ahristos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Το κακό είναι ο καθένας ξεκινάει νομίζοντας ότι θα κατεβάζει μόνο. Έτσι ξεκίνησα κι εγώ. Στο δρόμο είδα ότι λείπουν μερικά πράγματα από το δίκτυο, όπως η τρίτη σεζόν από το Kung Fu, μια συναυλία των Deep Purple, μια των Who κλπ. κι έτσι μπήκα κι εγώ στην κατηγορία των 25 GB. Τουλάχιστο ξέρω ότι αν δεν τα κατεβάσει κάποιος για 3 μήνες, δεν ενδιαφέρουν και πολύ οπότε εντάξει... Χαρά μου θα είναι αν τα ζητήσει κάποιος να τα ξαναανεβάσω.
Pessi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέσα στους τελευταίους 4 μήνες έχω ανεβάσει 450GB, τσέκαρα τα links του πρώτου μήνα και είναι κομπλέ. Πάντως η Rapidshare γενικά μας κάνει ότι θέλει, είναι μονοπώλιο στην ουσία γι'αυτό. Εκτός από αυτό που έγινε τώρα με τη διαγραφή των "Coma Links" υπάρχουν και άλλα εξίσου απαράδεκτα που θα κοστίσουν σίγουρα στη Rapidshare. Για παράδειγμα το υποτιθέμενο Affiliate και η μετραπή των Rapidpoints σε Ευρώ. Αυτό είναι μεγάλη κοροϊδία αφού όταν κάνεις "request pay off" για να εισπράξεις, μετά από λίγες μέρες σου διαγράφουν το Account και ό,τι links περιείχε, εμφανίζοντας αυτό το μήνυμα "Fraud detected, Account ------ This Account has been locked by our Abuse-Team". Δηλαδή σε αφήνουν να ανεβάσεις ανενόχλητος τα άπειρα GB σου, φέρνεις πελάτες στην εταιρεία τους, σου υπόσχονται αμοιβή και στο τελός όταν πας να εισπράξεις σου λένε "κύριε μου...που πας...δεν τα'μαθες; Οι ταινιες, η μουσική, τα βίντεο, τα προγράμματα, οι φωτογραφίες, και οποιοδήποτε άλλο υλικό μπορεί να ανεβάσει και να κατεβάσει κανείς,αν δεν έχετε τα δικαιώματα, είναι παράνομο, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!" Σωστη 'ξήγα Το όριο των 5GB/μέρα και τα όσα είπα πιο πάνω και όσα θα έχετε πει και εσείς νωριτερα, μάζι με κάποια ακόμα που θα έρθουν και δεν το ξέρουμε...θα αναγκάσουν τον κόσμο να φύγει απο τη Rapidshare και να πάει να αφήσει τα "ευρώ" του σε μια εταιρεία που τα σέβεται περισσότερο...όχι Γερμανική δηλαδή!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Eγώ φοβάμαι πως και θα συνεχίσει να είναι μονοπώλειο, ακόμα και με τα ψιλά γράμματα ή τις αλλαγές προς το χειρότερο. Για τους προφανείς λόγους... Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το NetLoad για να ανεβάσω κάποια αρχεία, και παρόλο που είχα account, μου έκανε τη ζωή δύσκολη.
thanos75x Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Στο netload διατηρω πανω απο χρονο premium account μα μονο κατεβαζω δεν ανεβαζω ασε που οταν πηγα μια φορα να κανω upload οπως λεει και ο ΒaSSstarlet μου εσπασε τα νευρα... Παντως απο Download ειναι πολυ καλο γρηγορο και δυνατο και το 400 file size limit βολευει γιατι εχεις μονο 2 links να κατεβασεις και οχι μια ντουζινα... Επισης στο flashget δεν χρειαζεται να δηλωσεις πουθενα το username & password αρκει να κανεις μια φορα login στη σελιδα του netload και να μην σβησεις τα cookies ωστε να την εχει κρατημενη στη μνημη.
talisman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Στο netload διατηρω πανω απο χρονο premium account μα μονο κατεβαζω δεν ανεβαζω ασε που οταν πηγα μια φορα να κανω upload οπως λεει και ο ΒaSSstarlet μου εσπασε τα νευρα...Παντως απο Download ειναι πολυ καλο γρηγορο και δυνατο και το 400 file size limit βολευει γιατι εχεις μονο 2 links να κατεβασεις και οχι μια ντουζινα... Επισης στο flashget δεν χρειαζεται να δηλωσεις πουθενα το username & password αρκει να κανεις μια φορα login στη σελιδα του netload και να μην σβησεις τα cookies ωστε να την εχει κρατημενη στη μνημη. Συμφωνω οτι ειναι πολυ καλο αλλα τα cookies δεν τα κραταει πρεπει κατα τακτα διαστηματα να κανεις login στη σελιδα τους.Για αυτο χρησιμοποιω JDownloader. Κατα τα αλλα το κραξιμο στο rapid το ριχνω γιατι τον τελευταιο χρονο οι αλλαγες που κανει ειναι σε ρυθμο πολυβολου και βγαζει απο ρουχα τους συνδρομητες του.Αποδειξη το παραπανω μηνυμα του φιλου Pessi.Εξαλλου εμενα δεν μου ηρθε κανενα mail μια και δεν εχω κανει τιποτα upload στο rapid
chill Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Έχω 8000 rs points και 5000mb στο trafficshare left. Σήμερα για πρώτη φορά έφτασα στο μηδέν το traffic left. Μπαίνω λοιπόν στο account μου, στα settings και στο Download Traffic Management επέλεξα Use TrafficShare and afterwards RapidPoints. Ωστόσο το traffic left μου εξακολουθεί να είναι μηδενικό. Κάνω κάτι λάθος?
ahristos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δεν έχω φτάσει μέχρι εκεί, αλλά λογικά όσο συνεχίζεις να κατεβάζεις θα σου αφαιρεί πόντους. Χμ... τώρα που το σκέφτομαι έφτασα μέχρι εκεί παλιότερα. Όταν έφτανε ο μετρητής στο 0 και συνέχιζα να κατεβάζω, μετέτρεπε 1000 πόντους και τους έβαζε στο Traffic left και έτσι πήγαινε.
chill Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ναι έτσι όπως τα λες ήταν. Μήπως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο free rapidpoints και στα premium rapidpoints? Γιατί εγώ στα free rapidpoints αναφέρομαι.....
ahristos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Τα Premium RapidPoints έχουν λίγο μεγαλύτερη βαρύτητα. 1.25 προς 1 δηλαδή άμα τους μετατρέψεις σε Free. Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις καινούριο λογαριασμό 1 μηνός με 8000 Premium RapidPoints, ενώ με Free μόνο να επεκτείνεις αυτόν που έχεις ήδη 10000 Free RapidPoints για 1 μήνα.
weirdo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 εχουμε βρει κανενα προγραματακι εκτος του linkalive 2.0 για να κρατησουμε ενεργα τα link μας ?
saxon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Συνεχίζω και έχω rs αλλά είπα να δοκιμάσω και το megaupload για ένα μήνα και το βρήκα πολύ καλύτερο εκτός από ένα θεματάκι που υπάρχει στο οτι θέλει να ξέρεις που και πως ψάχνεις. Κατά τ άλλα το routerάκι πήρε φωτιά μια βδομάδα τώρα χωρίς το άχος για πόσα gb's κατέβασα σήμερα κτλπ
gkazantzis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας Καινουργιος ειμαι εδω, ζητω εξαρχης συγγνωμη αν η απαντηση σε αυτο που εχω ρωτησει εχει δωθει ηδη, μα ειναι πολλες οι σελιδες για να τις διαβασω ολες (εχω και μια αλφα ηλικια πλεον, αν ημουν ακομα πιτσιρικας μπορει να ειχα τα κουραγια να το κανω). Ειμαι premium user ειχα το RapidShare Manager για xp και ολα καλα μεχρι που αλλαξα internet provider και απο vivodi που ειχα εβαλα forthnet. Το προγραμμα ανοιγει κανονικα σημειωνει αρχεια ως active μα δεν τα κατεβαζει. Κοιταξα τις ελαχιστες ρυθμισεις που εχει και username k password δεν τα εχει χασει. Καμια ιδεα τι να κανω; (υποθετω τιποτα με κανενα firewall θα παιζει) Γιωργος
antonl Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Ποιο πρόγραμμα εννοείς; Απ ό,τι θυμάμαι στα settings του rapidshare μπορείς να ορίσεις από ποιους servers θες να κατεβάζεις. Μήπως να δοκίμαζες να τ αλλάξεις;
accipio Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό μου ήρθε σήμερα από το Rapidshare: Dear Customer, we hereby inform you of a modification regarding the file inactivity regulations for Collector's accounts. The guaranteed storage time of a file after the last download (or after the upload, if a file has never been downloaded) will be lowered to 60 days on January 1st, 2010. Please note that Premium accounts whose files use more than 50 GB of storage are subject to the same storage rules as Collector's accounts. If you do not agree to the Terms of Use, you are entitled to cancel the contractual relationship within a time limit of four weeks as of receipt of this notification. Should you not make use of your right of cancellation, the alterations are presumed to be accepted and become an effective integral part of the contract. Best regards, Support Team Με άλλα λόγια, από το νέο έτος η μέγιστη περίοδος αποθήκευσης ενός ανενεργού αρχείου σε Collector λογαριασμό είναι πλέον 60 μέρες αντί για 90 ως τώρα. Και απ' ό,τι καταλαβαίνω, ένας premium λογαριασμός μπορεί να φιλοξενεί χωρίς χρονικό περιορισμό ως 50 GB αρχείων, ενώ για πάνω από 50 GB θα ισχύει το όριο των 60 ημερών για τα ανενεργά αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα