Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To χρησιμοποιείς για να αρχίσει το κατέβασμα μια συγκεκριμένη ώρα (π.χ έχεις εξαντλήσει τα διαθέσιμα GB στις 22:00 και δεν θες να περιμένεις μέχρις τις 01:00 να ανανεωθούν, ή αρχίζεις το κατέβασμα στις 03:00 που το RS κάνει σκόντο!)

Το κατεβάζεις από το <<Addons>>, <<Addon Manager>>.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

JDownloader κορυφή, δεν το συζητάμε. Με την τελευταία -εντελώς ανανεωμένη- έκδοση σταμάτησαν επιτέλους και τα ανελέητα crashes του προγράμματος. Είναι λίγο αργός και γενικά βαραίνει το σύστημα (java γαρ) αλλά σε σχέση με όσους έχω δοκιμάσει, έχει μακράν τις περισσότερες δυνατότητες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπα, αν κάτσεις να ασχοληθείς λίγο μαζί του θα δεις ότι παλεύεται. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που δυστυχώς -συνεχίζει να- έχει είναι ότι κρασάρει συχνά και ανελέητα.

Για να απαντήσω στο πρόβλημά σου πάντως, κάνε τα εξής:

Configuration -> Hosts -> Rapidshare.com (κάνεις tick το κουτί "Accepted") -> Επιλέγεις "Yes" στο μήνυμα που βγάζει και μετά πας κάτω-κάτω στα Settings -> Premium Settings -> Add account, βάζεις τα στοιχεία σου και καθάρισες!

Δημοσ.
Παιδια επειδη ληγει σε λιγες μερες ο παλιος καλος μου λογαριασμος τι ισχυει τωρα για τα ορια του download ?

Ευχαριστω.

Traffic left: 25 000 MB :-)

Νομίζω είναι αρκετά γιαυτό και έχουμε καιρό να γκρινιάξουμε :lol:

Δημοσ.

5 την ημέρα είναι αλλά 3 το βράδυ με 11 το πρωί χρεώνει μόνο το ένα δέκατο απο ότι κατεβάζεις :-D

Δημοσ.

Καναμε λιγο υπομονη αλλά πιστευω τωρα ειναι καλα.ΚΑτεβαζω mkv άνετα και δεν σκεφτομαι τον ογκο.Ρυθμίζω το Flashget να κατεβαζει μετα τις 3 εγώ κοιμαμαι και η τυχη μου "κατεβαζει" :-) χεχε κλεινει και ο υπολογιστης μετα το τελειωμα και το πρωι εχω ζεστο φρεσκο mkv :P

Δημοσ.

συνεβη κ αυτο!!! πηγα να κανω login σημερα (εχω premium) και καποιος @#^%$&% μου αλλαξε το pass ΚΑΙ το email, για να μη μπορω να κανω reset! σας εχει συμβει ποτε?

θα τους παρω τηλεφωνο να δω τι μπορει να γινει..

Δημοσ.
Είχες ενεργοποιήσει το lock?

ναι αρχικα αλλα χτες το ειχα απενεργοποιημενο. τεσπα, πηρα την υποστηριξη η οποια μου ελυσε το προβλημα σε 1 λεπτο. αψογη εξυπηρετηση!!!

...σαν την Ελλαδα ενα πραμα...:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...