jodi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Πρωτα απο ολα την καλημερα μου σε ολα τα μελη του φορουμ. Ποτε μου δεν περιμενα οτι στην προσπαθεια μου να βρω λεπτομερειες/βοηθεια σχετικα με δημιουργεια account σε Rapidshare, θα επρεπε να υποστω τοση ταλαιπωρεια! Κανεις μα κανεις απο οσους εχω ρωτησει δεν ξερει. Θα ηθελα να παρακαλεσω τον χρηστη blue-ray αν μπορει να βοηθησει. Ενδιαφερομαι να κανω μια ετησια συνδρομη και θελω εναν "οδηγο" για τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω. Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον, οποια εχει την καλοσυνη να βοηθησει!
spirosta Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μα είναι απλό... Ακολουθείς τα βήματα του φίλου vagos και απλά επιλέγεις την ετήσια συνδρομή..
x_vagos_x Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Ώστε να μποροέσουμε να βοηθήσουμε κι εμείς, θα θέλαμε να μας πεις τον τρόπο που θέλεις να πληρώσεις [paypal], ποια πιστωτική έχεις κ.λπ. Και όποιος ξέρει θα απαντήσει, μην φοβάσαι... Τόσοι και τόσοι έχουν κάνει λογαριασμό και δεν θα μπορέσουμε εμείς...;-)
NOMIKOS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Άμεσα ενδιαφερώμενος και εγώ που σκέφτωμαι ως πρώτο βήμα να βγάλω κάποια χρεωστική κάρτα σε μια τράπεζα (δεκτή και γνώμη για τράπεζα που κάποιος έχει χρησιμοποιήσει και γίνετε δεκτή η κάρτα της).
NOMIKOS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Alpha Bank Σε ευχαριστώ πολύ ,προφανώς τους λέω για χρήση στο net.
x_vagos_x Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Αν έχετε δει και την σχετική διαφήμιση, η Attica δίνει μια χρεωστική κάρτα, την Attica Gift Card... Και μάλιστα λέει ξεκάθαρα ότι είναι για διαδικτυακές συναλλαγές αναφέροντας έναν συλλέκτη κόμιξ που βρίσκει κόμιξ στο ebay... Αλλά μιας και εγώ και άλλοι πολλοί είναι Κρήτη, και γενικά εκτός Αθηνών, θα θέλαμε από κάποιον που έχει κάνει τελικά μια χρεωστική κάρτα, να μας παραθέσει ακριβώς τι χρειάστηκε να κάνει... Έτσι ώστε να γνωρίζουν και οι νέοι στο σπορ... ;-)
africa_twin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Τι γίνετε ρε γμτ κι εμένα εδώ και κανά 2 μέρες τα μισά .rar αρχεία που κατεβάζω είναι κατεστραμμένα!!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 ShAd0w_z0nE , ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί να μαζευτούμε καμιά 10αριά άτομα, να δώσουμε ο καθένας από λίγο να κάνουμε μια ετήσια...; Θα πρέπει να τα εμπιστεύομαι όμως...! Δηλαδή 10 άτομα να μοιραστούν ένα λογαριασμό;
spirosta Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Αν υπάρχει το traffic limit το πολύ πολύ 3 άτομα να μοιραστούν μία.. Αλλά και πάλι θέλει προσοχή.. Αν βλέπουν πολλές ip να κατεβάζουν ταυτόχρονα ίσως να μπλοκάρουν τον λογαριασμό αφού το να μοιράζεσαι λογαριασμό απαγορεύεται σύμφωνα με τους όρους του RS.
agoraki_23 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Τι γίνετε ρε γμτ κι εμένα εδώ και κανά 2 μέρες τα μισά .rar αρχεία που κατεβάζω είναι κατεστραμμένα!!! Πες τα χρυσόστομα όντως από χτες που κατεβάζω πλέον παραπάνω από τα μισά το winrar μου τα βρίσκει κατεστραμένα. Γ...μώ τους server τους δηλαδή...
tonypapadovic Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Πως θα ελέγξω αν τα ήδη κατεβασμένα parts είναι corrupted? Υπάρχει τρόπος? edit: Τι κουλό είναι πάλι τούτο; Βάζω στον browser λινκ από rapid και μου βγάζει να το κατεβάσω κατευθείαν! "Τι θα θέλατε να κάνει ο Firefox με το αρχείο;"
x_vagos_x Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δηλαδή 10 άτομα να μοιραστούν ένα λογαριασμό; Ναι... ! Αλλά όπως είναι λογικό, αυτός που θα έχει τον λογαριασμό θα νιώθει πιο ανασφαλής από τους υπόλοιπους, αφού μπορεί να δώσει τους κωδικούς αλλά να μην πάρει τα λεφτά ποτέ, όπως και το αντίθετο φυσικά... Να πάρει τα λεφτά και να μην δώσει τους κωδικούς ή να δίνει επίτηδες λάθος κωδ. ... :evil: Είναι πολλά αυτά που παίζουν... [δεν μπορώ να είμαι εγώ αυτός που θα δώσει τους κωδικούς του, μιας και είμαι ανήλικος και δεν έχω πιστωτική κάρτα - όπως φαντάζεστε ο father δεν θα το ανεχτεί έτσι εύκολα να δώσουμε εδώ κι εκεί χρήματα σε "αγνώστους" :-? ...]
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Για υπολόγισε αν 10 άτομα μοιράζονται 4giga την ημέρα,πόσα..mb τους αναλογούν!
Sadako Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Τώρα που το αναφέρατε ρε παιδιά, εμένα τις τελευταίες μέρες δεν λέει στην αρχική σελίδα του premium μου για τα 20000MB συνολικά που ανανεώνονται ανά 4000 κάθε μέρα. Δεν έχω κατεβάσει τόσα πολλά τώρα τελευταία, επειδή έχω βρει τη χαρά μου με το hub της σχολής, απλά ρωτάω πληροφοριακά, όλο και καμιά φορά θα χρειαστεί..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα