alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, μου ήρθε και μένα... τελειώνει ο χώρος τους...
nzeppos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Καιρός να λακίζουμε προς hotfile σιγά σιγά...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Καλά, όλο φεύγουμε από το RS, και όλο εκεί είμαστε. Προσπάθησα να ανεβάσω αρχεία στο NetLoad, και μου ζάλισε τον έρωτα...
nzeppos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Χεχε, πες το ψέματα. Είναι και η δύναμη της συνήθειας. Η καλύτερη λύση είναι ίσως η... συνεταιρική. Βρίσκετε 3-4 φίλους σας που ενδιαφέρονται και ο καθένας φτιάχνει μια συνδρομή σε διαφορετική εταιρία. Στη συνέχεια μοιράζεστε τα password. Με αυτόν τον τρόπο έχω ανά πάσα στιγμή κωδικούς για RS, NL, hotfile, storage.to, MU κλπ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Χεχε, πες το ψέματα. Είναι και η δύναμη της συνήθειας. Η καλύτερη λύση είναι ίσως η... συνεταιρική. Βρίσκετε 3-4 φίλους σας που ενδιαφέρονται και ο καθένας φτιάχνει μια συνδρομή σε διαφορετική εταιρία. Στη συνέχεια μοιράζεστε τα password. Με αυτόν τον τρόπο έχω ανά πάσα στιγμή κωδικούς για RS, NL, hotfile, storage.to, MU κλπ. Το rapidshare αν δει τον λογαριασμο απο διαφορετικα pc τον μπλοκαρει νομιζω.
SpY Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μόνο αν το παρακάνεις στο κλειδώνει. Εγώ πχ έχω πάρει μαζί με έναν φίλο Rapid και hotfile και ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Στο κλειδώνουν αν το πάρουν π@ρτ00ζα 4-5 άτομα
nzeppos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ε ναι, πρέπει να είναι φίλοι εμπιστοσύνης και να μην το παρακάνουμε με το κατέβασμα. Πόσους εξωτερικούς θα γεμίσουμε πια!
patrickdrd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Καλά, όλο φεύγουμε από το RS, και όλο εκεί είμαστε.Προσπάθησα να ανεβάσω αρχεία στο NetLoad, και μου ζάλισε τον έρωτα... ε. λογικό, βολεύει βλέπεις το "universal" του θέματος, έχουν/έχουμε μαζευτεί όλοι εκεί κ βολεύει και εμας και τα κονομάνε κι αυτοί Μόνο αν το παρακάνεις στο κλειδώνει. Εγώ πχ έχω πάρει μαζί με έναν φίλο Rapid και hotfile και ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Στο κλειδώνουν αν το πάρουν π@ρτ00ζα 4-5 άτομα κι εγώ κατεβάζω από το σπίτι, αλλά όλο και κάτι θα χρειαστεί να τσιμπήσω κι από την δουλειά, δεν είχα ποτέ πρόβλημα, δεν μπορούνε να μπλοκάρουνε 2 ip π.χ. για περιπτώσεις σαν την δική μου, τι θα μου πει δηλαδή; άλλαξες ip, δεν σ'αφήνω; (εντωμεταξύ μπορεί να χω αφήσει ανοικτό το pc του σπιτιού να κατεβάζει και να κατεβάζω και στην δουλειά, τι να λέει αυτό; είμαι παράνομος; δεν νομίζω...)
andrip Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 κι εγώ κατεβάζω από το σπίτι, αλλά όλο και κάτι θα χρειαστεί να τσιμπήσω κι από την δουλειά, δεν είχα ποτέ πρόβλημα, δεν μπορούνε να μπλοκάρουνε 2 ip π.χ. για περιπτώσεις σαν την δική μου, τι θα μου πει δηλαδή; άλλαξες ip, δεν σ'αφήνω; (εντωμεταξύ μπορεί να χω αφήσει ανοικτό το pc του σπιτιού να κατεβάζει και να κατεβάζω και στην δουλειά, τι να λέει αυτό; είμαι παράνομος; δεν νομίζω...) δε στο μπλοκάρει με το να κατεβάζεις απο διαφορετικές IP απλά σου στέλνει Mail και σου λέει επειδή προσέξαμε παράξενη δραστηριότητα απο διαφορετικές ΙΡ (εμένα μου στείλαν οτι έμπαινα απο 5 διαφορετικές και όντως ίσχυε, δουλειά, σπίτι, γραφείο) και μου αλλάξαν τον κωδικό (μήπως έπεσα θύμα εξαπάτησης) δε μου μπλοκάραν τίποτα Πάντως με netload είμαι ευχαριστημένος προς το παρόων, απεριόριστο download και όλα καλά, και upload κανονικότατα έχεις πάρει σβάρνα τα φόρουμ ρε patrick
anoksidotos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό που έχω να πω είναι το παρακάνανε!!!!!Μου έχουν σβήσει τα αρχεία ήδη 2 φορές .Το 2007 και τώρα!!!!!! Λοιπόν από τους 5 λογαριασμούς που έχω, με 500Gb χώρο, δεν θα μείνει τίποτα.Βρήκα λοιπόν τον Megauploag.com και ησύχασα.(αν κι αυτοί στο μέλλον δεν κάνουν τις ίδιες @@ριες) Σχεδόν ίδια ταχύτητα με την Rapidshare και περισσότερα πλεονεκτήματα αφού ανεβάζω αρχεία εώς και 1 Gb τα οποί κατεβαίνουνε ελεύθερα από όλους! Την γνώμη μου είπα!! Μήπως πρέπει να τους γράψουμε στ΄@@@ ? Γιατί το έχουν δει μονοπώλιο?
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό που έχω να πω είναι το παρακάνανε!!!!!Μου έχουν σβήσει τα αρχεία ήδη 2 φορές .Το 2007 και τώρα!!!!!!Λοιπόν από τους 5 λογαριασμούς που έχω, με 500Gb χώρο, δεν θα μείνει τίποτα.Βρήκα λοιπόν τον Megauploag.com και ησύχασα.(αν κι αυτοί στο μέλλον δεν κάνουν τις ίδιες @@ριες) Σχεδόν ίδια ταχύτητα με την Rapidshare και περισσότερα πλεονεκτήματα αφού ανεβάζω αρχεία εώς και 1 Gb τα οποί κατεβαίνουνε ελεύθερα από όλους! Την γνώμη μου είπα!! Μήπως πρέπει να τους γράψουμε στ΄@@@ ? Γιατί το έχουν δει μονοπώλιο? Για ποιο λόγο στα σβήσανε; Δεν έστειλαν κάποιο email, κάτι;
andrip Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Για ποιο λόγο στα σβήσανε; Δεν έστειλαν κάποιο email, κάτι; πιθανολογώ γιατί ο κάθε **λάκας που κάνει report τα αρχεία πάει το rapidshare και τα σβήνει χωρίς έλεγχο. Κι εγώ το ίδιο τράβηξα. Ανέβασα ένα αρχείο rar με κωδικό σε γνωστό φόρουμ που είχε μέσα ένα wallpaper και του έδωσα το όνομα μίας ταινίας και το πόσταρα. Σε 15 λεπτά μου το είχαν σβήσει.
patrickdrd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 ναι, παίζει κι αυτό που λες γειτονάκι, γι'αυτό ίσως είναι καλύτερο τελικά το "σύστημα" με τα κρυπτογραφημένα links, πάντως εγώ το κοψα το πολυ πολυ upload, εντάξει μωρέ, δεν είναι κ πολύ το τάλαρο για ένα μήνα, αφού κατεβάζουμε τα άντερά μας
anoksidotos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Για ποιο λόγο στα σβήσανε; Δεν έστειλαν κάποιο email, κάτι; Εννοείται ότι έστειλαν email παρόμοιο με τα καινούρια! ότι τα αρχεία θα σβήνονται σε 90 μέρες αν δεν κατέβουν! Φανταστείτε όμως ότι μου πούλησαν 55 ευρώ λογαριασμό με απεριόριστο το 2007 upload, 500Gb χώρο τώρα, και επειδή έτσι τους την βάρεσε ακυρώνουν την συμφωνία αυτή λέγοντας ότι αλλάζουν τους όρους. Πως να κατεβασω 2.5 ΤΒ σε 60 μερες που το ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ το όριο? Για αυτό λοιπόν τα έχω πάρει!!!
Sadako Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πάντως άρχισα να ανεβάζω τα αρχεία με άλλο όνομα, κάτι που να μην παραπέμπει (τουλάχιστον στα αγγλικά ) στο περιεχόμενο.. Και έχουν κρατήσει αρκετές μέρες τα αρχεία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα