Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και κάτι άλλο.πρέπει τα 1000 rapids να ξοδευτούν σε συγκεκριμένο χρόνο ή όποτε θέλω?Γιατί μου λέει RapidPro paid until: 27 day(s) 5 hours 23 minutes

πρέπει δηλαδή να ξοδευτούν μέχρι τότε τα rapids?

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, λίγο πριν λήξει αυτός ο χρόνος μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια τα εναπομείναντα rapids για να τον ανανεώσεις. Αν θυμάμαι καλά η κάθε ανανέωση κοστίζει 99 rapids.

Δημοσ.

για πάντα ισχύουν και τα rapids και ta gb.

απλά πληρώνεις 99 rapids το μήνα για να μπορείς να κατεβάσεις τα όσα gb έχεις διαθέσιμα.

Δημοσ.
για πάντα ισχύουν και τα rapids και ta gb.

απλά πληρώνεις 99 rapids το μήνα για να μπορείς να κατεβάσεις τα όσα gb έχεις διαθέσιμα.

Δηλαδή αν τελειώσει ο μήνας τι γίνεται? Το σύστημα "τραβάει" αυτόματα άλλα 99 rapids ή πρέπει να το κάνουμε εμείς χειροκίνητα?

Δημοσ.

ο antonl απάντησε σωστά..

μπορεί να σου τύχει να θες να πας διακοπές για καμιά 10ριά μέρες και να λήγει τότε ο μήνες. το απενεργοποιείς και το επανενεργοποιείς όταν θες!

αυτή είναι η λειτουργία ουσιαστικά.

Δημοσ.

Ναι το είδα και το έβαλα στο χειροκίνητο (το default είναι στο αυτόματο). Το ίδιο ισχύει και για την επέκταση του trafficshare σε περίπτωση που ξεπεράσουμε τα όριά μας.

Thanks για την πληροφορία.

Δημοσ.

Φίλοι μου γειά σας!

Θέλω τη βοήθειά σας, για να καταλάβω τι έχει συμβεί:

Στις 13.3.2010 πλήρωσα & ανανεώθηκε ο λογαριασμός στο rapidshare για 6 μήνες, και με πληροφορούσε τότε ότι λήγει στις 9-9-2010. Ορίστε ακριβώς όπως το έχω κρατήσει:

rpds00.jpg

Πριν απο λίγες μέρες κυττώντας τις ρυθμίσεις στο λογαριασμό μου, κι ενώ περίμενα ότι θα δω να λήγει σε δυο-τρείς μέρες, είδα κάτι τέτοιο "RapidPro paid until: 28; day(s) 4; hours 19; minutes".

Μάλιστα στις ρυθμίσεις ήταν τσεκαρισμένα τα κουτάκια που έχω σημειώσει, τα οποία με "περιέργεψαν" και τα ξετσέκαρα.

rpds2.jpg

Σήμερα, 12-9-2010, αν και κανονικά θα έπρεπε να μην έχω rs, έπρεπε να έχει λήξει δηλαδή, εγώ μπορώ και κατεβάζω κανονικά !!

Τα στοιχεία που βλέπω στο account overview είναι αυτά:

rpds1.jpg

Χρέωση μέχρι στιγμής δεν μου έχει γίνει στο paypal, ούτε κάποιο ενημερωτικό mail μου έχει έρθει, τι μπορεί να έχει συμβεί ;

Υπάρχει περίπτωση να μου ανανέωσε αυτόματα τον χρόνο (χωρίς να κάνω εγώ καμμία ενέργεια) και να μου έρθει η λυπητερή αργότερα ;

Κοινώς, τον ήπια με την rs:X ή κάτι άλλο συμβαίνει ;

Επειδή με τα ραπιντς και τα extends rapids pro δεν τα πηγαίνω καλά (δηλ. δεν γνωρίζω τι είναι αυτά)

μπορεί καποιος φίλος που γνωρίζει να μου πεί τι συμβαίνει; :cry:

Ευχαριστώ ...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πρόβλημα... Με την αλλαγή χρέωσης που έκαναν, ευνοήθηκαν αυτοί που δεν κατεβάζουν πολύ.

Τώρα αγοράζεις Rapids και τα ανταλλάσσεις με χρόνο ή ποσότητα GB. Ότι είχες πληρώσει μετατράπηκε αυτόματα σε Rapids.

Απ' ότι βλέπω έχεις 1581 Rapids, που θα σε κρατήσουν ακόμα μέσα για 15 μήνες αν κατεβάζεις συντηρητικά :-D

Δεν υπάρχει περίπτωση να σε χρεώσουν χρήματα αυτόματα.

Τα κουτάκια Automatic άστα καλύτερα τσεκαρισμένα, ώστε όταν τελειώσει ο χρόνος να παίρνουν αυτόματα 100 Rapids και να σου δίνουν 1 μήνα.

Δημοσ.

Τι; 15 μήνες ακόμη; φίλε μου, είσαι βέβαιος ; να σε ..φιλήσω:o

λίγο που έψαξα στο ιντερνετ πέφτει πολύ κράξιμο στην rapidshare με την πολιτική των χρεώσεών της, που σβήνει τα αρχεία μετά απο 2 μήνες κλπ κλπ.

Δηλ. σε μένα μου βγαίνει σε καλό;

Η αλήθεια είναι ότι δεν κατεβάζω συχνά, και κάποια στιγμή (πριν απο κάνα χρόνο) είχα πληρώσει extra γιατι μου έβγαζε μήνυμα ότι είχα ξεπεράσει τον όγκο που δικαιούμην. Τότε νομίζω εμφανίστηκαν τα rapids που ποτέ μου δεν κατάλαβα πως δουλεύουν.

Και τώρα που το σκέφτομαι, εάν όπως λές 100 Rapids μου δίνουν 1 μήνα δωρεάν ενδέχεται εγώ να πλήρωνα κανονικά ανανέωση χωρίς να υπήρχε λόγος, ε;

Δημοσ.

Όχι, όταν ήταν με το σύστημα της ανανέωσης έπρεπε να πληρώσεις για να συνεχίσεις.

Τώρα έχεις τα Rapids και τα χρησιμοποιείς όπως θέλεις. Με 100 αγοράζεις 1 μήνα και 30GB. Άμα χρειαστείς παραπάνω GB τα αγοράζεις ξεχωριστά. Άμα δεν τα χρησιμοποιήσεις δεν χάνονται όσο έχεις υπολειπόμενο χρόνο.

Δημοσ.

Οπότε τσεκάρω και το αυτόματο στις επιλογές για τα ραπιντς, και είμαι εντάξει. :-D

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου, με βοήθησες πάρα πολύ με τις πληροφορίες που μού δωσες ! νάσαι καλά :mrgreen:

Δημοσ.

παιδες γιατι οταν κατεβαζω απο flashget (το classic χρησιμοποιω, 1.73 κ ειχα καιρο να κατεβασω η αληθεια ειναι), κατεβαζω αρχεια 52 kb;

εχω κανει login στον ie για να χει αποθηκευμενο το cookie,

επισης, οταν βαζω το ιδιο link στον firefox καθε μα καθε φορα μου βγαζει να διαλεξω αν θελω να κατεβασω σαν premium ή free user (ενω εχω κανει login) και μετα με παει σε μια σελιδα οπου πρεπει να πατησω ενα στρογγυλο εικονιδιο που εχει ενα βελακι που κοιταει προς τα κατω κ γραφει download μεσα

αν και ξεχασα, επρεπε να κανω rename σε .html τα rar μου φαινεται για να δω αν θα βγει κανα μηνυμα

Δημοσ.

Δες πρώτα αν υπάρχει το αρχείο. Μετά δες αν το Flashget 1.73 (αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ) έχει εξ' ορισμού αποθηκευμένο το "σύνδεση με διακομιστή" και το σωστό username και password.

Το ότι σε ρωτάει αν θέλεις να το κατεβάσεις σαν free user έστω κι αν είσαι premium είναι φυσιολογικό. Μπορείς να το κατεβάσεις χωρίς χρέωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...