patrickdrd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 καλα, αμα μπει κανεις στις σελιδες του να μου πει κι εμενα, και με internet explorer προσπαθησα και με firefox δεν μου μπαινει με την καμια :S
Conmack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 traffic download είναι αυτό που είπες και συ. secure storage, αν το ενεργοποιήσεις, τα αρχεία που έχεις ανεβάσει δεν πρόκειται να διαγραφούν αυτόματα μετά από 90μέρες αν δεν έχουν κατεβαστεί έστω μια φορά. (60 μέρες για τους free users) Ευχαριστω πολυ για την απαντηση...Δηλαδη ειναι ακριβα 6 Ε για 150 Gb σε ενα μηνα ??? ( Διοτι παρατηρησα πως ολοι διαμαρτυρονται... :lol: )
dimitris2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχουν χρήστες όπως εγώ που βολεύονται και με 30Gb το μήνα και λιγότερο, γιατί να πληρώνουμε για κάτι που δε θα χρησιμοποιήσουμε... Καλύτερα το σύστημα που είχε μέχρι σήμερα, 30 στανταρ το μήνα, και από κει και πέρα προσθέτεις όσα χρειάζεσαι.
antonl Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Για μένα είναι ακριβό (αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος του εκνευρισμού μου). Μέχρι τον προηγούμενο μήνα με συνέφερε γιατί χρησιμοποιούσα το rapid όσο το χρειαζόμουν, δε με ανάγκαζα να κάνω d/l επειδή είχα quota. Απ τον Ιούλη κατέβασα κάπου 60-70GB για 150rapids. Τώρα μου δίνει να κατεβάσω τα κέρατά μου -που δε μου χρειάζονται- για 500rapids (που με το προηγούμενο πρόγραμμα θα μου φταναν για 5 μήνες). Ο βασικός λόγος που τα πήρα είναι ότι βαρέθηκα να προσαρμόζω τις ανάγκες μου στο rapidshare. Απ τον Ιούνη έχουν αλλάξει τους κανόνες 4 φορές. Γι αυτό όταν τελειώσουν, θα ποιος άλλος file-hoster με συμφέρει...
Conmack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ομως ρε παιδια μιλαμε για 150 GB στα 6 Ε για ΕΝΑ ΜΗΝΑ...μην δουλευομαστε..ενα ποτο κανει 6 Ε που το τελειονεις σε 2 ωρες...μην ειμαστε απληστοι πια...!!! Ενταξει κατεβασε εσυ 50 γιγα κ τι εγινε ??? Αν τωρα σε στενευουν τοσο πολυ τα οικονομικα σου μασε 150 GB που θες κ ριχτα σε ενα μηνα... Αν παλι τα sites που σε ενδιαφερουν χρησιμοποιουν αλλους host αλλαξε τον...
patrickdrd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 εννοειται παντως πως οτι περισσεψει μεταφερεται ε; δεν μας το τρωει;
Conmack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 εννοειται παντως πως οτι περισσεψει μεταφερεται ε; δεν μας το τρωει; Μαλλον το τρωει γιαυτο και παραπονιουνται :-D
dimitris2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ομως ρε παιδια μιλαμε για 150 GB στα 6 Ε για ΕΝΑ ΜΗΝΑ...μην δουλευομαστε..ενα ποτο κανει 6 Ε που το τελειονεις σε 2 ωρες...μην ειμαστε απληστοι πια...!!! Ενταξει κατεβασε εσυ 50 γιγα κ τι εγινε ??? Αν τωρα σε στενευουν τοσο πολυ τα οικονομικα σου μασε 150 GB που θες κ ριχτα σε ενα μηνα... Αν παλι τα sites που σε ενδιαφερουν χρησιμοποιουν αλλους host αλλαξε τον... Προσωπικά, αντιδρώ γιατί μου άρεσε η μέχρι τώρα πολιτική τους. Δεν είναι βολικό το να περιμένω να "μαζέψω" 150gb που προτείνεις, ούτε μπορώ να περιμένω 150 μέρες για το 1gb περίπου που χρειάζομαι τη μέρα. Απλά στο λέω γιατί δεν είναι λύση αυτό. Δεν είναι τόσο τα υποχρεωτικά 6€ το μήνα που με κάνουν να αλλάξω σε Hotfile, αλλά οι απανωτές αλλαγές που κάνουν. + το ότι οι περισσότεροι uploaders έχουν μετακομίσει. Και εφόσον μου έδινε τη δυνατότητα να κατεβάζω με λιγότερο από 6ε το μήνα και τώρα μου το κόβει, εννοείται ότι θα αντιδράσω, ασχέτως αν είναι μικροποσό.
Conmack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Προσωπικά, αντιδρώ γιατί μου άρεσε η μέχρι τώρα πολιτική τους.Δεν είναι βολικό το να περιμένω να "μαζέψω" 150gb που προτείνεις, ούτε μπορώ να περιμένω 150 μέρες για το 1gb περίπου που χρειάζομαι τη μέρα. Απλά στο λέω γιατί δεν είναι λύση αυτό. Δεν είναι τόσο τα υποχρεωτικά 6€ το μήνα που με κάνουν να αλλάξω σε Hotfile, αλλά οι απανωτές αλλαγές που κάνουν. + το ότι οι περισσότεροι uploaders έχουν μετακομίσει. Τι αρχεια ανεβαζουν αυτοι οι uploaders ???
dimitris2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ταινίες σειρές προγράμματα. Οκ να διορθώσω λίγο το "έχουν μετακομίσει", δεν έχουν εκλείψει εντελώς αλλά ολοένα και λιγοστεύουν.
spartan29gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδες καλησπερα!!!αλλα εχω προβλημα!!!με το που εγινε αυτη η αλλαγη στο ραπιντ!!!!!δεν μου κατεβαζει τιποτα!!!!ειδικα με τον jdownloader που κατεβαζω ενω στην αρχη μου λεει οτι τα αρχεια ειναι διαθεσιμα μετα απο λιγο μου τα βγαζει ολλα κοκκινα.Επιπλεον δοκιμασα να κατεβασω και χειροκινητα τα αρχεια αλλα μετα απο λιγο τα σταματαει!!!και λεει οτι δεν υπαρχει χωρος κτλ.Παντως ειμαι πρεμιουμ και απο οτι βλεπω δεν εχω καπιο προβλημα με τους ποντους μου!!Κατι πρεπει να τρεχει με το ραπιντ!!!εσας σας εχει παρουσιαστη κανενα προβλημα?
Conmack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ταινίες σειρές προγράμματα. Οκ να διορθώσω λίγο το "έχουν μετακομίσει", δεν έχουν εκλείψει εντελώς αλλά ολοένα και λιγοστεύουν. Εμενα παντως στο site που χρησιμοποιω εχω παρατηρησει οτι ολoi χρησιμοποιουν rapidshare και επιπλεον εχουν κ αλλους hosts...τι να πω... :fear:
BalDwin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδες καλησπερα!!!αλλα εχω προβλημα!!!με το που εγινε αυτη η αλλαγη στο ραπιντ!!!!!δεν μου κατεβαζει τιποτα!!!!ειδικα με τον jdownloader που κατεβαζω ενω στην αρχη μου λεει οτι τα αρχεια ειναι διαθεσιμα μετα απο λιγο μου τα βγαζει ολλα κοκκινα.Επιπλεον δοκιμασα να κατεβασω και χειροκινητα τα αρχεια αλλα μετα απο λιγο τα σταματαει!!!και λεει οτι δεν υπαρχει χωρος κτλ.Παντως ειμαι πρεμιουμ και απο οτι βλεπω δεν εχω καπιο προβλημα με τους ποντους μου!!Κατι πρεπει να τρεχει με το ραπιντ!!!εσας σας εχει παρουσιαστη κανενα προβλημα? Το ίδιο πρόβλημα εδώ...
dimitris2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχω κάτι να κατεβάσω τώρα για να το επιβεβαιώσω, αλλά λογικά περιμένουμε κάποια αναβάθμιση από το jdownloader για το rapid
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα