Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδες , ερώτηση .Έχω ανεβάσει στο RS αρχεία αλλά σε κάποια όταν τα κατεβάζεις ,βλέπεις αυτό

: This file is suspected to contain illegal content ...

σημαίνει ότι κάποιο μου έκανε report ή η rapidshare μου έκλεισε τα αρχεία?

και τι μπορώ να κάνω για προστασία - αν γίνεται κάτι

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και οι δυο περιπτώσεις ισχύουν,αυτο που εχεις να κάνεις εσύ είναι να μην δίνεις τις πραγματικές ονομασίες αυτών που έχεις στα αρχεία.Γράψε κάτι άσχετο.Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ και δεν μου ετυχε ακομα περιπτωση να μου σβήσουν αρχειο

-----Προστέθηκε 24/1/2009 στις 10 : 52 : 44-----

συγχαρητήρια φίλε
Οι ειρωνείες ειναι περιττές και δεν βοηθάνε σε κατι
Δημοσ.
τι εννοεισ κάτι άσχετο, ? Δίνω τα Links που ανεβάζω

Εννοεί, κατά την συμπίεση να δίνεις ένα άσχετο όνομα και να μην αφήνεις το πραγματικό όνομα του αρχείου γιατί δείχνει αμέσως τι είναι το αρχείο.

Αν και ότι και να κάνεις , υπάρχουν μερικοί καλοθελητές στα διάφορα φόρουμ και κάνουν report τα αρχεία. :mad:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εννοεί, κατά την συμπίεση να δίνεις ένα άσχετο όνομα και να μην αφήνεις το πραγματικό όνομα του αρχείου γιατί δείχνει αμέσως τι είναι το αρχείο.

Αν και ότι και να κάνεις , υπάρχουν μερικοί καλοθελητές στα διάφορα φόρουμ και κάνουν report τα αρχεία. :mad:

Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς γίνεται με αυτό το report?

θα δοκιμάσω αυτό που λεει ο stefanos και βλέπουμε. ευχαριστώ:-D

Επεξ/σία από newfather
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Γι' αυτό υπάρχουν και τα κρυπτογραφημένα .dlc links, που κατεβαίνουν με JDownloader ή παρεμφερείς εφαρμογές και συνήθως διαρκούν πολύ περισσότερο.

Δημοσ.
Γι' αυτό υπάρχουν και τα κρυπτογραφημένα .dlc links, που κατεβαίνουν με JDownloader ή παρεμφερείς εφαρμογές και συνήθως διαρκούν πολύ περισσότερο.

μόνο που μερικά sites :shifty: τα απαγορεύουν

Δημοσ.
Μηπως ξερει κανεις που θα βρουμε αρχεια rapidshare?Εχω ενα λογαριασμο στο http://www.forum.org αλλα πολλες φορες χρειαζονται και αλλες διευθηνσεις

Mε μια απλη αναζητηση στο google θα βρεις πολλα ελληνικα και χιλιαδες ξενα site.

Δημοσ.
Μηπως ξερει κανεις που θα βρουμε αρχεια rapidshare?Εχω ενα λογαριασμο στο http://www.forum.org αλλα πολλες φορες χρειαζονται και αλλες διευθηνσεις

Mε μια απλη αναζητηση στο google θα βρεις πολλα ελληνικα και χιλιαδες ξενα site.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...