stefanos_79 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Οταν μπεις στον premuim Λογαρισμο σου θα δεις ενα καινουριο εικονιδιο κοκκινο με μια κλειδαρια μεσα και ενα κουμπι που λεει Activate Security Lock.Πατωντας λοιπον αυτο το κουμπακι κλειδωνεις τον λογαρισμο σου(το εικονιδιο γινεται πρασινο η κλειδαρια ειναι κλειστη) και αυτοματα σου αποστελεται στο mail σου o κωδικος ξεκλειδωματος.Με αυτον τον τροπο μονο εσυ μπορεις να κανεις καποια παραμετροποίηση του λογαριασμού σου πχ να αλλαξεις mail,να εξαργυρώσεις πόντους κτλ κτλ γιατί όταν θα επιθυμήσεις να κανεις κάτι θα σου ζητησει τον κωδικο που σου εχει αποσταλλει στο mail σου.Διασφαλίζεσαι ετσι κατα κάποιο τροπο ετσι ώστε ακόμα αν κάποιος σου εχει παρει τα στοιχεια του RS(username,password) δεν μπορει να κανει κατι αλλο πχ να σου αλλαξει password,να δημιουργησει νεο λογαριασμο με τους ποντους σου κτλ γιατι θα του ζητηθει ο κωδικος ξεκλειδωματος που εχεις στο mail σου.Καθε φορα που κλειδωνεις-ξεκλειδωνεις τον λογαριασμό σου αποστέλλεται νέος κωδικός. Αυτο ειναι το γενικό νόημα αυτής της αλλαγής Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2008 από stefanos_79
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δες το προηγούμενο ποστ κ. Γιάννη... Ευχαριστω,Τι σημαινει κλειδωνεις-ξεκλειδωνεις τον λογαριασμο ?????
stefanos_79 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Οταν μπεις στον premuim Λογαρισμο σου θα δεις ενα καινουριο εικονιδιο κοκκινο με μια κλειδαρια μεσα και ενα κουμπι που λεει Activate Security Lock.Πατωντας λοιπον αυτο το κουμπακι κλειδωνεις τον λογαρισμο σου(το εικονιδιο γινεται πρασινο η κλειδαρια ειναι κλειστη) και αυτοματα σου αποστελεται στο mail σου o κωδικος ξεκλειδωματος.Με αυτον τον τροπο μονο εσυ μπορεις να κανεις καποια παραμετροποίηση του λογαριασμού σου πχ να αλλαξεις mail,να εξαργυρώσεις πόντους κτλ κτλ γιατί όταν θα επιθυμήσεις να κανεις κάτι θα σου ζητησει τον κωδικο που σου εχει αποσταλλει στο mail σου.Διασφαλίζεσαι ετσι κατα κάποιο τροπο ετσι ώστε ακόμα αν κάποιος σου εχει παρει τα στοιχεια του RS(username,password) δεν μπορει να κανει κατι αλλο πχ να σου αλλαξει password,να δημιουργησει νεο λογαριασμο με τους ποντους σου κτλ γιατι θα του ζητηθει ο κωδικος ξεκλειδωματος που εχεις στο mail σου.Καθε φορα που κλειδωνεις-ξεκλειδωνεις τον λογαριασμό σου αποστέλλεται νέος κωδικός.Αυτο ειναι το γενικό νόημα αυτής της αλλαγής Ευχαριστω,Τι σημαινει κλειδωνεις-ξεκλειδωνεις τον λογαριασμο ????? Εξηγώ συνοπτικά ποιο είναι το νόημα του κλειδώματος-ξεκλειδώματος
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Εξηγώ συνοπτικά ποιο είναι το νόημα του κλειδώματος-ξεκλειδώματος Ευχαριστω.
EXPHARTION Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Γεια χαρά κατέβαζω τους Απαράδεκτους από Rapidshare και το κάθε επεισόδιο έχει 2 ή 3 ή 4 κομμάτια εκτός από το επεισόδιο Απαράδεκτη Πρωτοχρονιά που έχει 12 κομμάτια.Μου πέρνει πολλές μέρες το κατέβασμα, για παράδειγμα όταν κατέβαζω ένα επεισόδιο, το κατεβάζω ένα ένα το κομμάτι γιατί άμα τελειώσει το κατέβασμα και μπω αμέσως στη σελίδα μου λέει να περιμένω 15 λέπτα με αποτέλεσμα να μου πέρνει πολλές ώρες και μέρες.Μήπως υπάρχει πρόγραμμα ή τέλος παντων κάτι που να βάζεις όσες σελίδες ή κομμάτια που θέλεις και να τα κατεβάζει όλα μαζί έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούμε;
nzeppos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Πλερόκο (30 ευρώ το εξάμηνο περίπου, τα αξίζει), συν FlashGot (αν έχεις Firefox) μαζί με τον Orbit downloader. Εναλλακτικά το απλούστερο rapget. Πάντα όμως με πλερόκο.
stefanos_79 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Γεια χαρά κατέβαζω τους Απαράδεκτους από Rapidshare και το κάθε επεισόδιο έχει 2 ή 3 ή 4 κομμάτια εκτός από το επεισόδιο Απαράδεκτη Πρωτοχρονιά που έχει 12 κομμάτια.Μου πέρνει πολλές μέρες το κατέβασμα, για παράδειγμα όταν κατέβαζω ένα επεισόδιο, το κατεβάζω ένα ένα το κομμάτι γιατί άμα τελειώσει το κατέβασμα και μπω αμέσως στη σελίδα μου λέεινα περιμένω 15 λέπτα με αποτέλεσμα να μου πέρνει πολλές ώρες και μέρες.Μήπως υπάρχει πρόγραμμα ή τέλος παντων κάτι που να βάζεις όσες σελίδες ή κομμάτια που θέλεις και να τα κατεβάζει όλα μαζί έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούμε; Πρεπει να γίνεις Premium User επι πληρωμη οπως ειπε και ο φίλος nzeppos
o_magazatoras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 ...ή να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις κάποιο proggy που αναλαμβάνει να "στηθεί στην ουρά" για σένα. Δηλαδή βάζεις όλα τα links που έχεις μαζέψει,του λες που να στα αποθηκεύσει,πατάς τη μίζα και παίρνει μπρος.Χωρίς σπρώξιμο.Μετά,μαζεύεις ό,τι κατέβηκε.Το jDownloader μάλιστα έχει επιλογή και κάνει και extract,αρκεί να μην υπάρχει pass.Ανεξακρίβωτες φήμες λένε ότι προλαβαίνει να βλέπει την ταινία την ώρα που κατεβαίνει και σου βγάζει σε txt την υπόθεση,αλλά μάλλον τόχει προγραμματίσει ο ΝίκοςΦενεκ και οι spoilerιές του σπάνε κόκκαλα.lol Χωρίς πλάκα,μπορείς να κατεβάσεις ταινία σε κανα τρίωρο-περίπου,καθόλου άσχημα για τζάμπα και άμα πετύχεις happy hours ανοίγεις σαμπάνιες. Από προσωπική εμπειρία,το (E)lephant και το jDownloader περπατάνε.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Μέχρι πριν λίγο καιρό,όσα λινκ ανέβαζα με το Rapid Uploader τα έβλεπα στο account μου. Τελευταία,όσα έχω ανεβάσει δεν φαίνονται. Μήπως φταίει το ό,τι δεν έχω ενεργοποιήσει το Security Lock? Edit:Το βρήκα.Δεν είχα βάλει τα στοιχεία στο RU.Είμαι πόντιος. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2008 από _BASSstarlet_
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις είδα πως οι premium users έχουμε τη δυνατότητα να κατεβάζουμε κομμάτια του 1.5GB.
infected Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις είδα πως οι premium users έχουμε τη δυνατότητα να κατεβάζουμε κομμάτια του 1.5GB. 2GB Αλλά μπορούν να τα κατεβάσουν μόνο premium users και δεν εξυπηρετεί.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 1.5gb κομμάτια κατεβάζω τώρα και έτσι το διαπίστωσα.
adi32 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Γεια χαρά κατέβαζω τους Απαράδεκτους από Rapidshare και το κάθε επεισόδιο έχει 2 ή 3 ή 4 κομμάτια εκτός από το επεισόδιο Απαράδεκτη Πρωτοχρονιά που έχει 12 κομμάτια.Μου πέρνει πολλές μέρες το κατέβασμα, για παράδειγμα όταν κατέβαζω ένα επεισόδιο, το κατεβάζω ένα ένα το κομμάτι γιατί άμα τελειώσει το κατέβασμα και μπω αμέσως στη σελίδα μου λέεινα περιμένω 15 λέπτα με αποτέλεσμα να μου πέρνει πολλές ώρες και μέρες.Μήπως υπάρχει πρόγραμμα ή τέλος παντων κάτι που να βάζεις όσες σελίδες ή κομμάτια που θέλεις και να τα κατεβάζει όλα μαζί έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούμε; βαλε το cryptload και μη πετας τα λεφτα σου
thitapet Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδες δεν ισχυει πια η μετατροπη Rapid Points σε Traffic Left? Δηλαδη 1 Rapid Point ----> 9 MB... Τι έγινε? Μου βγαζει μονο την επιλογη να επεκτείνω ή να δημιουργήσω λογαριασμο...
alexjm Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Γεια χαρά κατέβαζω τους Απαράδεκτους από Rapidshare και το κάθε επεισόδιο έχει 2 ή 3 ή 4 κομμάτια εκτός από το επεισόδιο Απαράδεκτη Πρωτοχρονιά που έχει 12 κομμάτια.Μου πέρνει πολλές μέρες το κατέβασμα, για παράδειγμα όταν κατέβαζω ένα επεισόδιο, το κατεβάζω ένα ένα το κομμάτι γιατί άμα τελειώσει το κατέβασμα και μπω αμέσως στη σελίδα μου λέεινα περιμένω 15 λέπτα με αποτέλεσμα να μου πέρνει πολλές ώρες και μέρες.Μήπως υπάρχει πρόγραμμα ή τέλος παντων κάτι που να βάζεις όσες σελίδες ή κομμάτια που θέλεις και να τα κατεβάζει όλα μαζί έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούμε; Rapidshare plus 2.0 new. Απλώς κάνεις copy. και μετά πατάς paste μέσα στο πρόγραμμα, download & κατεβαίνουν μόνα τους.. Υπερβολικά απλό & βολικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα