Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Γιατι δεν μπορω να το κανω να κατεβαζει με flashget?

Εκανα ολα τα βηματα και οτι κατεβαζει ειναι μεχρι 15kb.

Γνωριζει κανεις?

Έχεις δώσει στο flashget τα στοιχεία σου; name kai pass ;

Στο rapidshare πήγαινε στα settings του λογαριασμού σου και τσέκαρε εκεί που λέει direct downloads.

Δημοσ.
Έχεις δώσει στο flashget τα στοιχεία σου; name kai pass ;

Στο rapidshare πήγαινε στα settings του λογαριασμού σου και τσέκαρε εκεί που λέει direct downloads.

Το εχω τσεκαρει και παλι τα ιδια με flashget.

Δημοσ.

Γεια σας

Σημερα εκανα premium account για το rapidshare. Παρατηρησα οτι εχω ημερησιο traffic left μονο 2,5 G.B. την ημερα, ενω ενας φιλος μπορει να κατεβαζει εως και 10 G.B. ημερησιως. Γνωριζετε γιατι μπορει να συμβαινει κατι τετοιο; Τι χρειαζεται να κανω για να δικαιουμαι κι εγω 10 G.B. / per day ;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Δυστυχώς, πλέον στο RS ισχύει αυτό το γελοίο όριο.

Και ο φίλος σου, όταν θα χρειαστεί να ανανεώσει τη δική του συνδρομή,το ίδιο θα πάθει!

Δημοσ.

Τζαμπα λεφτα :( κριμα γιατι με 2.5 G.B ελαχιστα πραγματα μπορεις να κανεις!

Δημοσ.

Είναι ανώμαλη προσγείωση από τα 10 ή τα 50 παλαιότερα,αλλά τι να κάνεις που το RS είναι παντού;

Τουλάχιστον για ψιλολόγια (albums,δισκογραφίες,video clips,προγράμματα) δεν είναι κακό το το όριο των 2.6.

Δημοσ.
Είναι ανώμαλη προσγείωση από τα 10 ή τα 50 παλαιότερα,αλλά τι να κάνεις που το RS είναι παντού;

Τουλάχιστον για ψιλολόγια (albums,δισκογραφίες,video clips,προγράμματα) δεν είναι κακό το το όριο των 2.6.

Ναι αλλα για ταινιες ειναι λιγο ...:mad:

Δημοσ.
Έχεις κάνει log in στον browser με τα στοιχεία του account?

Εχω κανει, εχω τικαρει και το "Direct downloads, requested files are saved without redirection via RapidShare" στο account, αν βαλω καποιο link στο mozilla το κατεβαζει κανονικα ενω με flashget δεν μπορω οπως παλιοτερα με το προηγουμενο μου account. Τα ιδια βηματα εκανα εξαλλου.Καποιες αλλες ερωτησεις:

Πως μπορω να βλεπω ποσο οριο εχω υπολοιπο την μερα;

Καποιο προγραμμα που να μπορω να παιρνω μια λιστα και να την κατεβαζει?Εννοειται ειμαι premium χρηστης στο rapidshare.com αλλα με flashget δεν... θελει να κατεβασει.Επισης δεν θελω να χρησιμοποιησω cryptload, το βρισκω πολυ βαρυ ως προγραμμα.

Δημοσ.

Την πάτησα και εγώ με το rapidshare, άδικα τόσα λεφτά. Ξέρουν ότι έχουν παρα πολύ πράμα οπότε πατάνε εκεί. Ένα ακόμα καλό file hosting είναι το mediafire.com

Δημοσ.
Την πάτησα και εγώ με το rapidshare, άδικα τόσα λεφτά. Ξέρουν ότι έχουν παρα πολύ πράμα οπότε πατάνε εκεί. Ένα ακόμα καλό file hosting είναι το mediafire.com

Και εγω δεν το ελεγξα προτου προχωρησω στην ανανεωση αλλα αφου θα το εχουμε για ενα χρονο, ας το επωφεληθουμε οσο μπορουμε .

Πως μπορω να βλεπω ποσο οριο εχω υπολοιπο την μερα;

Καποιο προγραμμα που να μπορω να παιρνω μια λιστα και να την κατεβαζει?Εννοειται ειμαι premium χρηστης στο rapidshare.com αλλα με flashget δεν... θελει να κατεβασει.Επισης δεν θελω να χρησιμοποιησω cryptload, το βρισκω πολυ βαρυ ως προγραμμα.

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...