Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστά νομίζεις...και μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανά πάσα στιγμή 25gb,στα οποία θα προστίθονται τα 5gb/ημερησίως που προανέφερες.

Δημοσ.

παιδια μπερδευτικα :( ποσα gb μπορει να κατεβασει σε συνολο?το μηνα?

την ημερα?την εβδομαδα?

αλαζει το μεγεθος με την συνδρομη που εχεις κανει?πχ 3 μηνες η 1 χρονο?

εγω εχω κανει 1 μηνα συνδρομη δλδ για ενα μηνα μπορο να κατεβασω 25γβ?

Δημοσ.

25gb να τα κατεβάσεις οποιαδήποτε ώρα και στιγμή,με τη λεπτομέρεια ότι αυτά θα αυξάνονται ξανά 5gb/ημέρα.Δηλαδή αν δεν κατεβάσεις τίποτα για 5 μέρες ξαναγίνονται 25gb.Αναλογικά,έχεις 5gb/ημέρα..150gb το μήνα.

Η διάρκεια της σύνδεσης δεν αλλάζει τον όγκο που μπορείς να κατεβάσεις.

Δημοσ.

Εδω και περίπου ένα μήνα από τότε που έβαλα τα 7 και εγκατέστησα από την αρχή το flashget με το flashgot εχω πρόβλημα όταν βάζω πολλά link για κατέβασμα.

Το πρωι ξυπνάω και αντι να έχει τελειώσει το κατέβασμα βλέπω δίπλα απο τα λινκ το κόκκινο χ που σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά με τα αρχεία. Οταν όμως πατάω να ξανααρχίσει το download τα αρχεία κατεβαίνουν κανονικά. Αν το αφήσω πάλι τα επόμενα θα κοκκινίσουν και θα έχουν και το χ πάλι δίπλα.

Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί ή να ψάχνω για άλλον manager? Θέλω όμως να λειτουργεί όπως ο συνδυασμός των δυο που προανέφερα. Επιλέγοντας τα λινκ και με δεξί κλικ να ανοίγει αυτόματα ο manager. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Τι προτείνετε εσείς?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μου ήρθε ένα mail σήμερα, που μου λέει πως τα αρχεία μου που δεν έχουν download για 90 μέρες θα διαγράφονται, για να μην συμβαίνει αυτό θα πρέπει τα αρχεία που έχω να μην ξεπερνάν τα 25 gb, τι γίνετε ρε παίδες ?

Δημοσ.
μου ήρθε ένα mail σήμερα, που μου λέει πως τα αρχεία μου που δεν έχουν download για 90 μέρες θα διαγράφονται, για να μην συμβαίνει αυτό θα πρέπει τα αρχεία που έχω να μην ξεπερνάν τα 25 gb, τι γίνετε ρε παίδες ?

Κι εμενα μου ηρθε .....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...