Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι, νομιζω πως κι αυτα που εχεις μετατρεπονται σε καποιες μερες,

δεν σου ειπα να ρθεις στο αλλο θεμα;

διαβαζε κι αυτο το θεμα φιλαρακι ;)
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
οχι, νομιζω πως κι αυτα που εχεις μετατρεπονται σε καποιες μερες,

δεν σου ειπα να ρθεις στο αλλο θεμα;

σορυ, τωρα το ειδα...

Δημοσ.
ρε παιδια τι θα γινει με το ρδελοπου το site τους, θα το φτιαξουν καμια ωρα;

δειτε πως μου ανοιγει (internet explorer 6 - 7 κ πανω δεν μπορω να βαλω γιατι ειμαι διχιλιαρος εδω στην δουλεια):

eb3db8.jpg

τα links απο πανω δεξια που ειναι κανονικα πηγαν κατω δεξια, ενω αν τα πατησω δεν κανουν τπτ :S

(συναδελφος στο ιδιο δικτυο παντως με XP και ie7 μπαινει παντως)

firefox και opera παταω πανω δεξια το κουμπακι sign in κ στο καινουργιο παραθυρο που ανοιγει παταω login κ δεν κανει τπτ :S

Sorry αλλά στην δουλειά δουλεύουμε, δεν κατεβάζουμε από rapidshare :o

Δημοσ.

Καλά κράτα τα απ τον μισθό του :P

Επίσης έχει τύχει σε παλιότερη δουλειά ν ανεβάσουμε κάτι για πελάτη στο rapidshare...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά από αρκετά χρόνια τέλος το RS κι από μένα. Έμεινα με 500 rapids και δεν έχω καμία όρεξη να ανανεώσω. Θα αρχίσω με ένα 6μηνο Hotfile και βλέπουμε.

Δημοσ.
Μετά από αρκετά χρόνια τέλος το RS κι από μένα. Έμεινα με 500 rapids και δεν έχω καμία όρεξη να ανανεώσω. Θα αρχίσω με ένα 6μηνο Hotfile και βλέπουμε.

τώρα το Rapidshare θα είναι και στο facebook.

ανεφέρει ότι εκεί μπορείς να κερδίσεις Rapids και άλλα δώρα... οπότε ρίχτε μια ματιά και εκεί. B)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια ερώτηση να κάνω...

Έχω 262 075 MB traffic και ο λογαριασμός λήγει "RapidPro is active until: 2010-12-26 21:57", αυτό σημαίνει οτι πρέπει να τα καταναλώσω μέχρι τότε ή θα μεταφερθούν στον επόμενο μήνα?

Δημοσ.

Μια ερώτηση να κάνω...

Έχω 262 075 MB traffic και ο λογαριασμός λήγει "RapidPro is active until: 2010-12-26 21:57", αυτό σημαίνει οτι πρέπει να τα καταναλώσω μέχρι τότε ή θα μεταφερθούν στον επόμενο μήνα?

τα 262 075 MB θα τα έχεις διαθέσιμα μετά τις 26/12/2010 εφόσον βέβαια ανανεώσεις και για επόμενο μήνα.

αν για παράδειγμα ανανεώσεις στις 31/12/2010 χωρίς να κατεβάσεις τίποτα , θα έχεισ 262 + 150 = 412 000 ΜΒ περίπου..διάθεση να έχεις να κατεβάζεις!!

Δημοσ.

τα 262 075 MB θα τα έχεις διαθέσιμα μετά τις 26/12/2010 εφόσον βέβαια ανανεώσεις και για επόμενο μήνα.

αν για παράδειγμα ανανεώσεις στις 31/12/2010 χωρίς να κατεβάσεις τίποτα , θα έχεισ 262 + 150 = 412 000 ΜΒ περίπου..διάθεση να έχεις να κατεβάζεις!!

Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση...

Καλές γιορτές.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...