Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφού έκανα τα κόλπα του spirosta (thanx! thanx!) κατέβασα 20 parts από κάτι. Πριν τις ρυθμίσεις είχα κατεβάσει άλλα 20 από το ίδιο κάτι. Ε, στα πρώτα 20 μου έβγαλε κάποια corrupted ενώ σε αυτά που κατέβασα μετά το login στο IE όλα καλά! Μακάρι να έπαιζε αυτό ρόλο...

Δημοσ.

Παιδιά αυτό ήταν, το διαπίστωσα κι εγώ... Ακόμη και με non-premium downloads το έκανε ... !

Δημοσ.

Εντάξει λοιπόν κατωχυρώνω την πατέντα... Αό εδώ και πέρα ζητώ 1Ε για σας πω τη λύση...

Τεσπα... Ατή τη φορά σας τη χαρίζω...

Δημοσ.
Λετε για αυτο να μην ειχα προβλημα εγω ???? Πιστος στον internet explorer ....:-D :-D :-D

Πεστα ρε Γιάννη. Και τώρα με τον 7 ποιος μας πιάνει!

Δημοσ.

Καλά μην τον θεοποιήσουμε κιόλας... Μια χαρά καλύτεροι είναι οι Opera & Firefox, Maxthon... Απλά το RS είναι έτσι προγραματισμένο για dls από IE...

Δημοσ.

Από χτες βράδι όντως ότι έχω κατεβάσει είναι κανονικό και δε βγαίνει corrupt.

Eλπίζω να έπαιξε ρόλο το...ξεχεστήριο μέιλ που τους έστειλα για το λόγο αυτό!!!

Ρε παιδιά σε ένα βράδι με φουλ 100άρα κατέβαζα τα 4 γίγα μέχρι τις 12 το πρωί .

Φαντάζομαι δηλαδή τους 2 mbit σε 5-6 ώρες θα τα χαν τσακίσει!

Καλά κάναν και βγάλαν το λίμιτ, αν είχα 2 mbit θα το σκεφτόμουν να παιρνα rapidshare premium!Ένα παιχνίδι καλό μεγάλο να κατεβάσεις πάνε τα 2,5 gb...

Kαλά κάνανε και θα τους βγει σε καλό στη τελική.

Δημοσ.

Και σε μένα τίποτε δεν είναι corrupt. Ένα καλό παιχνίδι μεγάλο θα έκανες 2 μέρες να το κατεβάσεις (γιατί θα ήταν σίγουρα πάνω από 4 giga!) Δίκιο έχεις, μικρό ήταν το Limit και εντωμεταξύ τοχες αναφέρει και λίγες μέρες πριν, σωστά;

Λέτε να διαβάζουν insomnia οι του rapidshare;

Δημοσ.
Και σε μένα τίποτε δεν είναι corrupt. Ένα καλό παιχνίδι μεγάλο θα έκανες 2 μέρες να το κατεβάσεις (γιατί θα ήταν σίγουρα πάνω από 4 giga!) Δίκιο έχεις, μικρό ήταν το Limit και εντωμεταξύ τοχες αναφέρει και λίγες μέρες πριν, σωστά;

Λέτε να διαβάζουν insomnia οι του rapidshare;

Καλά ντε μη με δείρεις!!!Που το ανέφερα και πάλι!

Πλάκα κάνω.

Πάντως δε ξέρω τι στο καλό έκαναν αλλά μέχρι τώρα συνχείζω και δεν έχω corrupt τίποτα.Μη τους ματιάσω!

Δημοσ.

Και γω δεν έχω corrupt! Και πέρασα και τα 4 giga(με μια γρήγορη ματιά)!

A, και εννούσα ότι είχες αναφέρει το limit ως αρνητικό πριν κάνει την αλλαγή το rapid! Για καλό το είπα!!!

Δημοσ.

Απάντηση της rapidshare για τα corrupt αρχεία

Dear Sir or Madam,

we're currently working to solve the problem. Please be patient, the

issue will be solved very soon.

Please have also a look at our news-site since that's the place where

all news are published.

Thanks.

http://rapidshare.com/en/news.html

Best regards,

RapidShare AG - Support Team

[email protected]

Από τα mirror preselections(cogent,telia κτλ) ποιο είναι το καλύτερο,ταχύτερο και πιο αξιόπιστο?Γνωρίζει κανείς?

Δημοσ.

Δε ξέρω αν το ρποσέξατε αλλά το url checker που μπορούσες να ελέγξεις αν υπάρχουν τα αρχεία που θέλεις το χουν βγάλει απ τις επιλογές.

Λέτε να τους την είπαν?Για παράνομα αρχεία?

Και μια ερώτηση αρχεία μορφής file.av,file.avi,file.avi.001,file.avi.003

με ποιο πρόγραμμα ανοίγουν?

Γιατί με winrar και media player δεν τα αναγνωρίζει καθόλου...

Δημοσ.
Από χτες βράδι όντως ότι έχω κατεβάσει είναι κανονικό και δε βγαίνει corrupt.

Eλπίζω να έπαιξε ρόλο το...ξεχεστήριο μέιλ που τους έστειλα για το λόγο αυτό!!!

Ρε παιδιά σε ένα βράδι με φουλ 100άρα κατέβαζα τα 4 γίγα μέχρι τις 12 το πρωί .

Φαντάζομαι δηλαδή τους 2 mbit σε 5-6 ώρες θα τα χαν τσακίσει!

Καλά κάναν και βγάλαν το λίμιτ, αν είχα 2 mbit θα το σκεφτόμουν να παιρνα rapidshare premium!Ένα παιχνίδι καλό μεγάλο να κατεβάσεις πάνε τα 2,5 gb...

Kαλά κάνανε και θα τους βγει σε καλό στη τελική.

Με το IDM και αφού είμαι σε "καλή" γραμμή 2Μb κατεβάζω από τις 12 το βράδυ μέχρι τις το πρωί.. περίπου 5-6GB... κατεβάζει όμως σταθερά με 220-236 παραπάνω δεν πάει...

Αλλά και με το limit που είχαν μια χαρά ήμουν αφού το μοιράζομαι και εγώ και γενικα δεν κατεβάζω ότι βρω μπροστά μου.. Τώρα που το κάνω τα μισα τουλάχιστον μόλις δω τι είναι τα σβήνω αν δεν θέλω να τα κρατήσω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...