markelos Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Το σωστο ειναι να τα μοιρασεις, βρες ενα τρακερ μονο για σειρες, 2-3 πραιβειτ για τα υπολοιπα, αλλα σαιτ για μουσικη, αλλα με ραπιντ λινκς.... Ετσι και τα ρεσιο σου κρατας αφου δεν ξεσκιζεις τον πραιβετ με σειρες, μουσικες και δεν εξαρτασαι μονο απο ραπιντ λινκς. Αυτό ακριβώς κάνω Offtopic Επίσης αγόρασα και έναν premium λογαριασμό στο megashares. 25 δολλάρια για έξι μήνες χωρίς περιορισμό GB. Έχει ως όριο 10gb ανά αρχείο, με αποτέλεσμα χτες να κατεβάσω 4-5 DVD5 High Definition ταινίες... Πχ τώρα κατέβασα να δω το illusionist, ένα αρχείο 4,37 GB, μέσα σε 50 λεπτά... Το rapidshare το έχω πλέον για σειρές και προγράμματα
mynam3 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Σχετικα με το upload εχω μερικες αποριες: 1) Γινεται να ανεβασω οσα αρχεια θελω; 2) Γινεται αυτα τα αρχεια, να χωριστουν σε φακελους μεσα στο premium account μου; 3) Εκτος του rapidshare upload manager ( υπαρχει στο επισημο site αλλα ειναι απαισιο, καθολου χρηστικο) υπαρχει κατι αλλο; 4) Υπαρχει τροπος να τα...σιγουρεψουμε τα αρχεια; Τι εννοω : Αν ανεβασω π.χ 20 αρχεια, πως ειμαι σιγουρος οτι δεν θα σβηστουν; 5) Παιρνουμε ποντους αναλογα το d/l; Για μετεπειτα δωρεαν...χρηση; 6) Ενδεικτικα δοκιμασα να ανεβασω καποιο αρχειο 200 mb. Απο το μtorrent καθημερινα το max σε upload ( kb/s ) ειναι 100-110. Πως γινεται να κανει ποση ωρα τωρα με... 60 kb/s;
MasterX Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Παιδες, είδατε το RapidShare Lottery ??? Θα παιξετε? Εγω έχω 6000 ποντους και λέω να δοκιμασω... Αλήθεια, πόσους χιλιάδες Premium χρήστες να εχει ενεργους η RapidShare ???
stefanos_79 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Την λοταρια την ειδα και προσωπικά είπα μακριά...Ειναι ένας πολύ καλο τρικ να εξαργυρώσει ο κοσμος τα ποντακια του για το τίποτα...Σιγα τωρα μην κληρωθώ αναμεσα στους εκατομμύρια χρήστες του Rapid.Τα λεφτα που θα κερδισουν απο τις εξαργυρώσεις ειναι πολλαπλάσια απο τα 50 χιλ ευρώ που δινουν.Γιατι αν πας δηλ και χώσεις όλους τους ποντους σου μετα θα τους τα ακουμπήσεις ξανα για ανανεωση. Εχω 17488 ποντους προτιμώ να κάνω λιγο υπομονή και να τους εξαργυρώσω με 2 μηνες δωρεαν ανανέωση συνδρομής.Δεν βρισκω το λογο να τους χαριστώ..Σορυ που το λεω έτσι ωμά αλλά μάλλον για μ...κες ψάχνουν. Είναι μια ακόμα κίνηση του Rapid που δείχνει πόσο υποτιμά τους πελάτες του.
MasterX Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 αυτά που λες τα ξέρω.. εννοείται οτι το κανουν για αυτό.. θα βγαλουν τρελά λεφτα.. το ξέρω.. απλά, 2 μηνες RS δεν κοστίζουν ουτε 20 ευρω... Πες οτι εδινες 20 ευρώ να παρεις 2 λαχεία.. καπως ετσι το βλέπω.. ελαχιστες οι πιθανοτητες να κερδισεις.. αλλά ειναι λιγα τα λεφτα που δινεις.. προσωπικα θα τα παιξω. Τελικά ποσους χρηστες να έχουν???? Και εκτος των άλλων, δεν βρισκω το RS ακριβό σαν υπηρεσια. Λιγα τα λεφτα που δινω, γι αυτα που παιρνω.. (εκτος οτι το μοιραζομαι με ένα φιλο και μου βγαινει στα μισα λεφτα..!) Και οι ποντοι ειναι κατι που το δινουν έξτρα.Θα μπορουσαν να μη το εδιναν.
kobi Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Ρε απιδιά τι έπαθε το rapid? Δεν κατεβαίνει τίποτα και ούτε ανοίγει η σελίδα.
accipio Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Μήπως το μπλοκάρει τίποτα άλλο; (Π.χ. το antivirus - firewall)
BloodRider Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα Γίνετε να αγοράσω από την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ prenium account χωρίς να είμαι 18???...ταυτότητα έχω.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Οι τράπεζες δεν πουλάνε Premium λογαριασμούς.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα Γίνετε να αγοράσω από την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ prenium account χωρίς να είμαι 18???...ταυτότητα έχω. Απο την Τραπεζα παιρνεις καρτα προπληρωμενη που σημαινει οτι ξοδευεις αν εχεις απο πριν καταθεσει οποτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα απο την ηλικια. Με επιφυλαξη βεβαια..
BloodRider Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δηλαδή μπορώ αύριο το πρωί να πάρω μία προπληρωμένη κάρτα και να τους πω να μου βάλουν μέσα λέμε τώρα 20$ και μετά μέσω από αυτής μπορώ να πάρω αγοράσω το account???...ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΌΜΩΣ http://www.narpax.gr/rapidshare/extend_account.php
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) 5 ημερησίως. Τελευταία που δεν πολυκατεβάζω, παρατήρησα πως το "Traffic left" φτάνει τα 25GB, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να το εξαντλήσεις σε μια μέρα. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2009 από _BASSstarlet_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα