Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε παιδια εδω ουτε χειροκινιτα δεν μπορουμε να κατεβασουμε κατι!!!πριν ξαναδοκιμασα να κατεβασω ενα αρχειο 1,5γιγα σε μεγεθος!!!και εκει που ξεκιναει να κατεβασει κανονικα!!!μετα απο λιγο στα καλα καθουμενα σταματαει!!!Ελεος δεν ξερω αλλα κατι μου βρωμαει σε αυτην την φαση!!!αυτο το monkey protection που βαλανε φοβαμαι μην χαλαει την δουλεια!!!

Υ.Γ Παιδες ψαχτε το θεμα ελπιζω να μην ειναι αυτο που νομιζω!!!!:mad:

Δημοσ.
ναι τοχουν παραχ..ει.

οταν ληξει ο λογαριασμος μου δεν προκειται να τον ανανεωσω.

+1. Ουτως ή αλλως ολα σε hotfile και fileshare βγαινουν πλεον παρα σε rapidshare.

Δημοσ.

Χαχ οκ, αντε γεια, μια χαρουλα ηταν τα 300 GB τον μηνα (αν κατεβαζες σε happy hour) με 99 rapids, σορρυ αλλα δεν θα παρουμε, περιμενουμε να τελειωσει η συνδρομη σε ενα μηνα και παμε σε HF.

Και ναι, μπορει να ηταν 6 ευρω και παλια αλλα αυτο ηταν πριν καταργησουν ολα τα προνομια των uploaders οποτε πληρωνες τα 6 αλλα τουλαχιστον εβρισκες οτι ηθελες εκει, ε οχι, δεν δινω 6 ευρω για να ψαχνω να βρω file με το κυαλι, να με συγχωρειτε.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Το απογευμα & εμενα δεν με εβαζε το rapidshare.Τωρα ειναι οκ εδω και αρκετη ωρα.Να ρωτησω: Ειμαι Premium user & τωρα με το νεο λουκ τους δεν μπορω να βρω ποτε ληγει η συνδρομη μου.Μηπως πλεον δεν θα φαινεται? Δωστε μου μια βοηθεια. Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Αν έχω καταλάβει σωστά:

My rapidshare -> RapidPro valid until

Αν έχεις >=500rapids μπορείς να τον ανανεώσεις όταν λήξει αλλιώς με 6€ αγοράζεις άλλα 500.

Δημοσ.

1) εγω που κατεβαζα γυρω μια ταινια περιπου την ημερα δηλαδη αντε 1gb και το μηνα κοντα στα 30gb πως στο καλο θα κατεβασω τωρα 150gb ? τα υπολοιπα gb δηλαδη θα τα χασω ? τι κανανε παλι ?

2)αυτο το vip οταν κανεις επεκταση για 1 χρονο τι στο καλο ειναι ?

Δημοσ.

το ακριβως προηγουμενο συστημα ηταν οτι καλυτερο γιατι επελεγες εσυ το ποσο θα κατεβασεις με την λιγοτερη χρεωση σε rapids . τωρα μας αλλαξαν τα φωτα παλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...