thitapet Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδες δεν ισχυει πια η μετατροπη Rapid Points σε Traffic Left? Δηλαδη 1 Rapid Point ----> 9 MB... Τι έγινε? Μου βγαζει μονο την επιλογη να επεκτείνω ή να δημιουργήσω λογαριασμο... Λοιπον... Στα Settings (για Premium Users παντα) εχει και τις παρακατω επιλογες: Download Traffic Management Select the settings for the extension of your download quota. * No conversion * Use existing TrafficShare volume * Use accumulated RapidPoints * Use TrafficShare and afterwards RapidPoints Δηλαδη διαλεξε πως θελεις να "κερδισεις" παραπανω GB για download (αν δεν έχεις αλλο στο Traffic left)... To θεμα ειναι, οτι πλεον η Μετατροπη των Rapid Points σε MB γινεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ...χωρις την δυνατοτητα επιβλεψης... Με αλλα λογια... ΑΝΤΙ ΓΙΑ 9 ΜΒ το Rapid Point, ΠΛΕΟΝ, ΜΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ 150 POINTS ΣΕ 1000MB... ΔΗΛΑΔΗ 1 RP---> 6,67 MB (και οχι 9 που ηταν μεχρι πριν λιγες μερες...) Aνα πασα στιγμη μπορουν να διαχειριζονται οπως θελουν τις μετατροπες... Ωραια...
Mr V Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 παιδια εμεις φταιμε που τους καναμε μονοπωλιο και καλομαθαν...πλεον το 90% των λινκς ειναι rs οτι θελουν κανουν.........................
stefanos_79 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια τι γινεται? δεν μπορω να μπω ουτε στην σελίδα αλλά ουτε φυσικα να κατεβασω τιποτα.Παταω http://www.rapidshare.com/ και τιποτα σαν να μην υπάρχει καθόλου
Fronimitis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια τι γινεται? δεν μπορω να μπω ουτε στην σελίδα αλλά ουτε φυσικα να κατεβασω τιποτα.Παταω http://www.rapidshare.com/ και τιποτα σαν να μην υπάρχει καθόλου Εμένα μπαίνει πάντως...Και πάτησα πάνω στο link που έδωσες.Παράξενο....
adi32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 κανονικα ανοιγει και κατεβαζει καποιο αλλο προβλημα εχεις ψαξε για κανα ιο
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Εδώ και λίγη ώρα κατεβάζω 4 αρχεία με ταχύτητα μικρότερη από 150 KB/s συνολικά... Ερώτηση:Πως ανεβάζω αρχεία 2GB ολόκληρα;
infected Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Γνωστό το πρόβλημα με τις ταχύτητες. Σχετικά με την ερώτηση σου.....RapidShare Manager
Fronimitis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Εδώ και λίγη ώρα κατεβάζω 4 αρχεία με ταχύτητα μικρότερη από 150 KB/s συνολικά.. Τα ίδια μαύρα χάλια κι εγώ....για κλάμματα έχει γίνει το rapidshare....δίνει και κανονική ταχύτητα στους free users...δεν αξίζει πια να το πληρώνεις.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Γνωστό το πρόβλημα με τις ταχύτητες.Σχετικά με την ερώτηση σου.....RapidShare Manager Το είχα εγκαταστήσει παλαιότερα και δε μου άνοιγε.Είναι μόνο για Vista.
nzeppos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Σχετικό αυτό με την ταχύτητα. Εγώ δεν έχω παρατηρήσει ποτέ χαμηλές ταχύτητες που να... επιμένουν. Σχεδόν πάντα μου τερματίζει την 8άρα γραμμή μου (πάντα με την προϋπόθεση ότι κατεβάζω 3-5 αρχεία ταυτόχρονα, γιατί διαφορετικά μπορεί να "κλειδώσει" σε κανα 400άρι και να μην ανεβαίνει με τίποτα). Σίγουρα πάντως έχει καλύτερες ταχύτητες από ανταγωνιστές όπως το Megaupload ή το Netload (αναφέρω αυτά τα 2, γιατί έχω premium account και σε αυτά και ξέρω τι παίζει). Το πρόβλημα όμως δεν είναι οι ταχύτητες αλλά καθαρά ο όγκος των δεδομένων που σου επιτρέπει να κατεβάσεις, αν ΔΕΝ έχεις αγοράσει TrafficShare. Με λίγα λόγια σε χρεώνει όσο και παλιά, δίνοντας σου όμως κλάσμα των παλιών υπηρεσιών. Εντελώς απαράδεκτοι οι τύποι. Η αντίδραση του κόσμου θα φανεί σε μερικούς μήνες, όπου τα όχι-Rapidshare links θα έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται. Γιατί προς το παρόν εξακολουθεί να αποτελεί περίπου μονόδρομο (μιλάμε πάντα για μεγάλα και καθημερινά downloads, HD υλικό από 8 μέχρι 15-20GB η ταινία, όχι για την περίπτωση των free χρηστών που έχουν να κατεβάσουν 2 αρχεία, 100ΜΒ το καθένα και κάθονται και γκρινιάζουν που πρέπει να περιμένουν λίγα λεπτά στο ενδιάμεσο).
teomar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 http://www.petitiononline.com/RSchange/petition-sign.html Παιδιά εδώ μαζεύουμε υπογραφές για επαναφορά στο προηγούμενο καθεστώς. +1 Και απο μενα.
Blue1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Εμένα λειτουργεί κανονικά αλλα σε έναν γνωστό μου δεν του βγάζει τις επαφές που είχε απο την προηγούμενη έκδοση.
sakisxt40 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 To Rapidshare σας εύχεται καλό Πάσχα! :razz: Κατά τη διάρκεια των γιορτών η αντίστροφη μέτρηση για τα download tickets θα είναι απενεργοποιημένη. Οι απλοί χρήστες μπορούν απευθείας να εισάγουν τον κωδικό ασφαλείας. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΤΡΙΜΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ EXTENDET ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΛΑ....ΔΕΝ ΤΑ ΚΚΚΑΤΑΦΕΡΝΩ...ΜΙΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ -----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 11 : 38 : 04----- ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΣΤΙΜΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ -----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 11 : 40 : 01----- ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΡΑΠΙΤΣΙΑΡΕ,,ΠΧ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΜΟΥ ΚΛΠ,,,ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΙΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
george_sok Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Τρομερος οδηγος....καλε μου φιλε, διαβαζα τον οδηγο σου και νομιζα οτι διαβαζω παραμυθι...:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα