Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ πάντως άρχισα να ανεβάζω τα αρχεία με άλλο όνομα, κάτι που να μην παραπέμπει (τουλάχιστον στα αγγλικά :) ) στο περιεχόμενο.. Και έχουν κρατήσει αρκετές μέρες τα αρχεία..

Πολυ σωστη κινηση που πρεπει ολοι να ακολουθησουμε αν δεν το κανουμε ηδη.Αντα να καταλαβουν τι ειναι ενα αρχειο ... tralala.rar !!! Το να βαζουμε και pasword δεν ειναι ενα ακομα καλο μετρο ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημέρα, χρησιμοποιώ το rapidshare αρκετά μπορώ να πω! πληρώνω κάθε μήνα για να το χρησιμοποιήσω. είχα στείλει ενα email οτι έχουν αλλάξει κάποιοι όροι. δυστυχώς δεν το έχω! όταν μου έστειλε η rs email για να με ενημερώσει οτι έλειξε η μηνιαία συνδρομή πήγα να κάνω ανανέωση και βλέπω έχουν αλλάξει κάποια πράγματα!συνήθως όταν μου έστελνε email πάταγα το link να ανανεώσω και μετα επέλεγα την συνδρομή την οποία ήθελα και γινόταν ανανέωση. τώρα επιλέγω την συνδρομή, τρόπος πληρωμής και μετά activate! με τους καινούργιους όρους τι πρέπει να κάνεις δηλ?

έχω ψιλομπερδευτεί!!! όταν πάω να βάλω πληρωμή με paypal ζητάει τα στοιχεία! με rapidshare ζητάει reseller.... έχω εδώ και 1 χρόνο περίπου που έχω κάνει λογαριασμό στο rapishare και το χρησιμοποιώ όπως ανέφερα καθε μήνα! χρησιμοποιώ προπληρωμένη της eurobank. χρειάζεται να κάνω τπτ διαφορετικό απο αυτό που είχα κάνει? έχω χάσει λίγο την μπάλα......ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

δεν βλέπω και εγω, τωρα που κοιταω για δωρο απο το RS... αντε και εχουμε πολλους ποντους..

Εχω ενεργο το Security Lock, ελπιζω να μη φταιω αυτο..

(περυσι ηταν 3333 points για ένα μηνα, τα 1000 ηταν παλιοτερα οταν το ειχαν ξεκινησει..)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φτου το ξέχασα φέτος μετά από τις τελευταίες δυο χρονιές που πήρα 5-6 μήνες free.

Τέλος πάντων εδώ και ένα μήνα που έχω και Megaupload έχω βρει την υγειά μου χωρίς να σκέφτομαι όρια και τέτοιες αηδίες.

Δυσυχώς οι Ελληνες ξέρουν μόνο απο RS ακόμα..

Επεξ/σία από saxon
Δημοσ.

Εκανα λίγο edit το post μου για να μη μας παρεξηγήσουν..

Ηδη απάντησα σε 3 πμ το σταματάμε εδώ παιδιά, όποιος θέλει κάτι το ψάχνει και το βρίσκει και μόνος του όπως τα βρήκαν και άλλοι. Δεν είναι και τόσο δύσκολο.

Και τέλος πάντων το thread είναι για RS και ζητώ συγνώμη που έκανα αναφορά σε άλλο provider.

Δημοσ.

Ξερει κανεις γιατι τους τελευαιους μηνες, πολλα απο τα αρχεια που κατεβαζω απο RS (premium user) ειναι κατεστραμενα??

Μου βγαζει "The volume is corrupt" κατα την αποσυμπιεση...

Τοσα χρονια ειμαι premium user, δεν συνεβαινε αυτο.

Φταιει το RS, το Flashget, ή το hardware του υπολογιστη μου???

Δημοσ.

καλη χρονια master μου :-)

προσωπικα ελαχιστες φορες μου χει τυχει,

μετρημενες στα δακτυλα του ενος χεριου ενα πραμα :P

και τι εκανα; απλα ξανακατεβασα το αρχειο, οποτε ή που ειδα... χαϊρι, ή που δεν ειδα, οποτε... παραπονεθηκα στον uploader και το ανεβασε ξανα κι ολα jet :-)

Δημοσ.

Και σε μένα γινοταν αυτό...στις ταινίες βέβαια δεν υπήρχε πρόβλημα με μαρκαρισμένη την επιλογή "keep broken files" η "διατήρηση φθαρμένων αρχείων" στα ελληνικά, το πολύ πολύ να κάνει ένα κολληματάκι στιγμιαίο η ταινία.

Μετά από αναβάθμιση επεξεργαστή μνήμες και πέρασμα στα win7, σταμάτησε να βγάζει errors μια και καλή.

Το πιθανότερο να έφταιγαν οι μνήμες στην περίπτωσή μου αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος.

(Φυσικά την αναβάθμιση δεν την έκανα για το winrar :P , απλά έτυχε να προσέξω οτι γλύτωσα από τα errors)

Δημοσ.

Oh my friend patrickdrd....!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και σε σενα..

Χρόνια και ζαμάνια...

μου εφερες αυτόματα στο μυαλό τις εποχές που το RS μοίραζε δωρεάν premium και τα μοιραζόμασταν εδώ μέσα...!!! Ωραίες εποχές (καλοκαιράκι ήταν θυμάμαι)..

Οχι οτι δεν τα λεγαμε και πιο μετά, εισαι απο τους πιο στανταρ χρήστες του RS μαζί με κάποιους αλλους εδώ... :lol:

Σχετικά με τα corrupt files τωρα, σε μενα φταίει ή το Flashget, ή το hardware του υπολογιστη μου... Δεν το ειχα παλιοτερα και τωρα ειναι πολύ συχνό... Και βέβαια την δευτερη φορα που θα το ξανακατεβασω είναι ΟΚ. ΠΑΝΤΑ!

Αρα δεν φταίει το αρχείο και ο uploader ...

Μιας που σε βρήκα, 2 ερωτηματα ακόμα, μηπως και ξέρεις σχετικά με το Flashget..

Για το πρώτο κοίτα εδώ.

Το δευτερο εχει να κανει με την αλλαγή του.. Το βαρέθηκα.. Πολλοι λένε οτι ειναι spyware και καλο ειναι να το αποφύγουμε..

Ωστόσο με βολευει η λογικη με την οποια δουλεύει..

Τι θα προτεινες αυτη τη στιγμή για download manager???

Το FreeDownloader (νομιζω ετσι λεγεται) λεει τίποτα???

saxon αυτο που λες καποια σχεση πρεπει να εχει... το καιρο αυτο ειχα προσθεσει μια 512 μνημη στα 1024 που ειχε το συστημα μου..

Δημοσ.

Δεν δοκιμάζεις και την παλιότερη έκδοση 1.73.128 καλύτερα; Όταν έβαλα την 1.9 δούλευε καλά, αλλά μετά από καναδυό βδομάδες μου παρουσίασε ένα άλλο απίστευτο πρόβλημα. Κατέβαζα 1 και στο RS έγραφε 4πλάσια ποσότητα :fear:

Ευτυχώς το ελέγχω συχνά, αλλιώς θα μου είχε τελειώσει όλο το TrafficShare.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...