nzeppos Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 εν μέρει έχουν ένα δίκιο παιδιά, σου λέει, εμείς θέλουμε να εξυπηρετήσουμε τον μέσο χρήστη, η χρήση του rapidshare δεν είναι για να κατεβάζουνε οι... μαύροι τις ταινίες για τα dvd τους, αλόγιστη χρήση που κάνουν μερικοί δεν ενδείκνυται κ σίγουρα δεν είναι "σωστή", η οποιαδήποτε κατάχρηση εξάλλου παραπέμπει σε κακή χρήση Πληρώνουμε για τα 2,66 gb/μέρα όσα πληρώναμε για τα 10! Δεν θα είχα αντίρρηση να μας μείωναν το ποσό συνδρομής και να έλεγαν "όσοι θέλετε παραπάνω, πλερώστε trafficshare 10 ευρώ/100GB". Γιατί όμως να δίνω τα ίδια για πολύ χειρότερες υπηρεσίες? Και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος heavy user για να απηυδήσει με τα 2,66gb/μέρα. Μια ταινία mkv 720p στα 4,5gb να κατεβάσεις (να μην πω για ταινίες στα 8gb) σκεφτείτε πόσες μέρες θα κάνεις. Προς το παρόν δεν έχω ανανεώσει. Να πάνε να πνιγούν.
patrickdrd Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 γιατί ρε φίλε να κατεβάσεις 4,5gb ή ακόμα και 8gb; avi π.χ. σε χαλάει; εμένα καθόλου φιλικά πάντα
nzeppos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Από τα λεγόμενά σου να συμπεράνω ότι δεν έχεις δει ποτέ HD ταινία? Γιατί το αξίωμα λέει ότι αν δεις HD μία φορά, μετά δεν ξαναβλέπεις "κανονικό" avi (και μέχρι τώρα δεν έχω βρει εξαίρεση στον κανόνα, όσοι είδαν μία φορά HD κόλλησαν εκεί). Κάτω από τα 4,5gb 720p mkv δεν υπάρχει τίποτα. Εντάξει, δε λέω ότι πάντα κατεβάζω την HD έκδοση, αλλά αν η ταινία αξίζει (και έχω σκοπό να την ξαναδώ) δεν το συζητάω καν. Όμως μιλάμε για μία HD ταινία στο τόσο, όχι για 3-4 τη μέρα που κατεβάζουν κάποιοι. Και ακόμα κι έτσι το RS δεν με καλύπτει πλέον (μου χρεώνει τα ίδια όμως!) Ευτυχώς τα περισσότερα πράγματα (ειδικά σε HD) τα βρίσκω πλέον και σε netload (πολλά μάλιστα υπάρχουν μόνο εκεί), οπότε δεν με χαλάει καθόλου. Έχω συνδρομή netload, που στο 6μηνο κοστίζει παραπάνω από του RS (36 ευρώ έναντι 30) αλλά ούτε κερατιάτικα μου παίρνουν μέσω υπηρεσιών όπως το trafficshare, ούτε όρια έχουν, ούτε με κοροϊδεύουν κατάμουτρα, να μου χρεώνουν στην ίδια τιμή μια πετσοκομμένη υπηρεσία.
saxon Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Κι εγώ έβαζα και κατέβαζε mkv με την σέσουλα. Από παλιές ταινίες μέχρι τις τελευταίες bluray κυκλοφορίες. Στην αρχή ήθελα να κατεβάσω τα πάντα. Παλιές ταινίες αγαπημένες που δεν τις έχω δει ακόμη και μπορεί να μη τις δω ποτέ (σε HD μιλάμε). Ταινίες που δεν θα γύριζα να κοιτάξω στο video club κτλπ. Σιγά σιγά επανήλθα στα φυσιολογικά επίπεδα και βλέπω 2-3 ταινίες την εβδομάδα και παρακολουθώ ταυτόχρονα 5-6 σειρές που προβάλονται τώρα. Ανάλογα την ταινία η την σειρά διαλέγω avi η mkv, Π.χ. Το how i met your mother, south park, the simpsons και το bing bang theory δεν με χαλάνε σε avi. Το Lost το προτιμώ σε HD. Το ίδιο ισχύει για τις ταινίες. Αν μια ταινία έχει καλή σκηνοθεσία, σκηνικά, φωτογραφία θα προτιμήσω το HD. Μια κοινωνική ταινία θα είναι σχεδόν το ίδιο και σε avi. Βέβαια οι ταινίες στα 1080p που είναι 13gb+ θα γίνουν όνειρο απατηλό. Πάντως δεν με πολυχαλάει η αλλαγή. Σκεφτείτε οτι ίσως όλα αυτά κοπούν μαχαίρι στο μέλλον και τότε θα αναπολούμε την εποχή που βλέπαμε οτι θέλαμε όποτε το θέλαμε
nzeppos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Γι' αυτό πρέπει να κατεβάσουμε όσα περισσότερα μπορούμε τώρα που γυρίζει!
o_magazatoras Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 ...Σκεφτείτε οτι ίσως όλα αυτά κοπούν μαχαίρι στο μέλλον και τότε θα αναπολούμε την εποχή που βλέπαμε ο,τι θέλαμε όποτε το θέλαμε Ξέρεις,μπορεί να διαιωνιστεί αυτό.Trade το λένε...
ahristos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Χμ... το HappyHours for Premium customers που κατεβάζεις 25 GB απο τις 3 έως τις 11 το πρωί δεν σας βολεύει; Το ότι αγοράζοντας 12 μήνες παίρνεις 13 στην ουσία? Το ότι αν ανεβάσεις και κάτι (δε χρειάζεται να είναι τίποτα το δημοφιλές) παίρνεις άνετα άλλον ένα μήνα; Και μην είστε αφελείς. Το ότι πολλοί τώρα ανεβάζουν σε άλλα sites είναι γιατί αυτά πληρώνουν σε καθαρό χρήμα, το έχουν κάνει επάγγελμα οι uploaders αλλά για τον free χρήστη είναι τόσο χάλια τα πράγματα που απλώς δεν λειτουργεί. Τα σοβαρά sites δεν δέχονται πλέον links σε depositfiles, uploading, uploadbox, letitbit (αυτό καλό είναι μου δίνει και 6Mbits ταχύτητα) κλπ. ή βάζουν tags στο post ώστε να τα αποφεύγεις
patrickdrd Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Σκεφτείτε οτι ίσως όλα αυτά κοπούν μαχαίρι στο μέλλον και τότε θα αναπολούμε την εποχή που βλέπαμε οτι θέλαμε όποτε το θέλαμε σωστός, σε ποια χώρα άκουσα στο ράδιο, στην σουηδία νομίζω, είπανε λοιπόν ότι οι εταιρείες πνευματικών δικαιωμάτων θα χουν το δικαίωμα να παίρνουν τα στοιχεία των χρηστών που κατεβάζουν ταινίες κλπ από τους internet providers, για αυτό λοιπόν αρκεστείτε σε αυτό που έχουμε, γιατί σε λίγο μπορεί να μην το χουμε ούτε αυτό
patrickdrd Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 όχι ρε που θα πάρουμε κ δίσκους, έχουμε dvd να δούμε, ας δούμε αυτά πρώτα κ βλέπουμε μετά, δεν είναι κ για χόρταση, cool ρε, εκτός κ αν κυκλοφοράνε εδώ μέσα μαύροι, χαχαχα
ahristos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 σωστός, σε ποια χώρα άκουσα στο ράδιο,στην σουηδία νομίζω, είπανε λοιπόν ότι οι εταιρείες πνευματικών δικαιωμάτων θα χουν το δικαίωμα να παίρνουν τα στοιχεία των χρηστών που κατεβάζουν ταινίες κλπ από τους internet providers, για αυτό λοιπόν αρκεστείτε σε αυτό που έχουμε, γιατί σε λίγο μπορεί να μην το χουμε ούτε αυτό Αυτό είναι για το peer-to-peer δηλαδή torrents και e-mule περισσότερο. To rapidshare δε μπορεί κανείς να το ελέγξει εκτός αν οι κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων παίρνουν μέρος στα forums (συνήθως) που δίνουν τα links και αυτοι το αναφέρουν σαν παράνομο στο rapidshare. Και έτσι ακόμα δεν τίθεται θέμα να βρούν τα στοιχεία σου.
patrickdrd Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 έχεις δίκιο φίλε, απλά εγώ το πόσταρα και σαν ένδειξη του τι μπορούν να κάνουν αν θέλουν
tzinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Το σωστο ειναι να τα μοιρασεις, βρες ενα τρακερ μονο για σειρες, 2-3 πραιβειτ για τα υπολοιπα, αλλα σαιτ για μουσικη, αλλα με ραπιντ λινκς.... Ετσι και τα ρεσιο σου κρατας αφου δεν ξεσκιζεις τον πραιβετ με σειρες, μουσικες και δεν εξαρτασαι μονο απο ραπιντ λινκς.
mynam3 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Αγορασα 100 gb με 9.99 αλλα: ειχα υπερβει το οριο των 2.66, προχωρησα στην αγορα και δεν με αφηνει να κατεβασω τπτ . Expiration date: Wed, 3. Feb 2010 Traffic left: -29 MB (+100 GB) TrafficShare left: 105.00 GB
nzeppos Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Πήγαινε στο Premium Zone -> Settings και στο "Download Traffic Management" επέλεξε το "Use existing TrafficShare volume".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα