mynam3 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Απο οτι εχω καταλαβει αν τα upload σου δεν ξεπερνανε τα 10GB και τα download σου τα 30GB τον μηνα εχεις 46 μηνες. Αν ειμαι λαθος καποιος να διορθωσει. 30gb το μηνα? Τo upload μου ειναι αυτη τη στιγμη στα 210 mb. Traffic left: 42 982 MB Charge Traffic Aυτο τι σημαινει?
MasterX Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 καλή φαση ειναι και το HAPPY HOUR (3:00-11:00) ... Εγώ σήμερα λογω νεου PC κατεβασα 35 GB και με χρεωσε 3.5 !!!!
MasterX Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Πάω να αγορασω εξτρα γιγα και μου βγαζει: ERROR: apibuyrapids blocked by RSAntiHack Εχω ακομα 175 Rapids...
chill Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Πάω να αγορασω εξτρα γιγα και μου βγαζει: ERROR: apibuyrapids blocked by RSAntiHack Εχω ακομα 175 Rapids... Είναι επειδή έχεις "κλειδωμένο" το account σου. Κάνε deactivate το security lock (έχεις στο mail account σου τον κωδικό που χρειάζεται, αν τον έχεις χάσει κάνεις request για άλλον και στον στέλνουν αμέσως) αγόρασε το traffic που θέλεις, activate security lock πάλι και είσαι έτοιμος
MasterX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Στο παλιο μηχανημα εχω το Flashget 1.9.6 Στο νεο να βαλω το ιδιο ή τη Classic version 1.73 ??? Με την νεα version v3.3 τι ακριβώς παιζει? Εχει καποιο ενδιαφερον?
patrickdrd Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 εγω με την Classic version 1.73 δεν μπορεσα να κατεβασω παντως χθες, ισως επρεπε να κανω login στο νεο interface απο τον internet explorer για να δημιουργησει το νεο cookie, τελικα κατεβασα κατι λιγα αρχεια που ειχα με firefox
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Είναι επειδή έχεις "κλειδωμένο" το account σου. Κάνε deactivate το security lock (έχεις στο mail account σου τον κωδικό που χρειάζεται, αν τον έχεις χάσει κάνεις request για άλλον και στον στέλνουν αμέσως) αγόρασε το traffic που θέλεις, activate security lock πάλι και είσαι έτοιμος ωραιοσ ρε φιλε .Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και εχω 1100 ποντους .Πολυ πραμα
MasterX Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 εγω με την Classic version 1.73 δεν μπορεσα να κατεβασω παντως χθες,ισως επρεπε να κανω login στο νεο interface απο τον internet explorer για να δημιουργησει το νεο cookie, τελικα κατεβασα κατι λιγα αρχεια που ειχα με firefox η Classic version δεν σου τρωει παραπανισια MB στα κατεβασματα ε; γιατι η 1.9.6 που εχω εγκατεστημενη μου κλέβει αρκετα στο κατεβασμα... Επισης για τα cryptload αρχεια ποιο προγραμμα προτιμάτε; Εχω εγκατεστημενο και το CryptLoad και το JDownloader, αλλα και τα 2 μου φαινονται πολύ βαρια χωρις λογο.. μαλλον πρεπει να ειναι Java εφαρμογες, δεν μπορω να το δικαιολογησω αλλιως (το JDownloader υπαρχει και σε Mac γι'αυτο λεω οτι πρεπει να ειναι Java)
patrickdrd Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 ακριβως, java τρεχει απο κατω και μαμει το συστημα, εγω χρησιμοποιω μονο jdownloader κι αυτο μονο οταν υπαρχει αναγκη (κρυπτογραφημενα αρχεια) flashget classic δεν δουλεψα ακομα να σου πω αν μου τρωει, μαλλον πρεπει να κανω login στο rs απο τον internet explorer για να ανανεωθει το cookie, κατι λιγα αρχεια που χρειαστηκα τα τσιμπησα απο firefox, κατι αλλα που χρειαστηκα χθες απο τορρεντ ;-) (καλα που υπαρχει κι αυτη η "τεχνολογια", γιατι το rs θα μας κανει να μετραμε τα mb ουτως ή αλλως :S)
MasterX Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δοκιμαζω τον Orbit που μοιαζει αρκετα με το Flashget.. Παροτι την πρωτη φορα που κατεβασα αρχειο απο RS μου ζητησε ονομα-κωδικο και μου τα εβαλε και στο Site Manager, καθε φορα που κατεβαζω αρχειο απο RS δεν εχει ετοιμους τους κωδικους και πρεπει να τους ξαναπερασω για καθε download ξεχωριστα.. Ξερει κανεις γιατι;
fabiawrc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 εμενα το flashget 1.9.6 μου τρωει παρα πολλα οχι mb αλλα gb!κατεβασα ταινια 6 giga και μου χρεωσε 10... εντωμεταξυ το καινουργιο flashget με τιποτα δεν κραταει τους κωδικους..
DimitRi_Del Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 μου τρωει παρα πολλα οχι mb αλλα gb!κατεβασα ταινια 6 giga και μου χρεωσε 10... To έχουμε πει αρκετές φορές, γενικά οι download managers -όπως το flashget- θα πρέπει να μη χωρίζουν το αρχείο σε πολλά μέρη, να το αφήνετε στο 1. ---------- Προσθήκη στις 20:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:39 ----------
MasterX Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 οποτε να το βαλουμε και στο Site Manager εκει που λεει: Only create one connection for each file in this site το ιδιο δεν ειναι;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ρε παιδες απο την στιγμη που εγινε η ριμαδα η αναβαθμιση ,οταν κατεβαζω κατι μου τρωει παραπ ολυ trafic share.Δηλαδη εκει πoυ ειχα 100 gb ακομα για κατεβασμα και επεφτε παρα πολυ αργα[καθως εδινε το rapidshare 2.5 gb την ημερα]τωρα κατεβαζω, και απο 104 gb σε 2 μερες πηγε στα 57 και δεν μου δινει τιποτα εξτρα.Μπορειται να μου πειτε συνοπτικα τι παιζει με το rapidshare αν ειναι να παω αλλου[ποια θεωρειτε καλυτερη?,hotfile,netload?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα