fabiawrc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 και πες οτι φευγεις διακοπες και εχεις κατεβαζει καποια αρχεια και πας στο rapidbig..μετα δεν πεφτει οπως σε εμενα και αν λειπεις πχ 5 μερες πρεπει να ψαχνεις να βρεις ιντερνετ για το κατεβασεις σε small για να μην σου τρωει τσαμπα τα 78 rapids. δεν γινονται αυτα τα πραγματα εν ετη 2010 και ευχομαι με αυτη την κινηση η rapid να χασει χιλιαδες πελατες.
SCORPIO777 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Eίμαι στο rapidbig , πέρασε η μέρα, έγινε νέο billing και πάλι είμαι στο rapidbig, ασχετα αν έχω minimum package το small. Πάω να βάλω μέγιστο το medium και δε το δέχεται, μου γράφει ERROR: rperday is bigger than maxrperday. Consider adjusting maxrperday.Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση για να αλλάξω σε rapidsmall? Δεν μπορεις να κανεις και πολλα.περιμενεις καρτερικα να σου φαει τα rapids που πρεπει για να χορτασει και οταν χωνεψει θα σε κατεβασει στο small.εγω ειμαι περιεργος να δω μεχρι που θα φτασει τελικα αυτη η κοροιδια.
fabiawrc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 και ο βλακας πριν λιγες μερες μου εληξε η συνδρομη διαβασα λιγο πριν αγορασω παλι και αλλα λογω οτι δεν ξερω καλα αγγλικα την πατησα..αλλα και αγλικα καλυτερα να ηξερα το κανανε τοσο μπερδεμενο που δεν εβγαζες και ακρη. μακρια πλεον και κριμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 φαίνεται έπεσε τόσο πολύ κράξιμο, που τα βρήκαν σκούρα και το άλλαξαν πάλι
antonl Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Κάπως καλύτερα αλλά θέλει δουλειά ακόμα. Κράξιμο κι αποχωρήσεις κάνουν δουλειά φαίνεται (αυτό έλειπε)...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει, οι uploaders τώρα δεν έχουν κίνητρο να ανεβάσουν αρχεία γιατί δεν κερδίζουν rapidpoints! + το κόστος για να διατηρήσουν τα αρχεία πάνω στον server...
fabiawrc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 99 rapid για 30gb το μηνα?και για καθε 5gb θα σου τρωει 14 rapids ε?
newfather Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 99 rapid για 30gb το μηνα?και για καθε 5gb θα σου τρωει 14 rapids ε? μεγαλύτερη κλοπή ραπιντς και όπως φαίνεται η rapidshare είναι κι αυτή μέσα στην οικονομική κρίση. Ως φαίνεται έχανε πολλά λεφτά από αυτούς που παίρνανε τους πόντους ανεβάζοντας αρχεία και γι'αυτό τα έκοψε και ανεβάζεικατά πολύ το κόστος του να κατεβάζεις ασύστολα
antonl Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 μεγαλύτερη κλοπή ραπιντς και όπως φαίνεται η rapidshare είναι κι αυτή μέσα στην οικονομική κρίση. Ως φαίνεται έχανε πολλά λεφτά από αυτούς που παίρνανε τους πόντους ανεβάζοντας αρχεία και γι'αυτό τα έκοψε και ανεβάζεικατά πολύ το κόστος του να κατεβάζεις ασύστολα Ε εντάξει όχι και μεγαλύτερη «κλοπή» σε σχέση με το προηγούμενο σύστημα. Πριν ήθελες minimum 4*30=120 rapids/month για 30GB τα οποία μάλιστα αν δεν τα κατέβαζες στην ώρα τους τα χανες.
newfather Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Ε εντάξει όχι και μεγαλύτερη «κλοπή» σε σχέση με το προηγούμενο σύστημα.Πριν ήθελες minimum 4*30=120 rapids/month για 30GB τα οποία μάλιστα αν δεν τα κατέβαζες στην ώρα τους τα χανες. σωστός τώρα μόλις το υπολόγιζα. Μας έχει τρελάνει η RS. Να δούμε αν δεν το ξανααλλάξουν. Οπότε καταργούνται τα πακέτα και απλοποιούνται λίγο τα πράγματα
ahristos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Ως φαίνεται έχανε πολλά λεφτά από αυτούς που παίρνανε τους πόντους ανεβάζοντας αρχεία Όντως... Εγώ όταν ανέβασα εκείνο το σίριαλ της δεκαετίας του 70 ούτε σκέφτηκα ότι θα το κατεβάζανε 900 άτομα. Μετά είδα ότι κέρδισα 7 μήνες δωρεάν.
nzeppos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Ναι αλλά με αυτά που κάνουν θα 'θελα να 'ξερα πόσοι από αυτούς τους 900 θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την RS.
MasterX Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 εμενα δεν φαινεται να ενεργοποιηθηκε το νεο συστημα..
manost Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Επειδή το τελευταίο νέο δεν το κατάλαβα... πόσα Gb μπορείς να κατεβάζεις την ημέρα;
newfather Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Επειδή το τελευταίο νέο δεν το κατάλαβα... πόσα Gb μπορείς να κατεβάζεις την ημέρα;30 το μήνα κι άμα θες κι άλλα αγοράζεις ---------- Προσθήκη στις 23:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:36 ---------- το καλό είναι ότι τώρα δε χάνεις τα GB που δεν κατέβασες τις προηγούμενες μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα