infected Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Όπως παλιά παιδιά...5gb/την ημέρα με όριο τα 25gb.
infected Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Αν πας λίγο πιο παλιά από τα παλιά,θα δεις πως έτσι το είχαν.Προφανώς κατάλαβαν ότι κάνουν βλακείες τόσο καιρό και το ξαναγύρισαν στα παλιά γνώριμα.. +ότι έχω την εντύπωση πως το παλικάρι ρωτάει για το τωρινό όριο,οπότε το 2,67 είναι άκυρο.
MasterX Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Απ'οτι εχω δει τα τελευταια χρόνια, ολο το ιδιο πραγμα γίνεται... Κανουν κάποια βελτίωση και μας γλυκαίνουν, αλλα κάποια στιγμη καταλαβαίνουν οτι δεν το αντεχει το δίκτυο τους, οπότε το περιορίζουν πάλι.. Οι χρηστες παραπονιούνται έντονα, κάποιοι φεύγουν, αλλα η επόμενη βελτίωση γίνεται μόνο οταν έχουν τη δυνατότητα..
freedubus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Κατεβάζει ΠΑΡΑ πολύ αργά και με κολλήματα σε free users τελευταία, ή έχει πρόβλημα το λάπτοπ μου;
accipio Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Από το μεσημέρι και μετά και έως αργά το βράδυ στους free users σέρνεται (τουλάχιστον στην περιοχή μου). Δικαιολογείται από την απελευθέρωση των περιορισμών στο downloading για τους premium users, που πάντα έχουν προτεραιότητα, αλλά και από την υπερφόρτωση του δικτύου αυτό το διάστημα.
Land_Of_Banania Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Πρώτη φορά είδα τώρα μήνυμα πως δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή free slots για free users και θα το ελέγξει ξανά σε 2 λεπτά. Καινούριος περιορισμός είναι αυτός?
accipio Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Θυμάμαι ότι τον έχω ξαναδεί, αλλά εδώ και πολύ καιρό. Πριν από 2-3 ώρες έβγαλε και σε μένα αυτό το μήνυμα. Όλοι οι δρόμοι λοιπόν οδηγούν... στον πρίμιουμ λογαριασμό! (Αλλά και με free κάποιος άνετα τη δουλειά του, αρκεί να έχει υπομονή και το ... JDownloader).
freak27 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Εχω ενα προβλημα!!! Ανανεωσα για ενα μηνα το λογαριασμο μου, μεσω rapidpoints, οι ποντοι καταναλωθηκαν (10.000 ηταν), αλλα ο ενας μηνας επιπλεον δεν προστεθηκε. Μηπως θελει καποιο χρονο το request? Στο FAQ διαβασα οτι γινεται αμεσως και αυτοματα η μετατροπη. Εστειλα και στο support, ελπιζω να μην αγνοησουν το e-mail μου. Αν ξερει καποιος, κατι ας βοηθησει. Ευχαριστω
PaNtZ0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Όπως και άλλοι έκανα register στο .de και δεν με δέχονται στο .com σαν Premium User. Έστειλα εμαιλ και περιμένω..μπορεί κάποιος να μου πει αν αναφέρεται πουθενά στους όρους χρήσης και των 2 ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο account? Γιατί ή δεν υπάρχει ή εγώ είμαι τελείως τυφλός.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Την πάτησες φίλε μου. Καμία σχέση το .COM με το .DE...
PaNtZ0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Από την στιγμή που δεν αναφέρεται πουθενά απο πού θα έπρεπε να το ξέρω?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δεν νομίζω πως είναι και υποχρεωμένοι να βάλουν κάποιο banner, που να τονίζει τη μη σχέση... Χώρια ό'τι αρχεία σε .DE βρίσκεις πολύ σπάνια πλέον, άρα κακώς έκανες εκεί account.
PaNtZ0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ελεος.Δεν είπα να βάλουν banner. Δηλαδή στο FAQ δεν υποχρεωμένοι να το βάζουν ή στο Terms Of Use. Πουθενά δεν αναφέρεται ως ξεχωριστή εταιρία. Αναφέρεται ως RAPIDSHARE ΣΚΕΤΟ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα