wert Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Το μόνο που κατάλαβα είναι να μην κάνω κάποια ανανέωση ή τέλος πάντον να τους δώσω έστω και ένα € γιατί πλέον δεν το αξίζουν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Το μόνο που κατάλαβα είναι να μην κάνω κάποια ανανέωση ή τέλος πάντον να τους δώσω έστω και ένα € γιατί πλέον δεν το αξίζουν. Μια κουβεντα ειναι .Αν δεν βρεθει αλλο ...σπιτι τι θα κανουμε ? Θα κοψουμε το κατεβασμα ?:cry::cry::cry:
guardianx71 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Παιδιά μέχρι τώρα οι uploaders τα ανέβαζαν στο rapidshare γιατι με το rapidpoints που τους εδιναν είχαν κέρδος. Τώρα το κέρδος κόπηκε , οπότε λογικό είναι να την κάνουν για άλλη υπηρεσία . Όπως καθιερώθηκε το rapidsh*t ,έτσι θα καθιερωθεί και το άλλο. Εγώ πάντως ένα κατάλαβα: ποτέ ξανά πάνω από 6μηνη συνδρομή
ahristos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Παιδιά μέχρι τώρα οι uploaders τα ανέβαζαν στο rapidshare γιατι με το rapidpoints που τους εδιναν είχαν κέρδος. Τώρα το κέρδος κόπηκε , οπότε λογικό είναι να την κάνουν για άλλη υπηρεσία . Όπως καθιερώθηκε το rapidsh*t ,έτσι θα καθιερωθεί και το άλλο.Εγώ πάντως ένα κατάλαβα: ποτέ ξανά πάνω από 6μηνη συνδρομή Εντάξει δεν είναι τόσο κακός ο κόσμος... Εγώ ότι ανέβασα ήταν επειδή είδα ότι δεν υπήρχε. Ένα αγαπημένο σίριαλ της δεκαετίας του 70, μια συναυλία ενός αγαπημένου συγκροτήματος κλπ. όλα με τη λέξη αγαπημένο μέσα Μπορεί να μη δεις τώρα 100 άτομα να ανεβάζουν το καινούριο Nero αλλά κάποιος θα το ανεβάσει στο Rapidshare μόνο και μόνο για το ευχαριστώ που θα του πεις. Αν μη τι άλλο, το Rapidshare μου φέρθηκε καλά σαν ελεύθερο χρήστη και μου έδινε αρκετή ταχύτητα όταν υπήρχε διαθέσιμη, όπως και το Megaupload (μέχρι 15Mbps ) και το Hotfile (μέχρι 4Mbps). Θα αποφύγω βέβαια τα Sharingmatrix depositfiles και άλλα τέτοιου τύπου που σου δίνουν πάντα μια γελοία μικρή ταχύτητα βρέξει-χιονίσει.
wert Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μια κουβεντα ειναι .Αν δεν βρεθει αλλο ...σπιτι τι θα κανουμε ? Θα κοψουμε το κατεβασμα ?:cry::cry::cry: Καλό είναι να κάνουμε λίγο κράτει μέχρι να το ρίξουμε στο εναλλακτικό κατεβαστήρι. Το έχει πάρει πάνω του το rapidshare και μας κάνει ότι θέλει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Τα τελευταία χρόνια με τις αλλαγές που κάνει το RS, πολλές φορές, πολλοί είπαν <<τέρμα το rs>> ή προσπάθησαν να αλλάξουν host, αλλά μάταια. Μερικά πράγματα στο internet και στον κόσμο των υπολογιστών, αλλάζουν δύσκολα..
greenmachine Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Λοιπόν, για να καταλάβω..Εγώ δεν είμαι power-χρήστης της υπηρεσίας. Υπάρχουν μέρες που δεν κατεβάζω τίποτα, και άλλες που κατεβάζω max 10 GB/day( λόγω χαμηλής ταχύτητας που έχω). Ας πούμε παίρνω το RapidBig (κόστος=78 rapids) που μου δίνει μια άνεση, με τα 20gb/day. Eστω λοιπόν, πληρώνω 50€ για 5000 rapids. Aυτό σημαίνει ότι τα 50 € που έδωσα θα μου κρατήσουν για 5000/78 μέρες = 65 μέρες μόνο (!!!!). Δηλαδή εκεί που έδινα 65 € το χρόνο και είχα απεριοριστο σχεδον trafiic share (λόγω της χρήσης που του κάνω), τώρα πρέπει ανα 2μηνο, 3μηνο να δίνω τα ίδια λεφτά??? Κατάλαβα καλα, ή κάτι μου διαφέυγει? Αν είναι έτσι, γ*** το σπίτι τους μέσα..
patrickdrd Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 οχι βρε, δεν παει ετσι, ολες τις μερες θα εισαι στο 1 gb/μερα, δλδ 4 rapids, κι οταν θες να κατεβασεις, μονο για κεινη την ημερα θα πληρωνεις 78 rapids, μετα ξαναγυρνας στο 1 gb, δλδ 4 παλι την ημερα, για κανε τους υπολογισμους να δεις αν συμφερει σε σχεση με το παλιο, γιατι ενδιαφερει πολλους
ikaruga24 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Παιδια εχει κανεις απο εσας Cryptload? Για καποιο λογο εδω και λιγη ωρα σταματησε να αναγνωριζει το premium Rapidshare account μου. Να πω οτι κανονικα και με download manager κατεβαζει κανονικα απλα το Cryptload αδυνατει να αναγνωρισει το premium account και κοκκινιζει ολα μου τα downloads. Χρησιμοποιω Cryptload εδω και καιρο και πρωτη φορα κανει κατι τετοιο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 καποιος να εξηγησει τι παιζει ? Μαλλον οτι εχεις ανεβασμενα 10 γιγα και δικαιουσαι 1 γιγα καθε μερα να κατεβασεις χωρις δικαιωμα μεταφορας τυχον υπολοιπου και εισαι στο small πακετο.
yanc Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Aν καταλαβα καλα μπορεις να αλλαζεις πακετο ανα πασα στιγμη ανεβαζοντας ετσι το οριο download αλλα και ξοδευοντας γρηγοροτερα τους ποντους που εχεις. Και υποψιαζομαι οτι το υπολοιπο των GB που θα αφηνεις χωρις να κατεβασεις(...πχ επιλεγεις Rapidbig για 20gb και κατεβαζεις μονο 15, δηλαδη μενουν 5 αχρησιμοποιητα)ΧΑΝΕΤΑΙ και δεν μεταφερεται στην επομενη μερα και επισης δε σου επιστρεφονται τα αναλογα rapids πισω. Ελπιζω να κανω λαθος, διορθωστε με οπου χρειαζεται μπας και βγαλουμε ακρη... Α και αυτο ειναι αισχρο: "Please note that a downgraded package will be activated on the next day". Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2010 από yanc
guardianx71 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Aν καταλαβα καλα μπορεις να αλλαζεις πακετο ανα πασα στιγμη ανεβαζοντας ετσι το οριο download αλλα και ξοδευοντας γρηγοροτερα τους ποντους που εχεις.Και υποψιαζομαι οτι το υπολοιπο των GB που θα αφηνεις χωρις να κατεβασεις(...πχ επιλεγεις Rapidbig για 20gb και κατεβαζεις μονο 15, δηλαδη μενουν 5 αχρησιμοποιητα)ΧΑΝΕΤΑΙ και δεν μεταφερεται στην επομενη μερα και επισης δε σου επιστρεφονται τα αναλογα rapids πισω. Ελπιζω να κανω λαθος, διορθωστε με οπου χρειαζεται μπας και βγαλουμε ακρη... Α και αυτο ειναι αισχρο: "Please note that a downgraded package will be activated on the next day". Δυστυχώς σωστός σε όλα. Το θέμα είναι αν ξεπεράσουμε το 1 GB download πάει αυτόματα στο medium ή όχι
greenmachine Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Πάντως εδώ και κανα 2ωρο το traffic είναι απεριόριστο (μέχρι αυριο ίσως) (Mάλλον βλακείες λέω..) ------------ Καλά, πάντως το νέο σύστημα είναι ΑΘΛΙΟ ΑΘΛΙΟ ΑΘΛΙΟ και δε συμφέρει καθόλου σε σχέση με το παλιό, αφού όπως φαίνεται δε γίνεται accumulatated το αχρησιμοποίητο traffic
ikaruga24 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Παιδια εχει κανεις απο εσας Cryptload? Για καποιο λογο εδω και λιγη ωρα σταματησε να αναγνωριζει το premium Rapidshare account μου. Να πω οτι κανονικα και με download manager κατεβαζει κανονικα απλα το Cryptload αδυνατει να αναγνωρισει το premium account και κοκκινιζει ολα μου τα downloads. Χρησιμοποιω Cryptload εδω και καιρο και πρωτη φορα κανει κατι τετοιο. Ακυρο το ποστ. Μολις εβγαλαν fix απο το Cryptload για το rapidshare. Ολα καλα πλεον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα