patrickdrd Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Θα πρέπει να περιμένεις να συμπληρωθούν οι μέρες φαντάζομαι με τα 5gb σου! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, μιας κι εγώ πλήρωσα πριν από λίγες μέρες μόνος και δεν έχω λογαριασμό ουσιαστικά!!! Θα προτιμούσα χίλιες φορές να κάνουν έλεγχο ip ώστε να κατεβάζει μια ip μόνο κάθε φορά! Μπορείς να μου στείλεις το mail να τους στείλω κι εγώ;
antreaslam Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 δοκίμασα κ log in -log out, k uninstall-install,αλλά τίποτα,δε μπορώ να κααταλάβω τι συμβαίνει....
alfista Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Logout γίνεται από το premium zone όπως είπε και ο φίλος. Το traffic limit λογικό είναι να υπάρχει αφού άτομα με καλή ταχύτητα όπως ο φίλος μου που κατεβάζει 60ΜΒ το λεπτό δηλαδή σχεδόν 3,5 gb/ώρα θα τους εστελνε αδιάβαστους κι ας μην κατέβαζα τίποτα εγώ με την 768 dsl μου. antreaslam λογικά κάτι παίζει τίποτα με τον internet explorer σου και τα cookies. Μήπως είναι θέμα ρυθμίσεων cookies κι έχεις πειράξει τίποτα; Με άλλο download manager δοκίμασες;
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα στο .de ειναι χωρις οριο ??? Βρηκα καπου 18GB μαζεμενα ... :-D
alfista Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Στο site του de πάντως γράφει Sole exception: Max. 3000 MB of downloads per day Άρα σε μια εβδομάδα θα τα χεις κατεβάσει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Στο site του de πάντως γράφει Sole exception: Max. 3000 MB of downloads per day Άρα σε μια εβδομάδα θα τα χεις κατεβάσει. Ευχαριστω.Αυτο δεν επηρεαζει το .com Ετσι ?????
spirosta Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Όχι δεν το επηρεάζει... Παρεπιπτώντος (ε?ορθογραφία...) Βγήκα από το όριο... Φυσικά απόντηση στο ξεχεστικό mail δεν πήρα..
patrickdrd Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Είπαμε: 3gb/ημέρα στο .de και 5gb/ημέρα στο .com! Μπορεί να μου δώσει κάποιος το email τους να τους στείλω κι εγώ, γιατί μου έβγαλε ότι έχω κατεβάσει 45gb σε 5 ημέρες κάτι που είναι αδύνατον σε 1024 γραμμή! Είδα και τα logs, απλά θεωρώ ότι είναι λάθος ο μετρητής, γιατί κάποια στιγμή είχε κολλήσει, δηλαδή δεν κατέβαζα τίποτα και αυτό συνέχιζε να μετράει και με τρελούς ρυθμούς κιόλας!!! Μπορεί να μου δώσει το mail λοιπόν κάποιος;
patrickdrd Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Είπαμε: 3gb/ημέρα στο .de και 5gb/ημέρα στο .com! Μπορεί να μου δώσει κάποιος το email τους να τους στείλω κι εγώ, γιατί μου έβγαλε ότι έχω κατεβάσει 45gb σε 5 ημέρες κάτι που είναι αδύνατον σε 1024 γραμμή! Είδα και τα logs, απλά θεωρώ ότι είναι λάθος ο μετρητής, γιατί κάποια στιγμή είχε κολλήσει, δηλαδή δεν κατέβαζα τίποτα και αυτό συνέχιζε να μετράει και με τρελούς ρυθμούς κιόλας!!! Μπορεί να μου δώσει το mail λοιπόν κάποιος;
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Είπαμε:3gb/ημέρα στο .de και 5gb/ημέρα στο .com! Αληθεια...Η ημερα τι ωρα ξεκιναει με ελληνικη ωρα ????
agoraki_23 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 patrickdrd το mail είναι [email protected]! Γιάννης Platano αυτό ακριβώς τους είπα αφού τους ξέχιεσα για το limit να μου πουν πόσα gb μου απομένουν κάθε μέρα και πότε μπορώ να κατεβάζω αφού έβαλαν limit και επίσης τους ανέφερα να ελέγχουν τα log των ip για να δουν ποιοι μοιράζοντε λογαριασμούς.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 patrickdrd το mail είναι [email protected]!Γιάννης Platano αυτό ακριβώς τους είπα αφού τους ξέχιεσα για το limit να μου πουν πόσα gb μου απομένουν κάθε μέρα και πότε μπορώ να κατεβάζω αφού έβαλαν limit και επίσης τους ανέφερα να ελέγχουν τα log των ip για να δουν ποιοι μοιράζοντε λογαριασμούς. Η αλλαγη ip δεν σημαινει αναγκαστικα μοιασμα λογαριασμων αλλα μπορει καποιος να κατεβαζει απο σπιτι και απο δουλεια .Ετσι δεν ειναι ????
agoraki_23 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δεν έχω ιδέα τι γίνετε σε τέτοια περίπτωση. Αλλά κάτι πρέπει να κάνουν ώστε να ανακαλύψουν αυτούς που μοιράζοντε λογαριασμούς.Ολόκληρη επιχείρηση εκατομμυρίων στήσανε,δε νομίζω ότι αυτό θα τους είναι πρόβλημα. Καλύτερα για μας για να μην έχουμε limit και χαζομάρες. Και άντε με 1024 γραμμή παλιά παλεύονταν τα 4 gb( τώρα 5...) αλλά αν είχα 2048 θα το σκεφτόμουν πολύνα ξαναγίνω premium μιας και κατεβάζω 95% από rapid... όταν έπιανα 100άρια( αχ αυτός ο ΟΤΕ...),όταν ένα καιρό λέμε τώρα μέσα σε ένα 10ωρο κατέβαζα και τα 4gb...Δηλαδή με 2048 σε 5ώρες θα χαν φύγει...
antreaslam Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 antreaslam λογικά κάτι παίζει τίποτα με τον internet explorer σου και τα cookies. Μήπως είναι θέμα ρυθμίσεων cookies κι έχεις πειράξει τίποτα; Με άλλο download manager δοκίμασες; rapget 1.26,getright k flashget. δοκίμασα κ τους 3, κ στους 3 πήρα τα 3 του καράμπελα,απλά με διαφορετικά προβλήματα την κάθε φορά....ρυθμίσεις cookies δεν έχω πειράξει τίποτα απολύτως,ούτε ξέρω από που πειράζονται καν,,....
alfista Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Ρε φίλε agoraki_23 σόρρυ κιόλας, αλλά πότε προλαβαίνεις να κοιτάξεις τα 5gb και σου φαίνονται και λίγα. Εγώ 1-2 gb ημερησίως και δεν προλαβαίνω να τα δω, ακόμα και divx να είναι. Μου φαίνεται αγγίζουμε την υπερβολή. Μακάρι να υπάρξει μεγαλύτερη γκάμα λογαριασμών ώστε να μπορείς να κατεβάζεις κι εσύ 10gb ημερησίως, να μπορώ κι εγώ να κατεβάζω τα 1-2gb που θέλω χωρίς να πληρώνω τα ίδια με εσένα που θες να κατεβάζεις τα 5πλάσια. antreaslam τι να σου πω; Αν θες δοκίμασε το στο pc κάποιου φίλου σου, κάνοντας κλασικά login στον internet explorer και μετά δοκίμασε τον download manager του για να βεβαιωθούμε ότι τα κάνεις όλα σωστά και ότι το πρόβλημα είναι στα cookies στο pc σου. Μην ξεχάσεις να κάνεις logout φεύγοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα