Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επισης απο χτες δεν μπορω να κατεβασω με τιποτα σαν premium user μεσω του Cryptload παρ'ολο που ενεργοποιησα το Direct Download. Μονο μεσω του Rapidshare Manager 2 μου εκανε την χαρη.

Εγω κατεβαζω αλλα απο τα αρχεια καποια τα βαγζει κατεστραμενα.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ερώτηση ρε παιδιά..

Έχω απενεργοποιήσει τη δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης του rapidPro. Σε 5 μέρες λήγει το μηνιαίο μου rapidPro. Αν περισσέψει traffic, θα μπορώ να κατεβάζω κανονικά? Ή πρέπει αναγκαστικά να ανανεωσω για 1 μήνα, να χρεωθώ 500 rapids και να προστεθούν 150GB στο υπάρχον traffic?

Δημοσ.
Λογικά το B (ανανέωση). Τουλάχιστον με τους προηγούμενους κανονισμούς έτσι πήγαινε.

Aλλά το traffic που δεν εχω χρησιμοποιήσει θα μεταφέρεται, έτσι?

Δημοσ.

Μέχρι πρότινος μεταφερόταν κανονικά. Πιστεύω ότι και τώρα το ίδιο θα γίνεται αλλά δεν το χω ψάξει/δει κάπου επίσημα γραμμένο.

Δημοσ.

Προς το παρόν, deactivated η αυτόματη ανανέωση και βλέπουμε

Edit:

Ναι έτσι είναι

Does unused traffic expire?

No. Unused traffic remains on the account even if your RapidPro package expires. Please note that you can only use traffic if you have an active RapidPro package in your account.

Δημοσ.

Ρε παιδια μολις παω να κατεβασω ενα οποιοδηποτε αρχειο, κολλαει στο τελος στο 100% και μετα παπαλα. Ουτε resume ουτε τιποτα. Χρησιμοποιω το IDM .Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα ? Ειναι γενικο το κακο ?

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα με το φιλο απο πανω εχω και εγω:

Οριστε:

arxeio.jpg

Εμενα φτανει μεχρι και το 99,99% & απο εκει & περα σκοταδι...Τα προβληματα συνεχιζονται...

Δημοσ.

Εντωμεταξύ με το που είδαν στο RS οτι παίρνουν την κατρακύλα και χάνουν κόσμο, αρχισαν να κάνουν αλλαγές συνέχεια αλλά με κούρασαν τόσο που βαρέθηκα να διαβάζω κάθε φορά για Rapidpro, rapidtraffic rapid unιτs, buy, rapids, exchange rapids και χιλιες δυο ιστορίες.

Ειχαν ολο το μονωπόλιο δικό τους και το έχασαν χωρίς λόγο.

Δημοσ.
Οχι μόνο κολλάει ο IDM στο 100%, αλλά δεν μπορώ να μπω και στη σελίδα http://www.rapidshare.com να δω τι παίζει. Απ΄τον υπολογιστή στη δουλειά όμως μπορώ.......

Τα συμπεράσματα δικά σας.......

ναι και μενα μου το εκανε αυτο παλια ομως τωρα δεν ξερω δεν μου το κανει

εκανα ενα restart το pc η το router και εστρωνε

Δημοσ.

Εκανα restart το ρουτερ και παλι ο IDM κολλαει.... Τεσπα διαβαζω καπου οτι ειναι προβλημα του IDM με τις νεες αλλαγες και τελικα κατεβαζω το προγραμμα που δινει η ιδια η ραπιντ. Ε και μ αυτο εβαλα 3 αρχεια και το ενα κολλησε και οχι μονο αυτο αλλα ουτε resume δεν κανει και αμα το ξαναβαλεις να κατεβει ξεκιναει απο την αρχη. Μολις ληξει η συνδρομη η οποια ειναι αχρηστη ουτως η αλλως παμε για αλλα....

Δημοσ.

Δοκιμάσατε να βάλετε να μην τεμαχίζει τα κομμάτια; Εγώ στο FlashGet τα έχω πάντα στο 1 και κατέβασα 80GB τις τελευταίες 2 μέρες (μη με παρεξηγήσετε, μου ζήτησαν κάτι τηλεοπτικές σειρές και η μια η καταραμένη είχε 6 σεζόν :P) και δεν είδα αυτό το πρόβλημα.

Το ότι δεν έχει resume πάντως το είδα :mad: Αλλά εντάξει, η Forthnet εδώ είναι σταθερή και ταχύτατη και οι uploaders τέλειοι και δεν παρουσιάστηκε κανένα σφάλμα :-)

Δημοσ.

Μεχρι ποσες ip μπορουν να κατεβαζουν ταυτοχρονα απο rapidshare?

και το vip status τι ειναι στο rapidshare? τι προνομια σου δινει? και πως το παιρνεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...