agoraki_23 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Με το IDM και αφού είμαι σε "καλή" γραμμή 2Μb κατεβάζω από τις 12 το βράδυ μέχρι τις το πρωί.. περίπου 5-6GB... κατεβάζει όμως σταθερά με 220-236 παραπάνω δεν πάει...Αλλά και με το limit που είχαν μια χαρά ήμουν αφού το μοιράζομαι και εγώ και γενικα δεν κατεβάζω ότι βρω μπροστά μου.. Τώρα που το κάνω τα μισα τουλάχιστον μόλις δω τι είναι τα σβήνω αν δεν θέλω να τα κρατήσω.. Είναι παράνομο να μοιράζεσαι λογαριασμό οπότε μη μου κάνεις σκηνικό ότι κατεβάζω ότι βρω μπροστά μου,αυτό δε σε ενδιαφέρει ούτε εμένα με ενδιαφέρει τι κατεβάζεις εσύ... Ειλικρινά δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο βάλλεσαι εναντίον μου. Λέω την άποψη μου, να πεις ελεύθερα την δική σου την οποία την σέβομαι αλλά θεωρώ ανήθικο να πετάς υπονοούμενα για άλλους. Να είσαι καλά.
tonypapadovic Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Από τα mirror preselections(cogent,telia κτλ) ποιο είναι το καλύτερο,ταχύτερο και πιο αξιόπιστο?Γνωρίζει κανείς? Εγώ κατεβάζω μόνο από Level3 (αυτό έχω βάλει και ως preferred στα options). Πειραματικά, μόνο με αυτό πιάνω το μέγιστο της σύνδεσής μου. Α, άλλο ένα πρόγραμμα για να κάνεις join τα .avi.001 κ.λπ. έιναι το hj-split της εταιρίας freebyte.Εγώ αυτό χρησιμοποιώ.
spirosta Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Από χτες βράδι όντως ότι έχω κατεβάσει είναι κανονικό και δε βγαίνει corrupt.Eλπίζω να έπαιξε ρόλο το...ξεχεστήριο μέιλ που τους έστειλα για το λόγο αυτό!!! Ρε παιδιά σε ένα βράδι με φουλ 100άρα κατέβαζα τα 4 γίγα μέχρι τις 12 το πρωί . Φαντάζομαι δηλαδή τους 2 mbit σε 5-6 ώρες θα τα χαν τσακίσει! Καλά κάναν και βγάλαν το λίμιτ' date=' αν είχα 2 mbit θα το σκεφτόμουν να παιρνα rapidshare premium!Ένα παιχνίδι καλό μεγάλο να κατεβάσεις πάνε τα 2,5 gb... Kαλά κάνανε και θα τους βγει σε καλό στη τελική.[/quote'] Με το IDM και αφού είμαι σε "καλή" γραμμή 2Μb κατεβάζω από τις 12 το βράδυ μέχρι τις το πρωί.. περίπου 5-6GB... κατεβάζει όμως σταθερά με 220-236 παραπάνω δεν πάει...Αλλά και με το limit που είχαν μια χαρά ήμουν αφού το μοιράζομαι και εγώ και γενικα δεν κατεβάζω ότι βρω μπροστά μου.. Τώρα που το κάνω τα μισα τουλάχιστον μόλις δω τι είναι τα σβήνω αν δεν θέλω να τα κρατήσω.. Είναι παράνομο να μοιράζεσαι λογαριασμό οπότε μη μου κάνεις σκηνικό ότι κατεβάζω ότι βρω μπροστά μου' date='αυτό δε σε ενδιαφέρει ούτε εμένα με ενδιαφέρει τι κατεβάζεις εσύ...Ειλικρινά δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο βάλλεσαι εναντίον μου. Λέω την άποψη μου, να πεις ελεύθερα την δική σου την οποία την σέβομαι αλλά θεωρώ ανήθικο να πετάς υπονοούμενα για άλλους. Να είσαι καλά.[/quote'] Sorry αν δεν καταλαβες αλλά νομίζω μου επιτήθεσε άδικα... Λοιπόν έχουμε και λέμε.... 1)Γνωρίζω ότι είναι παράνομο να μοιράζομαι λογαριασμό και για αυτό κατέβαζα 2GB το πολύ την ημέρα... Το αν μου ακυρώσουν τον λογαριασμό για αυτό το λόγο όμως αφορά εμένα και κανέναν άλλο... 2)Δεν κατάλαβες τι λέω στο μύνημα μου... Οτι κατεβάζεις εσύ το κατεβάζεις εσύ και κανένας δεν σου τι λέει. Για να το κατεβάζεις κάτι ξέρεις. Δικό σου θέμα είναι... Εγώ στο μύνημα μυ μίλαγα για το τι κατεβάζω ΕΓΩ.. Επειδή λοιπόν κατέβαζα 5GB την ημέρα μια εποχή θεώρησα ότι πολλά από αυτα που κατεβάζω ήταν σαβούρα (για εμένα μιλαω). Οπότε άρχισα να σβήνω και να περιορίζω το κατέβασμα μου... Πιστεύω να καταλαβες ότι κάνω συζήτηση και δεν σου τι λέω γιατί δεν υπάρχει λόγος... Οτι θέλεις κατέβασε... Δεν σου είπα εγώ κάτι...
agoraki_23 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 tonypapadovic το κατέβασα αλλά μου τρεξε ένα πρόγραμμα σε dos και μου λεγε joining... αλλά δεν έκανε τίποτα. spirosta μη συνεχίσουμε τίποτα...Νόμιζα ότι αναφερόσουν σε μένα,επειδή έκανες παράθεση το μήνυμα μου όταν απάντησες και είπες για άλλους που κατεβάζουν ότι να ναι,αν έκανα λάθος παρεξήγηση δικιά μου.
tonypapadovic Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Γιατί; Σίγουρα κατέβασες αυτό: http://www.freebyte.com/hjsplit/ Όταν ανοίγεις το πρόγραμμα είναι πράσινο και σου έχεις επιλογές split,join, compare etc.
spirosta Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Βάζεις το πρώτο αρχείο και κάνει αυτόματα split..
agoraki_23 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Ωραία.Μου ζητάει το 001 αρχείο όταν πατάω στο join το βάζω μου δημιουργεί ένα avi 100 mb ενώ έχω 6 τέτοια 100άρια 001,002... και δε το ανοίγει με το media player με τίποτα.
spirosta Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μόλις πήρα και την επίσημη απάντηση από το RS έπειτα από το τελευταίο mail που είχα στειλει πριν κανα 2 μέρες... Dear Sir or Madam' date=' this problem is not caused by us, it's a little bug in FlashGet. We already tried to contact them but we're still awaiting the response. You can solve the problem when you enable, accept and save cookies in the Internet Explorer and save your login at RapidShare.com. Please disable the login in your site-manager at FlashGet and enable the login at the window that occurs when you're trying to add new links. This should work, we hope they'll release a bug fixed version very soon since we need another few weeks to complete our own download-manager. Thanks for your attention. Best regards, RapidShare AG - Support Team Οπότε η λύση που είχα βρει γίνεται πιο επίσημη... Τους πρότεινα να το βάλουν και στη σελίδα τους στα news.. Για να δούμε τι θα γίνει.. Ωραία.Μου ζητάει το 001 αρχείο όταν πατάω στο join το βάζω μου δημιουργεί ένα avi 100 mb ενώ έχω 6 τέτοια 100άρια 001,002...και δε το ανοίγει με το media player με τίποτα. Έίναι όλα με το ίδιο όνομα? Κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει... Εμένα πάντα πετυχαίνει και θα έβγαζε ας πούμε ένα αρχείο 600mb που είναι και το φυσιολογικό.. Μήπως έχουν πρόβλημα τα αρχεία? Επίσης σκέτα δεν παίζουν... Είναι η φύση τους..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Σκέτα παίζουν.Το πολύ-πολύ φτιάχνεις playlist.
spirosta Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Θυμάμαι όσα έχω κατεβάσει εγώ ακόμη και μετά από μετονομασία παίζει μόνο το πρώτο.. Τα άλλα γιοκ...
Sadako Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Πάντως στο rapidshare.DE το μάμησαν. Τώρα έβγαλαν εντελώς και τους premium points. Δηλαδή εγώ που μέχρι χτες απο τα ΠΑΛΙΑ μου ακόμα uploads και είχα φτάσει κάπου στους 9800 πόντους, δε μπορώ να ανανεώσω για ένα μήνα αν δεν πληρώσω. Έπρεπε να σεβαστούν τουλάχιστον τους παλιούς users..
spirosta Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Τώρα το είδα και εγώ... ΑΛΛΑ... δίνουν όσους πόντους είχες και μεγάλωσε η συδρομή σου... Εγω είχα κάπου 11000 και η συνδρομή μου αυξηθηκε κατα 1 μήνα και 3 μέρες... Το λέει αυτό και πάνω πάνω στην ανακοίνωση... Λογικά sadako θα σου έδωσαν και εσένα 1 μήνα... Κοίτα τη λήξη της συνδρομής σου... Παραθέτω την ανακοίνωση Unfortunately all drives of RapidShare.de are full right now. In the future, RapidShare.de's direction will point even more to conventional webhosting. This means that uploads will be possible again very soon, but only premium users with a paid account will be able to upload their files. Due to this changes, the premium-points feature has been cancelled completely. We have applied an account extension to every customer with collected points. We have also given thoughts to premium customers with less than 10000 points. Accounts with 5000 points for example have been extended for 15 days.
Sadako Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Τελικά έχεις δίκιο, αλλά στην περίπτωση και πάλι αδικούμαι. Γιατί είχε τελειώσει η συνδρομή μου πριν 25 μέρες περίπου, ήλπιζα μέσα στις επόμενες μέρες να συμπλήρωνα τους 10.000 για να τον ανανέωνα για 1 μήνα, δηλαδή θα είχα απο ΤΩΡΑ και τις επόμενες 30 μέρες.. Ενώ τώρα οι μάγκες, μου ανανέωσαν απο τη μέρα που έληξε, δηλαδή τώρα έχω ακόμα 5 μέρες μόνο..
spirosta Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Ουπς.... Πακέτο.... Μάλλον παράτατο το .de. Δεν είμαι σίγουρος αν θα τα ξανανοίξουν αφού ακόμη διαφημίζουν το com.. Αν δημιουργηθούν πάντως δύο RS θα είναι μεγάλη πίκρα...
agoraki_23 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 E δε νομίζω...Πιστεύω θα το κλείσουν το de.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα