spirosta Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Αν υπάρξει πρόβλημα να τους πεις ότι κατεβάζει και ο υπολογιστής στη δουλειά σου...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μα είναι τσεκαρισμένο ότι δυο ip δεν δημιουργούν πρόβλημα. Και σιγά μην δεχόντουσαν τον "υπολογιστή στη δουλειά" ως επιχείρημα.
tonypapadovic Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Αφού έκανα τα κόλπα του spirosta (thanx! thanx!) κατέβασα 20 parts από κάτι. Πριν τις ρυθμίσεις είχα κατεβάσει άλλα 20 από το ίδιο κάτι. Ε, στα πρώτα 20 μου έβγαλε κάποια corrupted ενώ σε αυτά που κατέβασα μετά το login στο IE όλα καλά! Μακάρι να έπαιζε αυτό ρόλο...
x_vagos_x Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά αυτό ήταν, το διαπίστωσα κι εγώ... Ακόμη και με non-premium downloads το έκανε ... !
spirosta Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Εντάξει λοιπόν κατωχυρώνω την πατέντα... Αό εδώ και πέρα ζητώ 1Ε για σας πω τη λύση... Τεσπα... Ατή τη φορά σας τη χαρίζω...
ppetr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Λετε για αυτο να μην ειχα προβλημα εγω ???? Πιστος στον internet explorer .... :-D Πεστα ρε Γιάννη. Και τώρα με τον 7 ποιος μας πιάνει!
x_vagos_x Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Καλά μην τον θεοποιήσουμε κιόλας... Μια χαρά καλύτεροι είναι οι Opera & Firefox, Maxthon... Απλά το RS είναι έτσι προγραματισμένο για dls από IE...
agoraki_23 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Από χτες βράδι όντως ότι έχω κατεβάσει είναι κανονικό και δε βγαίνει corrupt. Eλπίζω να έπαιξε ρόλο το...ξεχεστήριο μέιλ που τους έστειλα για το λόγο αυτό!!! Ρε παιδιά σε ένα βράδι με φουλ 100άρα κατέβαζα τα 4 γίγα μέχρι τις 12 το πρωί . Φαντάζομαι δηλαδή τους 2 mbit σε 5-6 ώρες θα τα χαν τσακίσει! Καλά κάναν και βγάλαν το λίμιτ, αν είχα 2 mbit θα το σκεφτόμουν να παιρνα rapidshare premium!Ένα παιχνίδι καλό μεγάλο να κατεβάσεις πάνε τα 2,5 gb... Kαλά κάνανε και θα τους βγει σε καλό στη τελική.
tonypapadovic Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Και σε μένα τίποτε δεν είναι corrupt. Ένα καλό παιχνίδι μεγάλο θα έκανες 2 μέρες να το κατεβάσεις (γιατί θα ήταν σίγουρα πάνω από 4 giga!) Δίκιο έχεις, μικρό ήταν το Limit και εντωμεταξύ τοχες αναφέρει και λίγες μέρες πριν, σωστά; Λέτε να διαβάζουν insomnia οι του rapidshare;
agoraki_23 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Και σε μένα τίποτε δεν είναι corrupt. Ένα καλό παιχνίδι μεγάλο θα έκανες 2 μέρες να το κατεβάσεις (γιατί θα ήταν σίγουρα πάνω από 4 giga!) Δίκιο έχεις, μικρό ήταν το Limit και εντωμεταξύ τοχες αναφέρει και λίγες μέρες πριν, σωστά; Λέτε να διαβάζουν insomnia οι του rapidshare; Καλά ντε μη με δείρεις!!!Που το ανέφερα και πάλι! Πλάκα κάνω. Πάντως δε ξέρω τι στο καλό έκαναν αλλά μέχρι τώρα συνχείζω και δεν έχω corrupt τίποτα.Μη τους ματιάσω!
tonypapadovic Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Και γω δεν έχω corrupt! Και πέρασα και τα 4 giga(με μια γρήγορη ματιά)! A, και εννούσα ότι είχες αναφέρει το limit ως αρνητικό πριν κάνει την αλλαγή το rapid! Για καλό το είπα!!!
agoraki_23 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Απάντηση της rapidshare για τα corrupt αρχεία Dear Sir or Madam, we're currently working to solve the problem. Please be patient, the issue will be solved very soon. Please have also a look at our news-site since that's the place where all news are published. Thanks. http://rapidshare.com/en/news.html Best regards, RapidShare AG - Support Team [email protected] Από τα mirror preselections(cogent,telia κτλ) ποιο είναι το καλύτερο,ταχύτερο και πιο αξιόπιστο?Γνωρίζει κανείς?
agoraki_23 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δε ξέρω αν το ρποσέξατε αλλά το url checker που μπορούσες να ελέγξεις αν υπάρχουν τα αρχεία που θέλεις το χουν βγάλει απ τις επιλογές. Λέτε να τους την είπαν?Για παράνομα αρχεία? Και μια ερώτηση αρχεία μορφής file.av,file.avi,file.avi.001,file.avi.003 με ποιο πρόγραμμα ανοίγουν? Γιατί με winrar και media player δεν τα αναγνωρίζει καθόλου...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Είτε θα κάνεις rename το extension σε ".avi", είτε θα τα ενώσεις με κάποιο πρόγραμμα όπως το hj-join.
spirosta Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Από χτες βράδι όντως ότι έχω κατεβάσει είναι κανονικό και δε βγαίνει corrupt.Eλπίζω να έπαιξε ρόλο το...ξεχεστήριο μέιλ που τους έστειλα για το λόγο αυτό!!! Ρε παιδιά σε ένα βράδι με φουλ 100άρα κατέβαζα τα 4 γίγα μέχρι τις 12 το πρωί . Φαντάζομαι δηλαδή τους 2 mbit σε 5-6 ώρες θα τα χαν τσακίσει! Καλά κάναν και βγάλαν το λίμιτ, αν είχα 2 mbit θα το σκεφτόμουν να παιρνα rapidshare premium!Ένα παιχνίδι καλό μεγάλο να κατεβάσεις πάνε τα 2,5 gb... Kαλά κάνανε και θα τους βγει σε καλό στη τελική. Με το IDM και αφού είμαι σε "καλή" γραμμή 2Μb κατεβάζω από τις 12 το βράδυ μέχρι τις το πρωί.. περίπου 5-6GB... κατεβάζει όμως σταθερά με 220-236 παραπάνω δεν πάει... Αλλά και με το limit που είχαν μια χαρά ήμουν αφού το μοιράζομαι και εγώ και γενικα δεν κατεβάζω ότι βρω μπροστά μου.. Τώρα που το κάνω τα μισα τουλάχιστον μόλις δω τι είναι τα σβήνω αν δεν θέλω να τα κρατήσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα