Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μηπως ξερει κανεις που θα βρουμε αρχεια rapidshare?Εχω ενα λογαριασμο στο http://www.forum.org αλλα πολλες φορες χρειαζονται και αλλες διευθηνσεις

Εισαι σιγουρος οτι το συγκεκριμενο λινκ εχει rapidshare files????

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μηπως ξερει κανεις που θα βρουμε αρχεια rapidshare?Εχω ενα λογαριασμο στο http://www.forum.org αλλα πολλες φορες χρειαζονται και αλλες διευθηνσεις

Εισαι σιγουρος οτι το συγκεκριμενο λινκ εχει rapidshare files????

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Εχω ενα προβληματακι με το rapidshare. Καταρχην να πω οτι εχω premium account. Οταν κανω login στο site του rapidshare και παω να δω ποσο μπορω να κατεβασω ακομα μου βγαζει μονο 5GB! Για ποιο λογο συμβαινει αυτο; Ξερω οτι απο τον οκτοβρη εχει ανεβει στα 10GB το ποσο που μπορεις να κατεβαζεις. Λετε να εχει γινει καποιο λαθος; Να στειλω κανενα μαιλ στη rapidshare;

Παρακαλω πολυ να απαντησουν μονο οσοι γνωριζουν!

Δημοσ.

Τι εννοεις 2,66? Δηλαδη μπορεις να κατεβαζεις την ημερα μονο 2,66 GB???????? Εισαι σιγουρος για αυτο;;; Αφου θυμαμαι πιο παλια ηταν 5 και μετα το ανεβασαν στα 10! Λαθος θυμαμαι; Θα ψαξω στο site να δω που λεει ποσο μπορεις να κατεβαζεις την ημερα!

Δημοσ.

Ναι, μόνο 2,66 gb την ημέρα ή καλύτερα 80 gb ανά μήνα. Απλά οι παλιοί premium users μέχρι να λήξει η συνδρομή τους θα έχουν όριο 10 gb ανά ημέρα. Όταν όμως λήξει (και στο λέει με κόκκινα γράμματα στην ενότητα premium member login πόσες μέρες απομένουν) και την ανανεώσουν θα πέσουν στα 2,66 gb/ ημέρα.

Δημοσ.

2,67 την ημέρα (συνεπώς 80gb το μήνα) για όσους ανανέωσαν την πρώτη του έτους (ακόμα κι αν ήταν παλιοί συνδρομητές). Βέβαια φίλος μου που είχε ετήσια συνδρομή από τον Οκτώβρη του '08 συνεχίζει να έχει 10gb/μέρα. Αλλά όσοι γίνονται τώρα συνδρομητές (ή ανανεώνουν) έχουν όλοι τον παραπάνω περιορισμό των 2,67 gb/μέρα.

Υπάρχει λοιπόν κάποιος λόγος που κράζουμε την RS εδώ και τόσο καιρό! Πλέον σου χρεώνουν τα ίδια για πολύ μικρότερο όγκο δεδομένων και πρακτικά σε αναγκάζουν να χρησιμοποιήσεις επί πληρωμή την υπηρεσία του TrafficShare (με ελάχιστο 10ευρώ/100GB).

Εφόσον κατεβάζω ανηλεώς HD υλικό (το αξίωμα λέει ότι οποιος δει ΜΙΑ φορά HD δεν ξαναβλέπει divx ή dvd αηδίες και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει εξαίρεση σε κανένα φίλο/γνωστό/συγγενή/συνάδελφο) αυτός είναι και ο κύριος λόγος που έχω μεταπηδήσει σε Megaupload και Netload.in. Το τελευταίο σπέρνει γιατί έχει πολύ HD υλικό, ειδικά σε site όπως το HDmania.

Δημοσ.

Οχι ρε γμτ δεν το πιστευω. Μαλλον τωρα το καταλαβα γιατι ανανεωσα τη συνδρομη μου και οπως ειπατε και εσεις εγινε πλεον 2,67. Δηλαδη αντι να το μειωσει τουλαχιστον εκει που ηταν το μειωσε ακομα περισσοτερο; Ντροπη και αισχος στη rapidshare. Και σε εμας που την πληρωνουμε. Ελπιζω να παρει ενα γερο μαθημα μετα τη βλακεια που εκανε οταν οι περισσοτεροι δεν ανανεωσουν τους λογαριασμους τους. Αυτα απο εμενα και αντε τωρα να ψαχνουμε παλι καινουργιο site! Μου φαινεται με αναγκαζουν να γυρισω στα torrentαδικα!

Δημοσ.

Το ζητημα το έχουμε συζητησει αρκετες φορες.Στην κριση του καθενος ειναι να μεινει ή όχι.Αυτοι που ειναι δεσμιοι θα έλεγα ειναι οι uploaders.Ενας απο αυτους ειμαι κι εγω καθότι έχω ανεβασμένα αρκετά γιγα.Ενας απλος χρηστης μπορει να κανει ενα λογαριασμο ,να κατεβασει οσα θελει και μετα γεια σας.Ο uploader που εχει ανεβασμένο υλικό με δημοσιευσεις σε διαφορα sites και φορουμ τι να κανει;Να τα κανει μεταφορα σε άλλο Host;;Τεσπα οπως ειπα ειναι στην κριση του καθενα αν θα μείνει η όχι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κι εγώ αυτό έχω και όσο περισσότερο το χρησιμοποιώ, τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Αρχικά αναγκάστηκα να το βάλω, λόγω των .dlc links αλλά στη συνέχεια το καθιέρωσα. Και όχι μόνο για RS αλλά και για megaupload, netload και μερικά άλλα (εννοείται όλα premium).

Δύο προβλήματα έχει μόνο. Είναι γραμμένο σε java άρα σέρνεται και -το κυριότερο- κρασάρει ανελέητα! Ακόμα και να το κοιτάξεις περίεργα κρασάρει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...