MasterX Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δεν δοκιμάζεις και την παλιότερη έκδοση 1.73.128 καλύτερα; Όταν έβαλα την 1.9 δούλευε καλά, αλλά μετά από καναδυό βδομάδες μου παρουσίασε ένα άλλο απίστευτο πρόβλημα. Κατέβαζα 1 και στο RS έγραφε 4πλάσια ποσότητα Ευτυχώς το ελέγχω συχνά, αλλιώς θα μου είχε τελειώσει όλο το TrafficShare. Ενταξει, το προβλημα που αναφερεις ειναι γνωστο απο παλια και δεν με απασχολησε ιδιαιτερα (μεχρι που αρχισα να κατεβαζω HD movies)... Ψηνομαι ομως για καποιον αλλο...
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μιας που σε βρήκα, 2 ερωτηματα ακόμα, μηπως και ξέρεις σχετικά με το Flashget..Για το πρώτο κοίτα εδώ. Το δευτερο εχει να κανει με την αλλαγή του.. Το βαρέθηκα.. Πολλοι λένε οτι ειναι spyware και καλο ειναι να το αποφύγουμε.. Ωστόσο με βολευει η λογικη με την οποια δουλεύει.. Δεν δοκιμάζεις και την παλιότερη έκδοση 1.73.128 καλύτερα; Όταν έβαλα την 1.9 δούλευε καλά, αλλά μετά από καναδυό βδομάδες μου παρουσίασε ένα άλλο απίστευτο πρόβλημα. Κατέβαζα 1 και στο RS έγραφε 4πλάσια ποσότητα Ευτυχώς το ελέγχω συχνά, αλλιώς θα μου είχε τελειώσει όλο το TrafficShare. κι εγω την 1.7.3 εχω παιδια (για την ακρίβεια μια custom - διαμαντένια έκδοση (ή κάτι τέτοιο...)) κ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, κανενα προβλημα ουδεποτε δεν ειχα, θα σας την κανω upload κ θα δωσω εδω link να το δοκιμασετε αυτα περι spyware δεν τα πιστευω σε καμια περιπτωση οσο για την διαγραφη που λες, δεν μπορω να σε βοηθησω κ μου φαινεται δυσκολο να τα βρεις, σε τετοιες περιπτωσεις η μοναδικη λυση νομιζω ειναι εταιρεια recovery, αν δηλ εχασες κατι σημαντικο, για τοσο πολλα αρχεια κ χωρις να ξερεις τα ονοματα τους κομματακι δυσκολο, εγω παντως κατεβαζω rar συνηθως, τα κανω extract, σβηνω τα rar αμεσως, κι οταν δω κ το περιεχομενο του, το σουταρω κι αυτο, ποτε δεν βλεπω κατι που χω ξαναδει, ανακυκλωση μωρε, σβηνουμε τα παλια για να περασουμε φρεσκο πραμα, εξαλλου στην εποχη που ζουμε, οποτε κ οταν χρειαστουμε κατι, το ξανακατεβαζουμε, απλο >http://rapidshare.com/files/337179099/fg.rar Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2010 από patrickdrd
MasterX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 thanks patrickdrd... Τελικά δοκιμασα το Recuva που βρήκε και τα ονοματα των αρχείων και τωρα κανει ανακτηση. Βέβαια δεν ηταν πολυ σημαντικα αρχεία, απλα μονο για τον χρονο που μου εφαγαν να τα βρω και να τα κατεβάσω..
Xorxhs! Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 σιγουρα εχει απαντηθει,αλλα βοηθειστε το νεο premium account εχω...κατι το οποιο αποτελειται απο πολλα links πως μπορω να αποφυγω το αεναο copy-paste των links ξεχωριστα ενα-προς-ενα? χρησιμοποιω flashget...
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 σιγουρα εχει απαντηθει,αλλα βοηθειστε το νεο premium account εχω...κατι το οποιο αποτελειται απο πολλα links πως μπορω να αποφυγω το αεναο copy-paste των links ξεχωριστα ενα-προς-ενα? χρησιμοποιω flashget... Τα μαρκαρεις ολα μαζι και τα κανεις επικοληση στο Flshget ή οποιον αλλο download manager.
Xorxhs! Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Τα μαρκαρεις ολα μαζι και τα κανεις επικοληση στο Flshget ή οποιον αλλο download manager. ενω εχω δηλωσει στο site manager τα account details για το premium account που εχω στο rapidshare, μου κατεβαζει 30 kb απο καθε part ως finished.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ενω εχω δηλωσει στο site manager τα account details για το premium account που εχω στο rapidshare, μου κατεβαζει 30 kb απο καθε part ως finished..... Μηπως τα links ειναι σβημσενα ? Στο κανει σε ολα ??? Για δοκιμασε free download manager.
ahristos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Την ώρα που ανοίγει το παραθυράκι για το που θα τα σώσει, είναι επιλεγμένο το Login to Server, και έχει τα στοιχεία σου;
Xorxhs! Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 εκει στο παραθυρακι αν δωσω τα στοιχεια, τα κατεβαζει.Καθε φορα θα πρεπει να δινω τα στοιχεια? ...
ahristos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Όχι, την πρώτη φορά που κατέβασα και τσέκαρα το Login to Server (σύνδεση με τον διακομιστή), το κράτησε. Από τότε μόνο όταν κατεβάζω από αλλού ασχολούμαι, να το ξετσεκάρω προσωρινά δηλαδή.
dimitris2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Τα 25gb που έχει ως όριο είναι για περίοδο ενός μήνα έτσι;
ahristos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Τα 25gb που έχει ως όριο είναι για περίοδο ενός μήνα έτσι; Κατέβασέ τα και σε μερικές ώρες. Αυτό εννοείς;
dimitris2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Όχι δεν εννοούσα αυτό. εννοώ οτι δίνει 25gb λέει. Μόνο που αυτά έχουν διάρκεια για 1 μήνα; Δηλαδή αν σε 10 μέρες τα φτάσω, μετά θα πρέπει να περιμένω τον επόμενο;
ahristos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Κάθε βράδυ στις 1:00 προσθέτει 5GB. Άμα δεν κατεβάσεις για 5 μέρες θα μαζευτούν πάλι 25.
dimitris2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 ΑΑ δηλαδή το limit των 25gb είναι για 5 μέρες έτσι; Όχι ότι αν σε 5 μέρες κατεβάσω 25 μετά δεν θα έχω για τον υπόλοιπο μήνα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα