patrickdrd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 μαλλον με "Μεγιστο ημερισιο ογκο" θα δουλευει, δες το παραπανω πινακακι
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δεν βγαζω ακρη ...Οταν ξεκαθαρισει το θεμα καποιος να μας τα πει με λιγα λογια...
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Άκυρο - λάθος. Γιατι ακυρο ??? Μια χαρα link εδωσες.Φαινεται στο email που πηρα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δηλαδή(ς) το 1GB traffic θα αντιστοιχεί σε 4 Rapidpoints. Οπότε κάνουμε τον πολλαπλασιασμό και βρίσκουμε πόσα Rapidpoints θα πρέπει να έχουμε. Εκείνο που πρέπει να διευκρινιστεί είναι αν θα υπάρχει όριο στο κατέβασμα, αφού θα ξοδεύονται-υπολογίζονται πόντοι, και όχι GB πλέον. Όσα giga και να θέλουμε θα τα κατεβάζουμε, αρκεί βέβαια να έχουμε αγοράσει Rapidpoints. Σωστά τα λέω;
guardianx71 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 To θέμα (για τους downloaders τουλάχιστον) είναι όπως είπε και ο Patrickdrd τι γίνεται με το traffic που μας μένει κάθε μέρα. Δείτε λίγο και εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3446597#post3446597
gesamgr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 και δηλαδη αν εγω δωσω 5 euros και αγορασω 400 rapids και επιλεξω το rapidmedium σημαινει οτι θα μου φτασουν για 20 μερες? (400/20) ? και τι θα γινει αν δεν πιανω καθε μερα τα 5GB ? τιποτα χανονται λογικα ετσι? και αν εγω στο ενδιαμεσο θελω να αλλαξω και να παω πχ. στο rapidsmall θα μπορω να το κανω ωστε να μεινω περισσοτερο χρονο μεχρι να αγορασω ξανα rapids? γινεται ?
stefanos_79 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μια ερωτηση το Licence Manager που υπάρχει στα RapidSupersize ,RapidBusiness πακέτα τι είναι ρε παιδια;
guardianx71 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Μια ερωτηση το Licence Manager που υπάρχει στα RapidSupersize ,RapidBusiness πακέτα τι είναι ρε παιδια; Ουσιαστικά κάνεις licence τα αρχεία σου και όποιος τα θέλει τα πληρώνει. H μ@λ@κία της υπόθεσης για όσους θέλουν να το χρησιμοποιήσουν είναι ότι χρεώνουν 229 Rapids την μέρα δλδ περισσότερα από 10 ευρώ για 5 μέρες Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2010 από guardianx71
stefanos_79 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Για να καταλάβω ,ανεβάζω ενα αρχειο το κανω licence και το πουλάω σαν δικο μου στον καθένα που θελει να το κατεβασει? θα πουλαω παράνομο υλικό πχ αλμπουμ mp3 νόμιμα?που πηγαν τα πνευματικα δικαιωματα του καλλιτεχνη κλτ κτλ τι γινεται ρε παιδιά θα βγάζουν οι χρήστες λεφτά εις βαρος άλλων?
antonl Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ε καλά δε νομίζω να ναι ξέφραγο αμπέλι. Προφανώς θα υπάρχει κάποιος έλεγχος/κανόνες. Δεν έχω ψάξει περί licensing.
patrickdrd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 παιδες δεν εχω καταλαβει τπτ, γιατι δεν λεει οτι με 4 Rapids αγοραζεις 1 gb, οπως γραψατε μερικοι, αλλα 1 gb / την ημερα :S ειναι μια μιξη δλδ αυτου που λετε και του συστηματος που ισχυει εως τωρα, δλδ αν το κατεβασουμε αυτο το 1 gb, θα παιρνουμε απο το traffic-share, πως το λενε μαλλον... και καθε μερα θα μας προσθετουν καποιο ογκο ειναι λιγο ασαφες το ολο συστημα ουτως ή αλλως, και μου κανει εντυπωση πως ενω δεν διευκρινιζονται τα παντα, θελουν να το εφαρμοσουν τοσο αμεσα (μεθαυριο) :S
guardianx71 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Προφανώς θα απαγορεύεται να βάλεις υλικό που καλύπτεται από πνευματικα δικαιώματα και θα είναι μόνο για δικό σου υλικό. Τώρα κατα το πόσο θα τηρήτε είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό ---------- Προσθήκη στις 23:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:31 ---------- ειναι λιγο ασαφες το ολο συστημα ουτως ή αλλως,και μου κανει εντυπωση πως ενω δεν διευκρινιζονται τα παντα, θελουν να το εφαρμοσουν τοσο αμεσα (μεθαυριο) :S Όχι μόνο είναι ασαφές αλλά πάνε να το περάσουν στο ντούκου δίνοντας σου 4 μέρες ειδοποίηση με σουκου στο ενδιάμεσο δλδ πρακτικά 2 μέρες , γιατί μετά τις 29 θα πουν ότι δεν προλάβανε να αναγνώσουν και να απαντήσουν σε όλα τα mail που μαζεύτηκαν στις μη εργάσιμες μέρες
greenmachine Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Πραγματικά ακαταλαβίστικο..όποιος πάρει χαμπάρι τι παίζει, ας ποστάρει
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Πραγματικά ακαταλαβίστικο..όποιος πάρει χαμπάρι τι παίζει, ας ποστάρει Συμφωνω.Ειναι ακρως απαραιτητο.:cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα