Conmack Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ έχω να κατεβάσω αρχείο rapidshare από τις 2:20 το μεσημέρι.Όλο αντίστροφη μέτρηση κάνει ξανά και ξανά Tσεκαρε μηπως εχεις να κανεις μια αναβαθμιση στο jdownloader...Εγω την εκανα παντως κ λειτουργουν ολα οκ !
KilliK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τα αναγνωριζει,πανε απλως απο τις ρυθμισεις του rapid και τσεκαρε το direct downloads. Εμενα για καποιο λογο μου το ειχε ξετσεκαρει. τοχω και γω αυτο το προβλημα απο σημερα.ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη,αλλα δεν κατεβαινει τιποτα μεσω flashget.κατι μου λεει οτι τοχοθν κανει εξεπητιδες..
Erunildo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τι να σε πω,αλλαξα την ρυθμιση και δουλεψαν ολα κανονικα. Δεν κατεβασα τιποτα απο το μεσημερι,ισως εχουν προβληματα με τις αλλαγες που κανανε. Λογικα απο αυριο θα στρωσουν ολα.
BalDwin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τα αναγνωριζει,πανε απλως απο τις ρυθμισεις του rapid και τσεκαρε το direct downloads. Εμενα για καποιο λογο μου το ειχε ξετσεκαρει. Πρόβλημα λύθηκε κι εδώ,ευχαριστώ φίλε...
stefanos_79 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλλον με την νεα αναβαθμιση το απενεργοποιησαν σε ολους τους χρηστες για να μας αναγκασουν να μπουμε στη σελιδα τους και να δουμε τις νεες "ομορφιες"
patrickdrd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 εμενα παντως ακομα δεν μου ανοιγει κανενα link πανω δεξια: Home Rapids My RapidShare RapidTools RapidShare AG Help με internet explorer ενω με firefox βγαινει το παραθυρακι να κανω login, δινω τα στοιχεια μου κι οταν παταω το ok δεν κανει τπτ :S
vounisios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τα αναγνωριζει,πανε απλως απο τις ρυθμισεις του rapid και τσεκαρε το direct downloads. Εμενα για καποιο λογο μου το ειχε ξετσεκαρει. Καλημερα.Τωρα με τη νεα εμφανιση,που στην ευχη βρισκω το direct download,για να δω αν ειναι τσεκαρισμενο?
stefanos_79 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 MyRapidshare-My Settings(αριστερα σε πρασινο πλαισιο).Ειναι η πρωτη επιλογη
vounisios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) MyRapidshare-My Settings(αριστερα σε πρασινο πλαισιο).Ειναι η πρωτη επιλογη Βλεπω οτι ηταν OFF. Τωρα το κανω ΟΝ.Πιστευω να ειναι οκ τωρα.Ευχαριστω πολυ. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2010 από vounisios
nikoszografos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 MyRapidshare-My Settings(αριστερα σε πρασινο πλαισιο).Ειναι η πρωτη επιλογη Μια διευκρίνιση και για μένα. Δεν είμαι premium στο RS και κατεβάζω είτε απ' ευθείας με τη διεύθυνση του συγκεκριμένου link είτε μέσω cryptload, όπου το χρησιμοποιώ σαν μηχανή φορτώνοντας όλες τις διευθύνσεις του συνολικού file. Πού βρίσκεται αυτό το "MyRapidshare-My Settings" που διαβάζω συνέχεια, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω και αισθάνομαι ....χαζός
BalDwin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μια διευκρίνιση και για μένα. Δεν είμαι premium στο RS και κατεβάζω είτε απ' ευθείας με τη διεύθυνση του συγκεκριμένου link είτε μέσω cryptload, όπου το χρησιμοποιώ σαν μηχανή φορτώνοντας όλες τις διευθύνσεις του συνολικού file. Πού βρίσκεται αυτό το "MyRapidshare-My Settings" που διαβάζω συνέχεια, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω και αισθάνομαι ....χαζός Μόνο στους premium υπάρχει.
vounisios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημερα.Ενω ειμαι premium χρηστης,οταν κλεινω το rapidshare & μετα το ξανανοιγω,βλεπω οτι μου ξαναζηταει τους κωδικους δηλ.με εχει σαν Free.Βαζω παλι κωδικους και μια απο τα ιδια.Γιατι γινεται αυτο? Μηπως φταιει καποια ρυθμιση? Τη βοηθεια σας.Ευχαριστω.
malaperda Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημερα.Ενω ειμαι premium χρηστης,οταν κλεινω το rapidshare & μετα το ξανανοιγω,βλεπω οτι μου ξαναζηταει τους κωδικους δηλ.με εχει σαν Free.Βαζω παλι κωδικους και μια απο τα ιδια.Γιατι γινεται αυτο? Μηπως φταιει καποια ρυθμιση? Τη βοηθεια σας.Ευχαριστω. Ναι αυτο συμβαινει και σε μενα. Με ολους τους browsers και με ολα τα λειτουργικα ακομα και σε διαφορετικα κομπιουτερ.Πηρα τηλεφωνο το rapidshare (+41 41 748 78 80)και μετα απο αναμονη 10 λεπτων μιλησα με καποιο τυπο οπου ενω στην αρχη δεν ηθελε να παραδεχθει το προβλημα του ειπα απλα να κανει ενα restart στο pc του και να προσπαθησει να μπει στον λογαριασμο του του rapidshare.Εκει λοιπον εμεινε μαλακας διοτι του παρουσιαστηκε το ιδιο προβλημα και με ΙΕ και με Firefox,οποτε μου λεει να περιμενω στην γραμμη.Καπου το ειπε και μετα μου λεει οτι και καλα δεν ειναι προβλημα του rapidshare αλλα των browsers! Εγω απο την μερια μου τον παρακαλεσα να το μεταβιβασει στο τεχνικο τμημα μιας και το προβλημα αναπαραχθηκε μπροστα στα ματια του και στο δικο του κομπιουτερ. Το προβλημα λοιπον ειναι οτι καθε φορα ενας Premium user πρεπει να βαζει τα Login στοιχεια του στην σελιδα γιατι πολυ απλα φαινεται οτι τωρα δεν μπορει να δημιουργηθει καποιο cookie οπως παλια για να κραταει τα στοιχεια.
vounisios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 "Το προβλημα λοιπον ειναι οτι καθε φορα ενας Premium user πρεπει να βαζει τα Login στοιχεια του στην σελιδα γιατι πολυ απλα φαινεται οτι τωρα δεν μπορει να δημιουργηθει καποιο cookie οπως παλια για να κραταει τα στοιχεια." Ακριβως,αυτο ειναι το προβλημα μας.Για να δουμε θα λυθει...
morgoth666 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Επισης απο χτες δεν μπορω να κατεβασω με τιποτα σαν premium user μεσω του Cryptload παρ'ολο που ενεργοποιησα το Direct Download. Μονο μεσω του Rapidshare Manager 2 μου εκανε την χαρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα