Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πάντως στο rapidshare.DE το μάμησαν. Τώρα έβγαλαν εντελώς και τους premium points. Δηλαδή εγώ που μέχρι χτες απο τα ΠΑΛΙΑ μου ακόμα uploads και είχα φτάσει κάπου στους 9800 πόντους, δε μπορώ να ανανεώσω για ένα μήνα αν δεν πληρώσω. Έπρεπε να σεβαστούν τουλάχιστον τους παλιούς users..

Eisai sigouros oti den sou edwsan ena mhna epipleon?

egw eixa 9000 premium points kai shmera vlepw 0.

alla to account anti na lhgei 24 dec, twra deixnei oti lhgei 24 ianouariou 2007

Δημοσ.

Μόνο το μαμήσανε;

(από rs.com)

We have applied a traffic limit of 5 GB per day to this account

ενώ στο άλλο το όριο είναι 3gb/ημέρα!

Απατεώνες, τα λεφτά μας πίσω!

Χίλιες φορές free, να τους ξεσκίζουμε στο download και να μην μας παίρνουν κ χαμπάρι!

Δημοσ.

παίδες, τι παίζει με rapidshare; όταν πατάω να κάνω download απο free μου βγάζει να πληκρολογήσω κωδικούς με πολύ περισσότερα γράμματα από 4; τι κάνουμε;

Δημοσ.

Η είδηση λέει

7. Dec. 2006

Unfortunately we had to reactivate the traffic limit due to the traffic trend during the time without a download limit. The high traffic volume was mostly caused by abuse of several accounts. We're sorry that the measures we have to take against this abuse also introduce restrictions to honest customers. But solving problem by means of a traffic limit is better than raising the prices of premium accounts.

We have also changed the captchas (code pictures) free users have to enter before downloading' date=' because there has also been massive abuse.

These changes bring advantages for normal users who have average (or slightly above average) traffic needs. We hope there will be more speed for your downloads available now. We apologize for slow download speed on certain servers during the last few days.

[/quote']

Και ακούστε βέβαια τι έχω πάθει εγώ... Χθες το βράδυ άρχισε πάλι και κατέβαζε τη λαλακία των 5kb... Το αφήνω γιατί νύσταζα.. Μπάινω εδώ σήμερα και βλέπω το limit ενω ακόμη σήμερα δεν κατέβαζε... Λέω έχε γούστο... Και αφού πάω να κατεβάσω κάτι χειροκίνητα τρώω στη μάπα το παρακάτω

We have applied a traffic limit of 5 GB per day to this account. You have downloaded 29314 MB in the last 5 days.

Δηλαδή το όριο ισχύει και αναδρομικά τους παλιοκαραγκιόζηδες... Αυριο πάλι θα κατεβάσω? Θα γράψω μετά άλλο ένα ξεχεστικό mail μπας και πιάσει τόπο... Να δούμε..

Δημοσ.

Από την μια έχουν δίκιο,

γιατί μπορεί κάποιοι να έχουν premium και να μην καταλαβαίνουν,

μοιράζοντας το σε 100 άτομα!

Από την άλλη όμως, δεν είναι ειρωνία να έχεις premium, να έχεις συμπληρώσει το όριο και να ψάχνεις να κατεβάσεις σαν free;

Ας έβρισκαν άλλο τρόπο, π.χ. να κατεβάζει μόνο μια IP!

Προσωπικά θα το προτιμούσα, παρά να μου βάζει όρια και μπούρδες!

Εντωμεταξύ εμένα μου βγάζει ότι έχω κατεβάσει 45gb σε 5 μέρες!

Δηλαδή, σε 4 μέρες πάλι (5*9=45);

Και πως τα κατάφερα ρε παιδιά σε 1024 γραμμή και ενώ κατέβαζα και από το .de; Εεεε;

Κοίταξα και τα logs, δεν μετράει σωστά το σύστημα!

Α, έχετε δει το νέο image (captcha code);

Μιλάμε οι άνθρωποι τα δίνουν όλα! Έχουν τρελαθεί τελείως!

Αλλά δεν φταίνε αυτοί,

εμείς φταίμε που πάμε όλοι και ανεβάζουμε εκεί (ώστε να τσιμπήσουμε και κανα ποντάκι ενδεχομένως) και τους δίνουμε αξία! Αυτό εκμεταλλεύονται!

Δημοσ.
παίδες, τι παίζει με rapidshare; όταν πατάω να κάνω download απο free μου βγάζει να πληκρολογήσω κωδικούς με πολύ περισσότερα γράμματα από 4; τι κάνουμε;

Απλά πληκτρολογείς ΟΛΑ αυτά τα γράμματα... :)

Φιλοι μου οτι και να παω νακατεβασω απο .com παιρνω το παρακατω μηνυμα.Τι φταιει ???? Μπορω να κανω κατι ????Ευχαριστω.

Απλά αναφέρουν προβλήματα στον σέρβερ.. Απλά περιμένεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως το log δουλέυει μια χαρα με τις σωστές ip...

Και εγώ πάντως βρίσκω σωστό το όριο... Απλά τώρα κατέβαζα μια παλια ελληνική σειρα και ήταν σύνολο 15-16GB... Την κατέβαζα σε 2 βράδυα αντί να την κατεβάσ σε 3-4...

Θεωρώ όμως ΛΑΛΑΚΙΑ να ισχύει αναδρομικά... Σαν τα αναδρομικά Λαφκα είναι... Τι να πει κανείς... Θα στείλω όπως είπα ένα mail το απογευματάκι για το γαμώτο και μόνο...

Δημοσ.

κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το rapidshare.com,κ όποιος γνωρίζει απαντάει.

έχω account ,και μέχρι πριν κανα δυο εβδομάδες κατέβαζα με το flashget μια χαρά,με μεγάλες ταχύτητες κλπ.

τον τελευταίο καιρό, διαβάζει όλα μου τα αρχεία ως 5kb!

διάβασα στο νετ,για το rapget,την τελευταία έκδοση,η οποία όμως,μου βγάζει σφάλμα στα λινκς που της βάζω,ενώ έχω βάλει τον λογ/σμο μου,καθώς κ τα λινκς είναι τεσταρισμένα.

ξέρετε κάποιον downloader,που να λειτουργεί όπως λειτουργούσε ο rapidget?(πάρε 40 αρχεία κ κατεβασε τα μου)?

Επίσης...ο uploader που το ίδιο το rapidshare δίνει...

τα ανεβάζει στο δικό μου λογ/σμο?εννοώ,έχω βάλει τα στοιχεία του λογ/σμου μου,αλλά δε μου εμφανίζει τα λινκς στην σελίδα μου του ραπιντ, και έχω την εντύπωση (δεν είναι βεβαιότητα),ότι όταν το κατεβάζει ο Χ,δεν παίρνω κ πόντους.

καταρχήν,που βάζω τα στοιχεία του λογ.σμου μου?εκεί που λέει premium account,h collector's account?

κ πως μπορώ να βεβαιωθώ αν οι πόντοι μετράνε ή οχι?(δοκίμασα να κατεβάσω ως free user,αλλά πάλι δεν είναι δυνατόν να το καταλάβω δυστυχώς)!

ΥΓ:Πιο ..σημαντική ερώτηση,είναι η 1η,για τον downloader

Δημοσ.

apo oti exw akousei kai den eimai sigouros gia auto, den isxuoun pleon ta premium points...

Kai sto prwto sou erwthma, ta arxeia einai sigoura online? Mhpws exoun ginei deleted kai gia auto sta katebazei ws 5kb?

Emena me to flashget mou leitourgei teleia, apla katebazei 5kb arxeia epeidh exoun sbhstei, an anoikseis to link ston explorer 8a deis an exei sbhstei h' oxi. Polles fores apo biasunh kai aproseksia isws tuxainei na bazw kai la8os username h' password kai gia auto na katebazei 5kb...gia tsekare to na deis mhpws exeis kanei esy la8os h' mhpws exoun sbhstei ta arxeia...

Δημοσ.

1) Λοιπόν, έχει αλλάξει το captcha code, όπως σας είπα (το image που περιέχει τους χαρακτήρες που πρέπει να πληκτρολογήσει ο χρήστης), οπότε οι free users ξεχάστε το για την ώρα το "αυτόματο"!

Θα πρέπει να περιμένετε να ασχοληθούν οι developers του rapget και του usd ώστε να βγάλουν νέα plugins!

2) Οι premium πόντοι ισχύουν κανονικότατα, απλά όταν ανεβάζεις με τον uploader πρέπει να δίνεις το username σου και το password για να πηγαίνουν στον collector/premium λογαριασμό σου!

Upload your files in your Premium-Zone, and you will get points for downloads of your files. You can then convert your collected points to free premium-accounts. (Check "Convert points" in your premium-zone.) You can also extend your own premium-account for free. You will get one point per download if the downloader is a free-user AND your file is bigger than 1 MB AND the downloader has generated less than 5 points in the last hour. This rules have been introduced to protect us from abuse.

Που σημαίνει ότι:

Αυτός που κατεβάζει από σένα πρέπει να είναι free χρήστης και να μην έχει δώσει άλλον πόντο αλλού την τελευταία ώρα!

Εγώ έχω ανεβάσει π.χ. ένα αρχείο, το έχουν κατεβάσει 150 άτομα, αλλά πήρα μόνο 70 πόντους περίπου για τους παραπάνω λόγους!

Δημοσ.

τα αρχεία δεν έχουν σβηστεί,σίγουρα (τσεκαρισμένα με τον εξπλόρερ όπως λες).

δηλαδή,εσύ N1ghtW0lf ,συνεχίζεις κ κατεβάζεις με τον flashget και σου τα κατεβάζει???

patrickdrd ,ευχαριστώ για την απάντηση,απλά θα ήθελα να διαπίστώσω αν πράγματι με τον uploader,οι πόντοι πάνε στον premium λογ/σμο .

patrickdrd, έχεις καταφέρει ποτέ να διαπιστώσεις,ότι μέσω του uploader,κερδίζεις πόντους?κ αν ναι,που έχεις συμπληρώσει τα στοιχεία σου?στο premium acc,ή στο collector account?

τέλος,δεν είμαι free user,αλλά δε μου δουλεύει ΚΑΝΕΝΑΣ downloader....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...