Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν,

με το FlashGet κατεβάζει αρκεί να μην έχεις ξεπεράσει το όριο (5gb) όπως είπαμε, κι εγώ κατέβαζα μέχρι χθες, αλλά σήμερα μου έβγαλε ότι ξεπέρασα το όριο, αν κάνεις login από internet explorer τι σου λέει;

Σου βγάζει κανα τέτοιο μήνυμα;

Έχω ανεβάσει από τον δικό του uploader αρχεία,

είμαι premium και έδωσα τα στοιχεία μου στο premium tab.

Τους πήρα τους πόντους κανονικότατα!

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδιά,θα κουφαθώ τελείως...εδώ κ κάποιες ημέρες,είτε μου βγάζει λινκ που δουλεύει ΚΑΝΟΝΙΚΑ στα 5κβ, ή μου το εξαφανίζει αμέσως από την εικόνα,κ μου πετάει μήνυμα,ότι το flashget θα κλείσει σε 15 δευτερόλεπτα....

πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση παραπάνω?

log in από explorer,δε μου βγάζει κανένα μήνυμα το rapidshare,όχι

Δημοσ.

Τι;

Έπεσαν;

Μα αυτοί οι "κύριοι" στο rapidshare είπαν ότι θα ανέβουν με τα νέα μέτρα!

antreaslam δοκίμασε να κάνεις login από internet explorer και να κρατήσεις το cookie, μην κάνεις logout δηλαδή, και πήγαινε στο flashget και ξανακατέβασε!

Κι εμένα μου σβήνει τα links το ηλίθιο, για αυτό τα κρατάω σε ένα txt σαν backup ώστε να τα ξαναπερνάω, δεν έχω βρει κάποια επιλογή να του λέω να τα κρατάει, δυστυχώς!

*** sorry για τα διπλά, αλλά κολλάει ***

Δημοσ.

patrickdrd , είμαι μόνιμα login , έχω ενεργοποιημένο το cookie,δεν χρειάζεται κάθε φορά που μπαίνω να ξανακάνω sign in,κ όσες φορές κ να του προσθέσω τα λινκς του flashget,μοου τα σβήνει αμέσως,κ μου λέει ότι θα κλείσει σε 14 δευτερόλεπτα!

Δημοσ.

ναι ναι,αφού μέχρι πριν 2 εβδομάδες κατέβαζε κανονικά.τις τελευταίες 2 εβδομάδες περίπου άρχισε να τα κατεβάζει ως 5κβ, κ από προχθές,να μου κάνει αυτό που οσυ λέω...

Δημοσ.

Επειδή δεν θυμάμαι αν αναφλερθηκε το συγκεκριμένο πιο πάνω τσεκάρετε αυτό:

Is there a traffic limit for premium users?

For 99.5% of our customers, the answer is "No". Actually if you buy an account, you do not have a traffic limit enabled. However, if you download logs show more than 20 GB of downloads within the last 3 days, we will automatically apply a traffic limit of 5 GB per day to your account. If your account has a traffic limit, we will check how much you have downloaded in the last 5 days. If you have downloaded more than 25 GB (5 days * 5 GB = 25 GB), the download is not possible. You can check your premium zone if there is a traffic limit enabled for your account.

Εγώ πχ. δεν έχω όριο.

Antreaslam, δεν καταλαβαίνω γιατί σου συμβαίνει αυτό...Δοκίμασε και το πιο άκυρο: install-uninstall to πρόγραμμα

Δημοσ.

Ανήκω λοιπόν κι εγώ στους νόμιμους 99,5% χρήστες! Θάνατος στους παράνομους! Αχαχα! Το παρατράβηξαν κι αυτοί του rs. Ήταν προφανές ότι θα είχανε πρόβλημα με την κατάργηση του traffic limit αλλά ας ενημέρωναν εγκαίρως. Προσωπικά δεν μου έχει βγάλει κάποιο μήνυμα ότι ξεπέρασα το όριο αν και ο φίλος μου με τον οποίο μοιράζομαι το account έχει ταχύτητα πανεπιστημίου.

antreaslam ξαναδοκίμασε logout-login στον ΙΕ ή δοκίμασε και κάποιον άλλο download manager. Αυτό πάντως με τα 5ΚΒ παραπέμπει κατευθείαν στο πρόβλημα που είχαμε με το cookie και τον ΙΕ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μόλιε μου έβγαλε ότι έχω και εγώ 5 gb limit πλέον.

Πως θα ξέρω όμως πότε μπορώ να ξανακατεβάσω και πόσα gb μου απομένουν,όπως έλεγε παλιά?

Τους έστειλα ένα ξεχεστήριο μέιλ επειδή κάνουν όποτε γουστάρουν αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Έλεος για τους παράνομους που μοιράζονται ας κάνουν έλεγχο σωστό αν συγχρόνως κατεβαίνει με το ίδιο premium περισοτερα από ένα αρχεία.

Γιατί να τη πληρώνουμε εμείς.

Εφόσον πληρώνω μόνος θα έπρεπε να απαιτώ και κανένα limit άποψη μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...