Conmack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Τωρα που το ελεγξα , εχω και εγω προβλημα με το Jdownloader και τα αρχεια απο ραπιντ...
spartan29gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξερω ρε παιδια εδω ουτε χειροκινιτα δεν μπορουμε να κατεβασουμε κατι!!!πριν ξαναδοκιμασα να κατεβασω ενα αρχειο 1,5γιγα σε μεγεθος!!!και εκει που ξεκιναει να κατεβασει κανονικα!!!μετα απο λιγο στα καλα καθουμενα σταματαει!!!Ελεος δεν ξερω αλλα κατι μου βρωμαει σε αυτην την φαση!!!αυτο το monkey protection που βαλανε φοβαμαι μην χαλαει την δουλεια!!! Υ.Γ Παιδες ψαχτε το θεμα ελπιζω να μην ειναι αυτο που νομιζω!!!!
dimitris2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 αυτή τη στιγμή είναι down όλη η σελίδα... edit: βασικά μία πέφτει μία ξαναδουλεύει
spartan29gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 αυτή τη στιγμή είναι down όλη η σελίδα... Περιεργο εμενα ειναι κανονικα ονλινε!!!
dimitris2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Για να το πάρουμε και λίγο πιο χαλαρά το θέμα : "Rapidshare the Anti-Waiting Company". Anti-Waiting δηλαδή δεν περιμένουν να δουν τα χρήματα μας πλέον
EliasKir Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ναι τοχουν παραχ..ει.οταν ληξει ο λογαριασμος μου δεν προκειται να τον ανανεωσω. +1. Ουτως ή αλλως ολα σε hotfile και fileshare βγαινουν πλεον παρα σε rapidshare.
morgoth666 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Χαχ οκ, αντε γεια, μια χαρουλα ηταν τα 300 GB τον μηνα (αν κατεβαζες σε happy hour) με 99 rapids, σορρυ αλλα δεν θα παρουμε, περιμενουμε να τελειωσει η συνδρομη σε ενα μηνα και παμε σε HF. Και ναι, μπορει να ηταν 6 ευρω και παλια αλλα αυτο ηταν πριν καταργησουν ολα τα προνομια των uploaders οποτε πληρωνες τα 6 αλλα τουλαχιστον εβρισκες οτι ηθελες εκει, ε οχι, δεν δινω 6 ευρω για να ψαχνω να βρω file με το κυαλι, να με συγχωρειτε.
Conmack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω παντως σε 2 site που μπαινω εξακολουθουν να ανεβαζουν σε rapidshare...δεν καταλαβαινω προς τι ολος ο πανικος...
vounisios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια καλησπερα.Το απογευμα & εμενα δεν με εβαζε το rapidshare.Τωρα ειναι οκ εδω και αρκετη ωρα.Να ρωτησω: Ειμαι Premium user & τωρα με το νεο λουκ τους δεν μπορω να βρω ποτε ληγει η συνδρομη μου.Μηπως πλεον δεν θα φαινεται? Δωστε μου μια βοηθεια. Ευχαριστω πολυ.
antonl Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Αν έχω καταλάβει σωστά: My rapidshare -> RapidPro valid until Αν έχεις >=500rapids μπορείς να τον ανανεώσεις όταν λήξει αλλιώς με 6€ αγοράζεις άλλα 500.
ikskarda Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 1) εγω που κατεβαζα γυρω μια ταινια περιπου την ημερα δηλαδη αντε 1gb και το μηνα κοντα στα 30gb πως στο καλο θα κατεβασω τωρα 150gb ? τα υπολοιπα gb δηλαδη θα τα χασω ? τι κανανε παλι ? 2)αυτο το vip οταν κανεις επεκταση για 1 χρονο τι στο καλο ειναι ?
makischa Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Τους εστειλα mail οτι θελω τα λεφτα μου πισω. Ελεος με τις μαμακιες των Γερμανων, σιχτηρ
ikskarda Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 το ακριβως προηγουμενο συστημα ηταν οτι καλυτερο γιατι επελεγες εσυ το ποσο θα κατεβασεις με την λιγοτερη χρεωση σε rapids . τωρα μας αλλαξαν τα φωτα παλι
vounisios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω,που εχω τα ποιο κατω στοιχεια, σε τι κατασταση ειμαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα