ikskarda Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μεχρι ποσες ip μπορουν να κατεβαζουν ταυτοχρονα απο rapidshare? και το vip status τι ειναι στο rapidshare? τι προνομια σου δινει? και πως το παιρνεις? ακομα ψαχνω απαντηση απο την πρωτη μερα της αλλαγης και οπου εχω ρωτησει κανεις δεν εχει απαντησει (ισως να μην ξερει και κανεις μας ετσι οπως τα κανανε) ---------- Προσθήκη στις 00:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:23 ---------- ρε παιδια εμενα καθε τρεις και λιγο οταν μπαινω στην σελιδα του rapidshare η θελω να κατεβασω κατι (εκτος download manager) πρεπει να βαζω τα στοιχεια μου για να κανω login . δε κραταει τους κωδικους . το εχετε και εσεις ?
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Εμένα κρατάει τους κωδικούς μια χαρά. Για την ακρίβεια αν πάω να μπω στη σελίδα του RS δεν με δείχνει συνδεδεμένο και πάνω δεξιά έχει επιλογή Sign In. Όμως αν απλώς πατήσω στο "My Rapidshare" με πετάει αμέσως στο λογαριασμό μου (όλα αυτά με FF3.6) Μια ερώτηση επειδή έχω χάσει την μπάλα. Ο λογαριασμός μου λέει ότι λήγει σε 2-3 μέρες. Έχω ακόμα 1000+ rapidpoints και 25GB traffic. Αν ΔΕΝ τον ανανεώσω χάνω εντελώς το λογαριασμό και το traffic (όπως γινόταν παλιότερα) ή απλώς ο λογαριασμός μπαίνει σε μια κατάσταση frozen, όπου θα μπορώ να τον ξαναχρησιμοποιήσω μόνο αν ξοδέψω κάποια rapidpoints για ανανέωση?
antonl Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 [...] ο λογαριασμός μπαίνει σε μια κατάσταση frozen, όπου θα μπορώ να τον ξαναχρησιμοποιήσω μόνο αν ξοδέψω κάποια rapidpoints για ανανέωση? Αυτό. Αν ανανεώσεις τα χρησιμοποιείς συν το νέο σου traffic.
angelo72 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Με τον IDM 5.19 δουλεύει κανονικά. Επίσης σαν πιο γρήγορο test μπορείτε απο την σελίδα του rapidshare, επάνω δεξιά στα Rapidtools να κατεβάσετε το Rapidshare Manager. Κάντε το εγκατάσταση, περάστε τους κωδικούς σας και κατόπιν επιλέξτε 2-3 αρχεία rar. Κάντε copy-paste τα links στο Rapidshare Manager και θα δείτε οτι λειτουργούν σωστά.
vounisios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Με τον IDM 5.19 δουλεύει κανονικά. Επίσης σαν πιο γρήγορο test μπορείτε απο την σελίδα του rapidshare, επάνω δεξιά στα Rapidtools να κατεβάσετε το Rapidshare Manager. Κάντε το εγκατάσταση, περάστε τους κωδικούς σας και κατόπιν επιλέξτε 2-3 αρχεία rar. Κάντε copy-paste τα links στο Rapidshare Manager και θα δείτε οτι λειτουργούν σωστά. Και εμενα με τον 5.19 IDM φαινεται οτι ειναι ΟΚ για την ωρα.Για να δουμε τη συνεχεια... Επισης,να αναφερω και τουτο:Στα Settings,εκτος απο το 1ο που το βαζουμε στο ΟΝ,τα αλλα προς τα κατω, μπορει καποιος να μας πει ποια θα πρεπει να εχουμε ΟΝ & ποια OFF?
guardianx71 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδια εμενα καθε τρεις και λιγο οταν μπαινω στην σελιδα του rapidshare η θελω να κατεβασω κατι (εκτος download manager) πρεπει να βαζω τα στοιχεια μου για να κανω login . δε κραταει τους κωδικους . το εχετε και εσεις ? Δοκίμασε να καθαρίσεις τα cookies και την cache σου και μετά ξανακάνε login και δες αν τα κρατάει
antonl Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 παιδια, το Happy Hour τέλος?????? Μπα ακόμα παίζει το happy hour. Είχα ~45 GB traffic κατέβασα ~30GB και είμαι ακόμα σε ~43 GB traffic left.
MasterX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 επειδη δεν ειδα να το λεει πουθενα.. αλλα δεν δοκιμασα ..
pado21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Εδώ και 4 ημέρες προσπαθώ να κατεβάσω αρχεία μέσω rapidshare και ενώ αρχίζουν να κατεβαίνουν κανονικά με το IDM,μετά από κάποια λεπτά σταματάει το κατέβασμα!!Μου βγάζει error σε όλα τα αρχεία(αυτά που άρχισα να κατεβάζω , αλλά και τα υπόλοιπα).Προσπαθώ να κατεβάσω άλλα αρχεία rapidshare,άσχετα και από άλλες ιστοσελίδες και δεν τα βλέπει το IDM!Το αποκορύφωμα?Δεν ανοίγει ούτε η κεντρική σελίδα του rapidshare!Το πρόβλημα λύνεται μετά από κάμποση ώρα....προσωρινά!!Και μετά τα ίδια!!Έχω conn-x tv!!Όταν είχα απλό conn-x,όλα πήγαιναν ρολόι!!Μπορεί όμως το πρόβλημα να το είχα και πριν το conn-x tv(ενεργοποίηση πριν από 4 περίπου ημέρες)και να μην το είχα πάρει είδηση,γιατί είχα να κατεβάσω πάνω από 20 ημέρες!!Κάποιος να με βοηθήσει....Θα ήμουν ειλικρινά ευγνώμων!!Έχω premium account στο rapidshare και τον κοιτάζω...... Ο χρήστης pado21 είναι συνδεδεμένος Αναφορά Επεξεργασία/Διαγραφή Μηνύματος
saxon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εδώ και 4 ημέρες προσπαθώ να κατεβάσω αρχεία μέσω rapidshare και ενώ αρχίζουν να κατεβαίνουν κανονικά με το IDM,μετά από κάποια λεπτά σταματάει το κατέβασμα!!Μου βγάζει error σε όλα τα αρχεία(αυτά που άρχισα να κατεβάζω , αλλά και τα υπόλοιπα).Προσπαθώ να κατεβάσω άλλα αρχεία rapidshare,άσχετα και από άλλες ιστοσελίδες και δεν τα βλέπει το IDM!Το αποκορύφωμα?Δεν ανοίγει ούτε η κεντρική σελίδα του rapidshare!Το πρόβλημα λύνεται μετά από κάμποση ώρα....προσωρινά!!Και μετά τα ίδια!!Έχω conn-x tv!!Όταν είχα απλό conn-x,όλα πήγαιναν ρολόι!!Μπορεί όμως το πρόβλημα να το είχα και πριν το conn-x tv(ενεργοποίηση πριν από 4 περίπου ημέρες)και να μην το είχα πάρει είδηση,γιατί είχα να κατεβάσω πάνω από 20 ημέρες!!Κάποιος να με βοηθήσει....Θα ήμουν ειλικρινά ευγνώμων!!Έχω premium account στο rapidshare και τον κοιτάζω......Ο χρήστης pado21 είναι συνδεδεμένος Αναφορά Επεξεργασία/Διαγραφή Μηνύματος Κι εγώ έχω conn-X TV και rapidshare, hotfile,megaupload δουλεύουν μια χαρά. Για τα υπόλοιπα...δεν μπορώ να σε βοηθήσω
patrickdrd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδια τι θα γινει με το ρδελοπου το site τους, θα το φτιαξουν καμια ωρα; δειτε πως μου ανοιγει (internet explorer 6 - 7 κ πανω δεν μπορω να βαλω γιατι ειμαι διχιλιαρος εδω στην δουλεια): τα links απο πανω δεξια που ειναι κανονικα πηγαν κατω δεξια, ενω αν τα πατησω δεν κανουν τπτ :S (συναδελφος στο ιδιο δικτυο παντως με XP και ie7 μπαινει παντως) firefox και opera παταω πανω δεξια το κουμπακι sign in κ στο καινουργιο παραθυρο που ανοιγει παταω login κ δεν κανει τπτ :S
MasterX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 μου γραφει: You have 382 Rapids left. RapidPro is active until: 2010-10-11 21:13 You still have 79 329 MB of traffic left. όταν λήξει το RapidPro τι χανω??? Παγωνει ο λογαριασμος? Μπορω να κατεβαζω? Πρέπει να αγορασω νεα Rapids, αφου εχω κάτω απο 500?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα