evo481 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 οντως αν μπορει καποιος ας πει με 2 λογια τι συμβαινει γιατι δεν "ανεβαζω" αρχεια αλλα βλεπω οτι εγινε κινημα κατα ραπιντ γενικως!
mikelamar Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Το ραπιντ κατάντησε κοροϊδία. Εκτός των οριων που είναι αστεία πλέον, κατάργησαν κ τους πόντους κ όσοι δεν πρόλαβαν να τους χρησημοποιησουν απλά τους έχασαν. Το ραπιντ μάνατζερ το 2 δεν είναι το ίδιο λειτουργικό με το προηγούμενο οσον αφορά την αντιγραφή των λινκς. Sent from my iPhone using Insomnia.app
xristoss1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 να σας πω ρε παιδια?με τις αλλαγες μπορω ακομα να μοιραζομαι το account m με αλλο ενα παιδι?γνωρισα καποιον στο νετ και μου ζητησε να του δωσω το account μου να κατεβασει κατι παιχνιδια...το θεμα ειναι οτι εχω χρησιμοποιησει πιστωτικη καρτα και φοβαμαι...μπορω να του το δωσω?εχει καποια προσβαση σε τετοια στοιχεια μεσω του rapidshare acc m? ευχαριστω
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Αυτό που μπορεί να πάθεις είναι να σου κλέψει το account αν δεν το έχεις secure, ή να σου κλείσουν το account λόγω δύο ip. Μα και συ θες να μοιραστείς λογαριασμό με έναν άγνωστο..;
MasterX Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 να ρωτησω κατι για το Flashget που ολο το ξεχναω.. οταν του δωσω ενα λινκ για κατεβασμα, αφου του πατησω το ΟΚ στο παραθυρο Add new download μου βγαζει μια ερωτηση, οταν ο φακελος που του εχω πει να κατεβασει το αρχειο δεν υπαρχει και με ρωταει αν θελω να δημιουργηθει.. Οποτε πρεπει να πατησω αλλο ενα ΟΚ εκει.. Μπορω να το κανω να μην το ζηταει αυτο και να δημιουργει παντα το φακελο απο μονο του???
xpapias Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Τελικά αντί για Cryptload (που δε μου δουλεύει), Flashget και Orbit τι χρησιμοποιούμε?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Ρε παιδδες ,ειχα 15γιγα trafix share ,και κατεβασα 2 ταινεις 15 γιγα[1080 p και 720p],οταν ηρθα σπιτι πηγα στο τραφικ και ελεγε -13500,δηλαδη με χρεωσε περιποθ 30 γιγα για ταινεις 15 γιγα?Τι γινεται?Με internet download manager δουλευω.
nzeppos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Τελικά αντί για Cryptload (που δε μου δουλεύει), Flashget και Orbit τι χρησιμοποιούμε? JDownloader. ---------- Προσθήκη στις 12:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:31 ---------- Ρε παιδδες ,ειχα 15γιγα trafix share ,και κατεβασα 2 ταινεις 15 γιγα[1080 p και 720p],οταν ηρθα σπιτι πηγα στο τραφικ και ελεγε -13500,δηλαδη με χρεωσε περιποθ 30 γιγα για ταινεις 15 γιγα?Τι γινεται?Με internet download manager δουλευω. Μήπως είναι η περίπτωση που ο downloader σου κάνει πολλαπλές συνδέσεις με τους servers της RS και έτσι σου διπλοχρεώνεται το traffic?
skiabox Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Βλεπω οτι τα rapidshare links πλεον σπανιζουν. Γιατι γινεται αυτο?
skiabox Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Βλεπω οτι τα rapidshare links πλεον σπανιζουν. Γιατι γινεται αυτο?
antonl Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Προφανώς επειδή δεν συμφέρει πλέον τους uploaders.
antonl Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Προφανώς επειδή δεν συμφέρει πλέον τους uploaders.
skiabox Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Επισης δεν υπαρχει καποιος που να εχει υπερισχυσει ως διαδοχος του rapidshare.Δεν ξερω αν συμφωνειτε.
skiabox Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Επισης δεν υπαρχει καποιος που να εχει υπερισχυσει ως διαδοχος του rapidshare.Δεν ξερω αν συμφωνειτε.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Έχω την εντύπωση πως κινείται το HotFile. Έκανα premium σήμερα εκεί, γιατί δεν έβρισκα κάτι στο RS. Θα δούμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα