departed Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια εκανα λογιαρασμο για ενα μηνα ποσα gb εχω συνολικα?ειναι 5gb την ημερα νομιζω
infected Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Σωστά νομίζεις...και μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανά πάσα στιγμή 25gb,στα οποία θα προστίθονται τα 5gb/ημερησίως που προανέφερες.
departed Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια μπερδευτικα ποσα gb μπορει να κατεβασει σε συνολο?το μηνα? την ημερα?την εβδομαδα? αλαζει το μεγεθος με την συνδρομη που εχεις κανει?πχ 3 μηνες η 1 χρονο? εγω εχω κανει 1 μηνα συνδρομη δλδ για ενα μηνα μπορο να κατεβασω 25γβ?
infected Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 25gb να τα κατεβάσεις οποιαδήποτε ώρα και στιγμή,με τη λεπτομέρεια ότι αυτά θα αυξάνονται ξανά 5gb/ημέρα.Δηλαδή αν δεν κατεβάσεις τίποτα για 5 μέρες ξαναγίνονται 25gb.Αναλογικά,έχεις 5gb/ημέρα..150gb το μήνα. Η διάρκεια της σύνδεσης δεν αλλάζει τον όγκο που μπορείς να κατεβάσεις.
Predatorkill Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 τους χτυπησε η κριση; Εδω και 30 λεπτα μου λεει συνεχεια πως δεν εχει slots η χωρα μας και αν θελω να γινω premium.
patrickdrd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 χαχαχα, παίζει τι να κάνουν κ αυτοί μωρέ, να κονομήσουν θέλουν οι κακομοίρηδες
vaso7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Εδω και περίπου ένα μήνα από τότε που έβαλα τα 7 και εγκατέστησα από την αρχή το flashget με το flashgot εχω πρόβλημα όταν βάζω πολλά link για κατέβασμα. Το πρωι ξυπνάω και αντι να έχει τελειώσει το κατέβασμα βλέπω δίπλα απο τα λινκ το κόκκινο χ που σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά με τα αρχεία. Οταν όμως πατάω να ξανααρχίσει το download τα αρχεία κατεβαίνουν κανονικά. Αν το αφήσω πάλι τα επόμενα θα κοκκινίσουν και θα έχουν και το χ πάλι δίπλα. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί ή να ψάχνω για άλλον manager? Θέλω όμως να λειτουργεί όπως ο συνδυασμός των δυο που προανέφερα. Επιλέγοντας τα λινκ και με δεξί κλικ να ανοίγει αυτόματα ο manager. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Τι προτείνετε εσείς?
weirdo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 μου ήρθε ένα mail σήμερα, που μου λέει πως τα αρχεία μου που δεν έχουν download για 90 μέρες θα διαγράφονται, για να μην συμβαίνει αυτό θα πρέπει τα αρχεία που έχω να μην ξεπερνάν τα 25 gb, τι γίνετε ρε παίδες ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 μου ήρθε ένα mail σήμερα, που μου λέει πως τα αρχεία μου που δεν έχουν download για 90 μέρες θα διαγράφονται, για να μην συμβαίνει αυτό θα πρέπει τα αρχεία που έχω να μην ξεπερνάν τα 25 gb, τι γίνετε ρε παίδες ? Κι εμενα μου ηρθε .....
giorgos147 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μα στους Free Users δεν είχαν αυτό το μειονέκτημα με τις 90 μέρες; Οκ, σιγά σιγά χαλάει και πιο πολύ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Οταν συνδεομαστε με τον λογαριασμο μας πως βλεπουμε ποσα GB εχουμε κανει συνολικα upload ?
weirdo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 σου λεει Used storage το 8εμα ειναι τι σκ@τ@ θα κάνω ? έχω κοντά στα 300 gb εκεί πέρα, θα τα χάσω όλα ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 σου λεει Used storage το 8εμα ειναι τι σκ@τ@ θα κάνω ? έχω κοντά στα 300 gb εκεί πέρα, θα τα χάσω όλα ? Ευχαριστω.Εχω 46GB τα ρημαδια...
andrip Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 ξερουμε το netload ποσο storage δινει ? άπειρο όπως και download... κοστίζει λίγο πιο ακριβά αλλα... no limits!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα