evo481 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 εγω εχει κανα 4-5 μερες που κατεβαζω ελευθερα και χωρις αναμονη χωρις συνδρομη...βγαλανε καποια νεα ανακοινωση?
Iridium Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Παιδιά μην είστε "κορόιδα" και ανανεώσετε rapidshare. Εδώ και 1-2 μήνες κατεβάζω free με φουλ ταχύτητα χωρίς ούτε ένα δευτερόλεπτο αναμονή. Βέβαια ένα αρχείο τη φορά αλλά σιγά το πρόβλημα τώρα. Να δίνω τόσα λεφτά για να κατεβάζω πολλά αρχεία μαζί δεν αξίζει. Επίσης εξαιρετικό για free και το megaupload αλλά έχει 45" αναμονή. Όλα τα άλλα απλώς απαράδεκτα.
ThanosA Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Παιδια για να μην ανοιξω νεο τοπικ,ξερετε καποιο site-forum οπως πχ το warez-bb για να κατεβαζω ταινιες και σειρες αλλα να εχει μονο rs links γιατι εχω βαρεθει με το warez...δεν βρισκω σχεδον ποτε rs links...
panoskir Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Πως μπορώ να κάνω το alldebrid να δουλεύει κατευθείαν από IDM?
efo355 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Πως μπορώ να κάνω το alldebrid να δουλεύει κατευθείαν από IDM? Καθυστερημένη η απαντηση μου αλλά ο jdownloader δουλεύει μια χαρα με alldebrid Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι απλά κάνεις ένα login στο site μετατρέπεις τα λινκ τα κάνεις copy ο jdownloader κάνει grab και κατεβάζεις . Δεν χρειάζεται να βάλεις κάπου στοιχεία του λογαριασμού σου. Μη τη ψάχνετε παιδιά χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα alldebrid και αν δεν αλλάξει κάτι ( φτου φτου ) για μένα η αναζήτηση έχει τελειώσει μια και καλή.
kpav Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Καθυστερημένη η απαντηση μου αλλά ο jdownloader δουλεύει μια χαρα με alldebrid Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι απλά κάνεις ένα login στο site μετατρέπεις τα λινκ τα κάνεις copy ο jdownloader κάνει grab και κατεβάζεις . Δεν χρειάζεται να βάλεις κάπου στοιχεία του λογαριασμού σου. Μη τη ψάχνετε παιδιά χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα alldebrid και αν δεν αλλάξει κάτι ( φτου φτου ) για μένα η αναζήτηση έχει τελειώσει μια και καλή. 1/ Τρέξτε το JDownloaderBETA.exe στο φάκελο εγκατάστασης (π.χ. στο C:\Program Files (x86)\JDownloader ) 2/ Κάντε αναβάθμιση του jdownloader 3/ Καταχωρείστε το λογαριασμό σας alldebrid στο jdownloader user pass ειστε οκ 4/ Κάντε επανεκίννηση του JDownloader 5/ copy τα λινκς και τα παιρνει ο jd απευθειας ..(να τον εχετε ανοιχτο τον jd ) 6/Καλά κατεβάσματα
panoskir Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 1/ Τρέξτε το JDownloaderBETA.exe στο φάκελο εγκατάστασης (π.χ. στο C:\Program Files (x86)\JDownloader ) 2/ Κάντε αναβάθμιση του jdownloader 3/ Καταχωρείστε το λογαριασμό σας alldebrid στο jdownloader user pass ειστε οκ 4/ Κάντε επανεκίννηση του JDownloader 5/ copy τα λινκς και τα παιρνει ο jd απευθειας ..(να τον εχετε ανοιχτο τον jd ) 6/Καλά κατεβάσματα Ευχαριστώ, έχω βγάλει εδώ και καιρό ton IDM, έβαλα Jdownloader και δουλεύει πολύ καλά.Το alldebrid είναι καταπληκτικό για 7 euro που έδωσα έχω ξεχάσει τα torrents.
Barbara1980 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα! Υπάρχει περίπτωση να κατεβάζω σαν free user με κάποιο πρόγραμμα αρχεία; Είναι μερικές.. δεκάδες αυτά που θέλω αλλά δεν μπορώ συνέχεια να ανοίγω tabs όταν τελειώνει κάποιο για να παω στο επόμενο!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει τρόπος (εκτός από τον προφανή) να βάλω σε άλλον host αρχεία που υπάρχουν στο account του RS?
Barbara1980 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει τρόπος να ελέγχει το cryptload αν τα links που πάω να βάλω υπάρχουν ήδη σε αναμονή; Όλα τα αποθηκεύω αφού τα κάνω copy/paste στο clipboard σε path c:/downloads/* όπου * το κάθενα αστεράκι το γράφω ξεχωριστά !
PETROS13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει τρόπος (εκτός από τον προφανή) να βάλω σε άλλον host αρχεία που υπάρχουν στο account του RS? με remote upload από ότι ξέρω.
zvarthangalos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Κατεβάζω απο rapidshare με jdownloader χωρίς να είμαι premium μια ταινία Blu-ray 16GB ασταμάτητα (σε λίγο ολοκληρώνεται) τι παίζεται το έχουν αφήσει free?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα