Sadako Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Εμένα πάντως με το νέο σύστημα θα μου κρατήσει παραπάνω ο λογαριασμός.. Στο RapidSmall, λίστα στο flashget για να κατεβάζω αν θέλω το 1GB τη μέρα.. Ειδικά αν ισχύουν και οι happy hours, ζάχαρη.. Πολλές φορές έπιανα τον εαυτό μου να κατεβάζει κάτι μόνο και μόνο για να μην πάει χαράμι το traffic balance.. Βλαχολογική, το ξέρω Κι έτσι έχω γεμίσει τους σκληρούς με μαλακίες...
newfather Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 ξέρει κανείς ποιο το όφελος πλέον του να ανεβάζεις και να κρατάς αρχεία στο λογαριασμό σου καθώς αν έχεις μεγάλο αποθηκευτικό χώρο θα σε χρεώνουν πολλά rapids?
patrickdrd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 ρε παιδια, πως γινεται να σβησουμε αρχεια; παλευω ποση ωρα να σβησω 1 gb ωστε να παω στο rapidsmall, κι ενω δειχνει να το κανει, μου τα ξαναεμφανιζει, ειτε ενα-ενα τα κανω ή μαζικα, το ιδιο το αποτελεσμα :S
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 ρε παιδια, πως γινεται να σβησουμε αρχεια; παλευω ποση ωρα να σβησω 1 gb ωστε να παω στο rapidsmall, κι ενω δειχνει να το κανει, μου τα ξαναεμφανιζει, ειτε ενα-ενα τα κανω ή μαζικα, το ιδιο το αποτελεσμα :S Εγω ενα ενα μου τα εσβησε.Δοκιμασα να κλικαρω αριστερα πολλα αλλα μετα δεν ξερω πως σβηνουν.
patrickdrd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 εγω παω στον file manager, παταω delete entry απο δεξια, μαρκαρω μετα να τα σβησει χωρις να τα στειλει στο trash can, εξαφανιζεται απο την λιστα, αλλα οταν κανω refresh τα αρχεια εμφανιζονται ξανα
newfather Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Εγω ενα ενα μου τα εσβησε.Δοκιμασα να κλικαρω αριστερα πολλα αλλα μετα δεν ξερω πως σβηνουν. εγώ μετέφερα αρχεία σε άλλο λογαριασμό επιλέγοντας τα όλα δηλ. τα 100 που είχε η σελίδα και πάτησα μεταφορά και οκ. Απλά δεν εμφανίζονται να έχουν επιλεγεί (μαλλον χρειάζεται βελτίωση το σύστημα). Δείτε αν δουλέψει και σε εσάς για διαγραφή γιατί μάλλον θα μου χρειαστεί κι εμένα . Τελικά τι χρειάζονται τα αρχεία και ποιος ο λόγος να είσαι uploader?
patrickdrd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 προσπαθησα να φτιαξω φακελο να μεταφερω εκει μεσα αυτα που θελω να σβησω και μου βγαλε: "This function is not unlocked within your hosting package" τιν αυτα ρε γμτ; δεν μπορουμε να σβησουμε 2-3 αρχεια; τα αρχεια φιλε που κανει upload ο καθενας, σου δινουν τα points, οποτε, μπορεις να χεις λογαριασμο χωρις να πληρωνεις ουτε ευρω
newfather Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 προσπαθησα να φτιαξω φακελο να μεταφερω εκει μεσα αυτα που θελω να σβησω και μου βγαλε: "This function is not unlocked within your hosting package" τιν αυτα ρε γμτ; δεν μπορουμε να σβησουμε 2-3 αρχεια; τα αρχεια φιλε που κανει upload ο καθενας, σου δινουν τα points, οποτε, μπορεις να χεις λογαριασμο χωρις να πληρωνεις ουτε ευρω έχεις ενημερωθεί για τις νέες αλλαγές? ποια points μου λες?
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 προσπαθησα να φτιαξω φακελο να μεταφερω εκει μεσα αυτα που θελω να σβησω και μου βγαλε: "This function is not unlocked within your hosting package" τιν αυτα ρε γμτ; δεν μπορουμε να σβησουμε 2-3 αρχεια; τα αρχεια φιλε που κανει upload ο καθενας, σου δινουν τα points, οποτε, μπορεις να χεις λογαριασμο χωρις να πληρωνεις ουτε ευρω Εμενα ενα ενα τα σβηνει.Πολλα μαζι δεν μπορω να σβησω και δεν ξερω πως.
patrickdrd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 έχεις ενημερωθεί για τις νέες αλλαγές? ποια points μου λες? Free RapidPoints: & Premium RapidPoints: αυτα υπηρχαν εξαπανεκαθεν και τα αλλαζεις με λογαριασμους
newfather Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Free RapidPoints: & Premium RapidPoints: αυτα υπηρχαν εξαπανεκαθεν και τα αλλαζεις με λογαριασμους δεν με κατάλαβες. μιλάω για ΤΩΡΑ που δεν αναφέρονται πουθενα αυτά τα πόιντς που λες, φίλε μου, οπότε οι uploaders τον π... κατά το κοινώς λεγόμενο από εδώ και στο εξής ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ??? Αυτό λέω
guardianx71 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Free RapidPoints: & Premium RapidPoints: αυτα υπηρχαν εξαπανεκαθεν και τα αλλαζεις με λογαριασμους Μόνο εώς τις 6 Ιουλίου μπορείς να τα αλλάξεις σε rapids αρκεί να έχεις ισόποσα free & premium ( π.χ 1000 premium & 1000 free) . Μετά τις 06/07 τέλος και αυτό
patrickdrd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 δεν με κατάλαβες. μιλάω για ΤΩΡΑ που δεν αναφέρονται πουθενα αυτά τα πόιντς που λες, φίλε μου, οπότε οι uploaders τον π... κατά το κοινώς λεγόμενο από εδώ και στο εξής ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ??? Αυτό λέω γιατι, πρεπει να χει καποιο "νοημα"; αυτοι που σιντάρουν τα τορρεντς δλδ τι κερδιζουν;
newfather Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 γιατι, πρεπει να χει καποιο "νοημα";αυτοι που σιντάρουν τα τορρεντς δλδ τι κερδιζουν; ναι θα ανεβάζουν για την ψυχή της μάνας τους. στα τορεντς κερδίζουν σε ratio
patrickdrd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 βρε τσιφουτη (πλακα κανω φυσικα), υπαρχει και κοσμος που μοιραζει για το... ονορε, εχεις δει κατι ratio που εχουν μερικοι seeders; 50+ και δεν συμμαζευεται... θελω να πω οτι μοιραζομαστε και καλο ειναι να μοιραζομαστε, οχι γιατι μας το επιβαλει καποιος, αλλα επειδη αυτο ειναι το νοημα ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα