 GB (5

GB * 5 days = 25 GB), you can download again.

If you have purchased your account in the time where we offered the full

flatrate, we can give you a full refund if you want.

Best regards,

RapidShare AG - Support Team

[email protected]

Θα βολευτούμε με 5 gb το συμπέρασμα...

Δημοσ.

5x30=150GB ενταξει βρε παιδια, ποσο ακομα θελετε να κατεβουν σε αυτο το διαστημα?

Εστω και αν κατεβαζεις ενα full dvd game καθε μερα, θα προλαβει κανεις να παιξει 30 παιχνιδια σε ενα μηνα? Αν θελει να παρει απλα μια ιδεα και να μη παιζει, ας κατεβαζει demo. Σε divx video αυτος ο ογκος δεδομενων αντιστοιχει σε 285 ωρες ή 11,8 μερες πιστευω, ειναι υπερβολικα παραπανω ακομα και μεταξυ 2 - 3 ατομων αν κατεβαζουν και ας μην το παω σε mp3 δε εχει νοημα.

Προσωπικα κατεβαζω με torrents οτι θελω ακομα και ολοκληρες σειρες απο το πρωτο επεισοδιο ως το τελευταιο, αλλα τετοια νουμερα το μηνα δε χτυπαω, δε εχω και το χωρο!

Δημοσ.

Παιδιά τελικά προφανώς θέμα προσωπικό είναι. Αν κατεβάζεις ένα παιχνίδι κάθε μέρα (που και πάλι 5gb δεν είναι), πόσα παιχνίδια θες να παίξεις σε μια μέρα; Όταν έκανα το account μου ήξερα ότι θα υπήρχε όριο 4gb. Τώρα με τα 20gb για 3 μέρες προσωπικά μάλλον ευχαριστώ πρέπει να πω.

Ξαναλέω ότι το traffic limit αυτονόητο μου μοιάζει αφού άτομα με καλή γραμμή όπως ο φίλος μου που μπορούν να κατεβάσουν πάνω από 3gb/ώρα θα τους έστελναν αδιάβαστους.

Δημοσ.

Κοιτα φιλε shadow, αν καποιος ασχολειται "εμπορικα" με το αθλημα πιστευω υπαρχουν πιο αποδοτικοι τροποι για να βρει αυτα που θελει, εκτος αν το κανει "ερασιτεχνικα"...

Αν καποιος παραπονιεται για αυτο τον λογο για το limit του RapidShare, ας κανει και δευτερο λογαριασμο τι να πω :-?. Για καποιος που κατεβαζει για παρτυ του και για φιλους του νομιζω 150 GB ειναι υπεραρκετα. Ελεος δηλαδη δε ειναι διαγωνισμος, υποτιθεται οτι κατεβαζεις κατι για να το δεις οχι για να κανεις μοστρα...

Δημοσ.
Αυτό δεν είναι λύση που θα πρέπει να συζητάμε.

Ειδικά όταν πληρώνουμε ;)

Συμφωνώ,αλλά και λίγο μέτρο δεν βλάπτει.....;-)

Δημοσ.

Το τι κάνει ο καθένας αυτά που κατεβάζει δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν εδώ μέσα,εκτός κι αν είστε αστυνομικοί της πειρατείας...

Μόστρα για ποιο λόγο?Να περηφανευτώ ότι κατεβάζω πολλά?

Μόνο ο shadow_zone τα σκέφτετε αυτά...

Δηλαδή νομίζετε ότι ζητάω μόνο και μόνο επιδεικτικά το limit να καταργηθεί για να σας περηφανεύομαι εδώ μέσα ότι κατεβάζω πολλά?

Και δε πάω στη γκόμενα καλύτερα να περάσω καλύτερα την ώρα μου...

Έλεος ρε παιδιά οι άνθρωποι του rapidshare είναι πανέξυπνοι και πρσφέρουν για περισσότερα από ότι αξίζει ένα account 1 μήνα για το λόγο ότι όλα τα http αρχεία πλέον στο ίντερνετ είναι ανεβασμένα στους server τους...

Και αντί να παραπονιέστε μερικοί που έχουν και limit διότι πληρώνουμε περισσότερα απ ότι αξίζουν τα βάζετε μαζί μου για το πόσα gb κατεβάζω...

Απόψεις είναι αυτές βέβαια και τις σέβομαι απόλυτα...

Απλά ξεκαθαρίζω την δική μου οπτική γωνία.

Να είστε όλοι καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...