Conmack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 το ακριβως προηγουμενο συστημα ηταν οτι καλυτερο γιατι επελεγες εσυ το ποσο θα κατεβασεις με την λιγοτερη χρεωση σε rapids . τωρα μας αλλαξαν τα φωτα παλι Tωρα θα πρεπει πρωτα να παρεις τηλ ολους τους συγγενεις κ φιλους, να τους ρωτησεις τι χρειαζονται απο ταινιες, παιχνιδια , σειρες κτλπ και επειτα να αρχισεις το download ::lol: ... To premium πλεον τραβαει share και με φιλους...μισα μισα τα λεφτα...μην σου πω κ 1/4 :lol: !!! Τα 150 αρκουν για 4 ατομα πιστευω,οποτε 1.5 ευρω ο καθενας
ikskarda Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 μεχρι πριν λιγο καιρο το μοιραζομουν το λογαριασμο με κατι φιλους αν και τον ειχα αγορασει εχω απλα μου τον κλειδωσαν 2 φορες απο την rapid οποτε σταματησα να τον δινω και τον χειριζομαι μονο εγω . ομως δεν ειμαι τρελος downloader , 1 ταινια την ημερα , κανενα προγραμματακι και κατεβασμα κανενος παιχνιδιου σπανια . οποτε εμενα δεν με συμφερει ετσι οπως το εκαναν παλι (αν και θυμιζει το αρχικο στυλ του με 5gb/ημερα με 25 συνολικα στις 5 μερες)
Conmack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 (αν και θυμιζει το αρχικο στυλ του με 5gb/ημερα με 25 συνολικα στις 5 μερες) Μα 30χ5= 150 :lol: ... Το ιδιο εκαναν περιπου ! Η μονη διαφορα ειναι οτι δεν περιοριζεσαι στα 5 γιγα την ημερα...μπορεις να κατεβασεις οσα προλαβαινεις σε 24 ωρες αρκει να μην ξεπερασεις τα 150
michael92 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Τους έστειλα mail παραπόνων, έλεος με το rapidshare. Έκανα πριν 2 μήνες γιατί πίστευα ότι με 12 ευρώ θα έχω μειωμένης χρήσης rapidshare για 12 μήνες, τελικά οι μήνες θα είναι 4, σκέτη αλητεία...
morgoth666 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω παντως σε 2 site που μπαινω εξακολουθουν να ανεβαζουν σε rapidshare...δεν καταλαβαινω προς τι ολος ο πανικος... Εγω εκει που μπαινω παντως το στανταρ ειναι πλεον Hotfile και Fileserve, καποιοι ανεβαζουν επιπλεον σε RS και megaupload. Λογικο ειναι και θα λιγοστευουν οσο πανε αφου οχι μονο δεν σου δινουν προνομια πλεον για να ανεβαζεις files αλλα πληρωνεις και επιπλεον!
ikskarda Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 εμενα παραμενει η απορια μου τι γινεται τελικα αμα δεν εχεις κατεβασει 150gb . γιατι οπως ειπα ζητημα να κατεβασω 30gb οποτε τα υπολοιπα 120gb τι γινονται ?
kkostas77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Mια απορια...Εγω κατέβαζα με το flash get.Τωρα δεν αναγνωριζει κανένα αρχειο μετά την αναβαθμιση. Εχουμε κάποιον αλλο downloader που να αναγνωριζει η χειροκίνητα πλέον?
Erunildo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Τα αναγνωριζει,πανε απλως απο τις ρυθμισεις του rapid και τσεκαρε το direct downloads. Εμενα για καποιο λογο μου το ειχε ξετσεκαρει.
kkostas77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Τα αναγνωριζει,πανε απλως απο τις ρυθμισεις του rapid και τσεκαρε το direct downloads. Εμενα για καποιο λογο μου το ειχε ξετσεκαρει. Φιλαρακι αυτο ήταν. Ευχαριστω πολύ
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ομοίως κι εδώ. Προσέξτε λοιπόν όσοι έχετε παρόμοιο πρόβλημα, γιατί φαίνεται ότι με την ενεργοποίηση του νέου interface το "Direct Downloads" απενεργοποιήθηκε γενικώς.
ahristos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μα και πριν δεν ήταν ενεργοποιημένο το το "Direct Downloads" χωρίς να εμποδίζει το Flashget (1.73). Εξ' άλλου πηγαίνω συχνά στο site για να βλέπω αν υπάρχουν τα αρχεία, κι αυτό με εμποδίζει.
cosmos000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Για μας τους τζαμπατζήδες με το "free",με το καινούριο σύστημα το cryptload δεν φορτώνει.......καμιά λύση έχουμε??
Vasilis 07 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Για jdownloader έχουμε κάποια εξέλιξη ?
Conmack Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Για jdownloader έχουμε κάποια εξέλιξη ? Eμενα μου κατεβαζει με jdownloader. Βεβαια ειμαι με free και αυτη την στιγμη δεν χρησιμοποιω την επανασυνδεση γιατι εχω προβληματα με το ρουτερ. Ευτυχως δεν βιαζομαι :lol: !!!
Vasilis 07 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Eμενα μου κατεβαζει με jdownloader. Βεβαια ειμαι με free και αυτη την στιγμη δεν χρησιμοποιω την επανασυνδεση γιατι εχω προβληματα με το ρουτερ. Ευτυχως δεν βιαζομαι :lol: !!! Εγώ έχω να κατεβάσω αρχείο rapidshare από τις 2:20 το μεσημέρι.Όλο αντίστροφη μέτρηση κάνει ξανά και ξανά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα