Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν μπεις στον premuim Λογαρισμο σου θα δεις ενα καινουριο εικονιδιο κοκκινο με μια κλειδαρια μεσα και ενα κουμπι που λεει Activate Security Lock.Πατωντας λοιπον αυτο το κουμπακι κλειδωνεις τον λογαρισμο σου(το εικονιδιο γινεται πρασινο η κλειδαρια ειναι κλειστη) και αυτοματα σου αποστελεται στο mail σου o κωδικος ξεκλειδωματος.Με αυτον τον τροπο μονο εσυ μπορεις να κανεις καποια παραμετροποίηση του λογαριασμού σου πχ να αλλαξεις mail,να εξαργυρώσεις πόντους κτλ κτλ γιατί όταν θα επιθυμήσεις να κανεις κάτι θα σου ζητησει τον κωδικο που σου εχει αποσταλλει στο mail σου.Διασφαλίζεσαι ετσι κατα κάποιο τροπο ετσι ώστε ακόμα αν κάποιος σου εχει παρει τα στοιχεια του RS(username,password) δεν μπορει να κανει κατι αλλο πχ να σου αλλαξει password,να δημιουργησει νεο λογαριασμο με τους ποντους σου κτλ γιατι θα του ζητηθει ο κωδικος ξεκλειδωματος που εχεις στο mail σου.Καθε φορα που κλειδωνεις-ξεκλειδωνεις τον λογαριασμό σου αποστέλλεται νέος κωδικός.

Αυτο ειναι το γενικό νόημα αυτής της αλλαγής

Επεξ/σία από stefanos_79
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Οταν μπεις στον premuim Λογαρισμο σου θα δεις ενα καινουριο εικονιδιο κοκκινο με μια κλειδαρια μεσα και ενα κουμπι που λεει Activate Security Lock.Πατωντας λοιπον αυτο το κουμπακι κλειδωνεις τον λογαρισμο σου(το εικονιδιο γινεται πρασινο η κλειδαρια ειναι κλειστη) και αυτοματα σου αποστελεται στο mail σου o κωδικος ξεκλειδωματος.Με αυτον τον τροπο μονο εσυ μπορεις να κανεις καποια παραμετροποίηση του λογαριασμού σου πχ να αλλαξεις mail,να εξαργυρώσεις πόντους κτλ κτλ γιατί όταν θα επιθυμήσεις να κανεις κάτι θα σου ζητησει τον κωδικο που σου εχει αποσταλλει στο mail σου.Διασφαλίζεσαι ετσι κατα κάποιο τροπο ετσι ώστε ακόμα αν κάποιος σου εχει παρει τα στοιχεια του RS(username,password) δεν μπορει να κανει κατι αλλο πχ να σου αλλαξει password,να δημιουργησει νεο λογαριασμο με τους ποντους σου κτλ γιατι θα του ζητηθει ο κωδικος ξεκλειδωματος που εχεις στο mail σου.Καθε φορα που κλειδωνεις-ξεκλειδωνεις τον λογαριασμό σου αποστέλλεται νέος κωδικός.

Αυτο ειναι το γενικό νόημα αυτής της αλλαγής

Ευχαριστω,Τι σημαινει

κλειδωνεις-ξεκλειδωνεις τον λογαριασμο

?????

Εξηγώ συνοπτικά ποιο είναι το νόημα του κλειδώματος-ξεκλειδώματος

Δημοσ.

Γεια χαρά κατέβαζω τους Απαράδεκτους από Rapidshare και το κάθε επεισόδιο έχει 2 ή 3 ή 4 κομμάτια εκτός από το επεισόδιο Απαράδεκτη Πρωτοχρονιά που έχει 12 κομμάτια.Μου πέρνει πολλές μέρες το κατέβασμα, για παράδειγμα όταν κατέβαζω ένα επεισόδιο, το κατεβάζω ένα ένα το κομμάτι γιατί άμα τελειώσει το κατέβασμα και μπω αμέσως στη σελίδα μου λέει

να περιμένω 15 λέπτα με αποτέλεσμα να μου πέρνει πολλές ώρες και μέρες.Μήπως υπάρχει πρόγραμμα ή τέλος παντων κάτι που να βάζεις όσες σελίδες ή κομμάτια που θέλεις και να τα κατεβάζει όλα μαζί έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούμε;

Δημοσ.

Πλερόκο (30 ευρώ το εξάμηνο περίπου, τα αξίζει), συν FlashGot (αν έχεις Firefox) μαζί με τον Orbit downloader. Εναλλακτικά το απλούστερο rapget. Πάντα όμως με πλερόκο.

Δημοσ.
Γεια χαρά κατέβαζω τους Απαράδεκτους από Rapidshare και το κάθε επεισόδιο έχει 2 ή 3 ή 4 κομμάτια εκτός από το επεισόδιο Απαράδεκτη Πρωτοχρονιά που έχει 12 κομμάτια.Μου πέρνει πολλές μέρες το κατέβασμα, για παράδειγμα όταν κατέβαζω ένα επεισόδιο, το κατεβάζω ένα ένα το κομμάτι γιατί άμα τελειώσει το κατέβασμα και μπω αμέσως στη σελίδα μου λέει

να περιμένω 15 λέπτα με αποτέλεσμα να μου πέρνει πολλές ώρες και μέρες.Μήπως υπάρχει πρόγραμμα ή τέλος παντων κάτι που να βάζεις όσες σελίδες ή κομμάτια που θέλεις και να τα κατεβάζει όλα μαζί έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούμε;

Πρεπει να γίνεις Premium User επι πληρωμη οπως ειπε και ο φίλος nzeppos
Δημοσ.

...ή να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις κάποιο proggy που αναλαμβάνει να "στηθεί στην ουρά" για σένα.

Δηλαδή βάζεις όλα τα links που έχεις μαζέψει,του λες που να στα αποθηκεύσει,πατάς τη μίζα και παίρνει μπρος.Χωρίς σπρώξιμο.Μετά,μαζεύεις ό,τι κατέβηκε.Το jDownloader μάλιστα έχει επιλογή και κάνει και extract,αρκεί να μην υπάρχει pass.Ανεξακρίβωτες φήμες λένε ότι προλαβαίνει να βλέπει την ταινία την ώρα που κατεβαίνει και σου βγάζει σε txt την υπόθεση,αλλά μάλλον τόχει προγραμματίσει ο ΝίκοςΦενεκ και οι spoilerιές του σπάνε κόκκαλα.lol

Χωρίς πλάκα,μπορείς να κατεβάσεις ταινία σε κανα τρίωρο-περίπου,καθόλου άσχημα για τζάμπα και άμα πετύχεις happy hours ανοίγεις σαμπάνιες.

Από προσωπική εμπειρία,το (E)lephant και το jDownloader περπατάνε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι πριν λίγο καιρό,όσα λινκ ανέβαζα με το Rapid Uploader τα έβλεπα στο account μου.

Τελευταία,όσα έχω ανεβάσει δεν φαίνονται.

Μήπως φταίει το ό,τι δεν έχω ενεργοποιήσει το Security Lock?

Edit:Το βρήκα.Δεν είχα βάλει τα στοιχεία στο RU.Είμαι πόντιος.

Επεξ/σία από _BASSstarlet_
Δημοσ.
Μόλις είδα πως οι premium users έχουμε τη δυνατότητα να κατεβάζουμε κομμάτια του 1.5GB.

2GB

Αλλά μπορούν να τα κατεβάσουν μόνο premium users και δεν εξυπηρετεί.

Δημοσ.

βαλε το cryptload και μη πετας τα λεφτα σου

Δημοσ.

Ρε παιδες δεν ισχυει πια η μετατροπη Rapid Points σε Traffic Left?

Δηλαδη 1 Rapid Point ----> 9 MB...

Τι έγινε? Μου βγαζει μονο την επιλογη να επεκτείνω ή να δημιουργήσω λογαριασμο...

Δημοσ.

Rapidshare plus 2.0 new.

Απλώς κάνεις copy. και μετά πατάς paste μέσα στο πρόγραμμα, download & κατεβαίνουν μόνα τους..

Υπερβολικά απλό & βολικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...