Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οντως αν μπορει καποιος ας πει με 2 λογια τι συμβαινει γιατι δεν "ανεβαζω" αρχεια αλλα βλεπω οτι εγινε κινημα κατα ραπιντ γενικως!

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ραπιντ κατάντησε κοροϊδία. Εκτός των οριων που είναι αστεία πλέον, κατάργησαν κ τους πόντους κ όσοι δεν πρόλαβαν να τους χρησημοποιησουν απλά τους έχασαν. Το ραπιντ μάνατζερ το 2 δεν είναι το ίδιο λειτουργικό με το προηγούμενο οσον αφορά την αντιγραφή των λινκς.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να σας πω ρε παιδια?με τις αλλαγες μπορω ακομα να μοιραζομαι το account m με αλλο ενα παιδι?γνωρισα καποιον στο νετ και μου ζητησε να του δωσω το account μου να κατεβασει κατι παιχνιδια...το θεμα ειναι οτι εχω χρησιμοποιησει πιστωτικη καρτα και φοβαμαι...μπορω να του το δωσω?εχει καποια προσβαση σε τετοια στοιχεια μεσω του rapidshare acc m?

ευχαριστω

Δημοσ.

Αυτό που μπορεί να πάθεις είναι να σου κλέψει το account αν δεν το έχεις secure, ή να σου κλείσουν το account λόγω δύο ip.

Μα και συ θες να μοιραστείς λογαριασμό με έναν άγνωστο..;

Δημοσ.

να ρωτησω κατι για το Flashget που ολο το ξεχναω..

οταν του δωσω ενα λινκ για κατεβασμα, αφου του πατησω το ΟΚ στο παραθυρο Add new download μου βγαζει μια ερωτηση, οταν ο φακελος που του εχω πει να κατεβασει το αρχειο δεν υπαρχει και με ρωταει αν θελω να δημιουργηθει.. Οποτε πρεπει να πατησω αλλο ενα ΟΚ εκει..

Μπορω να το κανω να μην το ζηταει αυτο και να δημιουργει παντα το φακελο απο μονο του???

Δημοσ.

Ρε παιδδες ,ειχα 15γιγα trafix share ,και κατεβασα 2 ταινεις 15 γιγα[1080 p και 720p],οταν ηρθα σπιτι πηγα στο τραφικ και ελεγε -13500,δηλαδη με χρεωσε περιποθ 30 γιγα για ταινεις 15 γιγα?Τι γινεται?Με internet download manager δουλευω.

Δημοσ.
Τελικά αντί για Cryptload (που δε μου δουλεύει), Flashget και Orbit τι χρησιμοποιούμε?

JDownloader.

---------- Προσθήκη στις 12:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:31 ----------

Ρε παιδδες ,ειχα 15γιγα trafix share ,και κατεβασα 2 ταινεις 15 γιγα[1080 p και 720p],οταν ηρθα σπιτι πηγα στο τραφικ και ελεγε -13500,δηλαδη με χρεωσε περιποθ 30 γιγα για ταινεις 15 γιγα?Τι γινεται?Με internet download manager δουλευω.

Μήπως είναι η περίπτωση που ο downloader σου κάνει πολλαπλές συνδέσεις με τους servers της RS και έτσι σου διπλοχρεώνεται το traffic?

Δημοσ.

Επισης δεν υπαρχει καποιος που να εχει υπερισχυσει ως διαδοχος του rapidshare.Δεν ξερω αν συμφωνειτε.

Δημοσ.

Επισης δεν υπαρχει καποιος που να εχει υπερισχυσει ως διαδοχος του rapidshare.Δεν ξερω αν συμφωνειτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...